aleksandra silvija
|
alea, počivat... takoj!!!!! pa moja imena tudi pljuvajo, pa kaj... sem jim fino zaprla gobce, ko sem rekla, da kakšna imena imamo pa mi, če so kaj mislili... ja sej vem, goflja... ampak take me razkurijo... maks aleksander je lepa kombinacija... ampak predstavljajte si zraven še priimek... vse lepo pa prav, dokler ne začneš dejansko uporabljat dve imeni... mene recimo kličejo po drugem, v šoli so me pa vedno po prvem, valda se jim ni dalo prebrat do konca... pa sem lahko 100x rekla, ni pomagalo... Se popolnoma strinjam! Alea v posteljo! In glede imena. Pa predstavljajte si uradno podpisovanje, pa ko se otroci učijo podpisovati, pa,... Jaz sem za 1. otroka želela 2 imeni. Mi je bilo všeč Ana-Julija ali npr. Ana - Elizabet(a), pa Ema/Eva Julija,....pa je deklica čisto nekaj tretjega-ima pa samo eno ime, za fantka pa,....?????? Ja, tudi mi2 o imenih ne razpravljava več z NIKOMER! Slabe izkušnje. Pa se mi zdi, da bi bilo bolje iz izbora pomagačev imena izločiti tudi otroka. Punčka ima namreč 5 sošolcev in seveda je izbrala ime sošolca, ki ji je najbolj simpatičen . Enako za punčko. Fantek enako. Izmed 11-ih imen je izbral 2-seveda iz vrtčevske skupine. In potem se otroka prepirata,... torej-izbor mojih otrok: Lovro-Miha/// Maja-Neja Ostalim(mamam, teta, prijateljem) pa o imenih ne razlagava, niti naju več nihče ne sprašuje.
|