Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 12:56:09
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej grem pa kosilo prpravt, goveje zrezke v omaki sam nevem kaj nej zraven, riž al krompir al kruhove cmoke. A mate kakšno idejo? jaz bi riž
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 12:56:09
|
|
|
|
cv3rklic4
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 zdej grem pa kosilo prpravt, goveje zrezke v omaki sam nevem kaj nej zraven, riž al krompir al kruhove cmoke. A mate kakšno idejo? mmmmmmmm ... kruhovi cmoki... njami! Jaz bom pa danes naredila sladko zelje s tenstanim krompirjem pa zrezke za sladico pa avokadov džus sem že kar lačna, sam kaj ko še ni konec službe ...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 12:58:45
|
|
|
|
l.daisy
|
teli redarji pa znajo grenit... v kranju so enkrat pisali kazni na tistem velikem parkplacu, ko ni bil splužen in je valda folk parkiral po sredini... dddddddd.... hvala za podatek o MŠ: sva razmišljala o šoli v ljubljani, pa ima moj tak čuden urnik, da ne bi mogla hodit... hoče pa biti zraven zaradi ... za kosilo bi pa jaz pire, če že lahko zbiram
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 13:08:02
|
|
|
|
anaj22
|
glasovi : 1x riž 1x cmoki 1x krompir hm . še mal se zaklepetem tle gor, pa bom nardila tist kar je naj hitrejš
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 13:09:47
|
|
|
|
l.daisy
|
najmanj dela sigurno z rižem... daš kuhat pa je to to... vse ostalo moraš pa še nekaj dodatno packat...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 13:10:41
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ojla . Najprej-Lunca in Nya hvala za družbo! Je bilo prav luštno. Moža sem pa doma pustila. Se je pošalil, da mogoče čez nekaj mesecev,... . Sedaj vsaj vem, da ima NM še kakšno ulico in kavarno-slaščičarno več. In to celo na prav super lokaciji. Alea, Didlinaa počivajta, pa čim več počivanja. Pa Didlinaa- ne skbi preveč in se res poskušaj čim manj obremenjevati. Danes sem imela pregled. Je pa takole: +8 kg, - naslednji pregled 2.4., tudi UZ, - b.p., ima že čez 700 g, ima pa glavico za ene 3 tedne premajhno. Pravi moja G, da ga bo sedaj malo bolj pozorno spremljala. - posteljico imam nizko-do NHU, torej še ne gre ravno za placento previo, moram pa počivat, tudi zaradi občasnih krvavitev. V glavnem. Moja G je očitno bolj zaskrbljena kot jaz. Ampak bo že. Če sem zdržala o.k. od prejšnjega pregleda pred mesecem, bom pa še naslednji mesec. - Kako je pa Ks-izvem jutri. Pa še to. Med potjo domov sem v BC za našo kupila še 8 bodijev, pa kapico, copatke, dekico-bombažno, igralni center. Tako malo za dušo-mojo. Anaj22--za prilogo je vse našteto prav fino. Jaz bi menda naredila kar pire krompir pa kakšno solatko. Še celo široki rezanci pašejo zraven,... ali pa ajdovi cmoki s skuto . Dober tek. Baj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 13:11:47
|
|
|
|
tteeaa
|
hvala za vzpodbude. saj vem, da so nočne more redne spremljevalke nosečnosti in običajno se ne vznemirjam preveč zaradi njih, ampak vsake toliko me pa potre. Ok, saj bo. Konec službe za danes. tale 6-urni delovnik mi prav paše Se tipkamo potem.... Pridne bodite in dober tek vam želim, ne glede na to, ali bo riž, krompir ali cmoki
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 13:46:05
|
|
|
|
maychi17
|
Evo punce, da se še jaz danes oglasim. Sem bila an odvzemu krvi, pa tisto negravžno tekočino sem morala tudi pit...fuj...sama sladkoba na prazen želodec. Sem bila pa potem za tolažbo v nabavi za našo princesko. Kupila sem toliko oblačil, da jih sploh ne upam vseh pokazat atiju hehe. Pa nič ne morem , ko je pa vse tako lepo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 14:51:14
|
|
|
|
tancho
|
aleksandra silvija da bo naslednjič na pregledu vse tipi topi oblekice...ja se je res težko zadržat ...jst sem kar ene par kosov kupila že na zimskih razprodajah zdej pa se mal nazaj držim, ker baje še nekaj cunjic dobim (ne vem koliko niti kakašne velikosti), bom pa sigurno letela v nov C&A in H&M, ki se odpreta 20.3. na Rudniku v Ljubljani... Baje bodo imeli tudi obleke za nosečnice...JUPIIII
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 14:53:20
|
|
|
|
alea01
|
Če bova midva šla v MŠ v Žalec, jaz pa mislim rodit v LJ, bo to problem ? Kaj pol očka ne bo mogel biti zraven? Pa kaj to komplicirajo. MŠ je MŠ, ali v Murski Soboti, Izoli ali pa v Ljubljani........Pol pa denar ven privlečeš, pa si kar lahko zraven ..... Meni se še zmeraj vrti . Več ne vem, kaj naj naredim. Pa pritisk niti ni tako nizek, kot ponavadi. Pa spila sem že 2,5L vode, pa jedla, pa rdečega vinčka pila, pa nič boljš.......
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 14:58:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Alea, tole tvoje vrtenje pa pa že mal preveč. Kaj ko bi jutri poklicala zdravnika? Čisto tako, da vprašaš, poveš, izveš zakaj. Pa 1 dcl vina ne škodi, ampak raje ne več- vsaj dokler se ti vrti. Kolikšen imaš Hb? Tancho--hvala. Zimske razprodaje--tkrat sem kupila nekaj stvari št. 68 in 74. Če pa ne morem počakat reda . Saj. To nakupovanje je bolj za nas.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 15:03:55
|
|
|
|
alea01
|
aleksandra silvija, jutri imam itak pregled. Pred dvema tednoma sem imela Hb 98, ampak jem tablete. Bi se moglo izboljševat. Mi je pa sama G rekla, da naj po kosilu spijem deci rdečega
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 15:05:01
|
|
|
|
Kaja08
|
Jst sem pa do zdej kupila 2 bodija, pa ene žabice me matrajo, ki so komplet k bodiju, samo jih še nisem šla kupit. Pa sej bi ful še kej kupila, samo sploh ne vem, kaj bi, pa kolk številko... Pa mal tud še čakam, da se preseliva in bom potem bolj z užitkom lahko nabavljala vse stvari za malega
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 15:08:18
|
|
|
|
tancho
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Zimske razprodaje--tkrat sem kupila nekaj stvari št. 68 in 74. Če pa ne morem počakat reda . ja, jst sm pa kupila večinoma 56 in pa 68 pa nam je včeraj babca v šoli povedala, da nekaterim 56 št. sploh gor ne gre bo treba kupiti 62 in večje...tako, da ti si kar dobr svoj dnar porabila...imaš izkušnje - mene bo pa še izučilo
< Sporočilo je popravil tancho -- 5.3.2008 15:10:05 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 15:08:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
ampak jem tablete Mogoče ti pa tbl ne pomagajo. Mnogim res ne. Bolj učinkovita je hrana, sploh suhe marelice(nežveplane!) so super za te stvari. Pa saj delaš v LAB in veš kako je s temi stvarmi.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 15:11:51
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
tako, da ti si kar dobr svoj dnar porabila...imaš iskušnje - mene bo pa še izučilo Veš, kupila sem nekaj "pliškotov", pa jopice in majčkeno toplejše stvari, s katerimi julija nimam kaj početi. Otroček bo pa do jeseni že zrasel. 56 je pa res za 3 tedne. Pa v 62 se običajno tudi ne izgubijo--1-krat zavihaš, dodaš copatke, pleničko, daš v sušilca,.....pa je še to hitro premajhno,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 15:16:01
|
|
|
|
alea01
|
Hecno je, da se mi do zdaj ni tolk vrtelo kot danes in si grem že pošteno na živce. Hb se še zdaleč ni normaliziral, le malce če se je dvignil. Ma, bo že...... bom pa šla tudi jaz kaj v šoping, da se bom pohvalila, da pa neki sem pa le za kupila . A kaj, ko nimam energije po štacunah hodit. Se bom pa mogla potrudit, a ne? se bojim, da ko me zagrabi nakupovanje, ne vem kje se bo končalo. Bom pa vse živo domov navlekla
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 15:23:52
|
|
|
|
polly80
|
hm,da bi bilo 56 že pramajhno?potem sem ga pa kiksnila,ker sem 50 št.kupla.tak kompletek bodijev,velo več jih je..hm saj res majhno zgleda,kaj sem le razmišljala.no,če bo debelušček ,potem bomo pač komu drugemu dali,mogoče mu bo pa prav vsaj prvih 14 dni.. jov,ga serjem..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 15:27:20
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
sem 50 št.kupla.tak kompletek bodijev,velo več jih je..hm Mi je znano. Sploh pri 1. otročku sem z veseljem kupovala pred rojstvom mini št.. Pa 56-še nekako. Ampak 56 no name firm--so pa nekatere sploh majhne in jih otročku ne spraviš gor. Pa je imela moja deklica 2880 g. Ampak veš, to spada zraven . Tako nekako kot bolečine v križu, zgaga,... . Ne sekiraj se. Bo že.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 15:51:47
|
|
|
|
polly80
|
ja saj se ne sekiram,celo smešno se mi zdi,da ga tako serjem.. eh,šola za naslednji nakup-torej najmanj 56 ali 62.. vsaka šola nekaj stane,a ne? to je pa zato,ker sem kupila samo zato,da sem nekaj kupila,ker je tako luštno to nakupovanje majhnih cotk..sploh nisem razmišljala zraven,pa čeprav se mi je zdelo sumljivo majhno.no,pa teh 20 eur bomo že preživeli ja,križ,zgaga,mi je vse znano..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 16:21:58
|
|
|
|
maychi17
|
Haha ste smešne nosečke...Jaz sem ugotovila, da ne smem velikokrat po nakupih, drugače jo bomo lahko vsake pol ure preoblačili, da bomo vse oblekli kar imamo. Drugače sem pa jaz večino stvari nakupila št. 62, se mi zdi da je to idealno potem za čez poletje. Imam pa eno vprašanje punce-imate tudi ve kar precej močan izcedek? Sem dobila Canesten tabletke ker imam povečanega, pa se mi zdi da ga imam zdaj ko sem končala s kuro še več, pa še bolj rumenkast je kot prej . Ima katera izkušnje s tem?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 16:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Pred dvema tednoma sem imela Hb 98, ampak jem tablete. Bi se moglo izboljševat. Mi je pa sama G rekla, da naj po kosilu spijem deci rdečega Ješ tablete za železo? K moji sošolki so rekli, da mora zraven obvezno spit 1dcl limoninga soka, drgač tableti nč ne nucajo, ker se ne vem točno kaj, al ne razgradijo al neki. Pa če maš premal železa - en zrezek pojej, je bolš kot 1 dcl rdečga - ti govorim iz lastnih izkušenj - na faksu smo ga kr dost pili , pa dokler nism začela rdečga mesa jest, mi ni nč nucalo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 16:45:53
|
|
|
|
polly80
|
maychi17,nam je v šoli za straše rekla,da ta povečan izcedek pač spada zraven,da edino kar lahko naredimo je,da se umivaš s čimbolj nevtralnimi mili,pa kakšni vložki higienski.nič ni omenjala kake kreme,tako da ti žal ne znam bolj pomagat.jaz teh težav zaenkrat še nimam.imam sicer malo močnejši izcedek,vendr ni tako močan.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 16:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Aleksandra_silvija, za pregled, ti se tudi čuvaj. Alea01, zate bi bilo bolje, da kamorkoli greš od doma, da greš v spremstvu.Ne razkiraj zdravja, sploh, ker imaš take omedlevce. maychi17, canesten ti bo pomagal v 2 dneh. Če ti ne bo, poskusi s tamponom, namočenem v probiotičnem jogurtu. Nya, tole z vinom je res dobra stvar za železo. Samo pretiravat ne smemo. Ko se pogovarjate o oblekicah: nimam niti enega pajacka s številko 50. Kar imam je 56 in dalje. Za poletje imam pa večinoma take pajacke na naramnice, pa še iz bombaža so. Ma se moram dat na drug comp, pa vse naložit, da vam kaj pokažem, pa še obljubljeni buhec. Zdaj kuham kosilo, bo kar kisel krompir pa pečenice. Pa mogoče še juhica. Čakam klic od dragega, da sporoči kdaj pride domov iz službe. Pa pospravljam malo po stanovanju.....sama lahka dela: brisanje praha, prekladanje cunj v omarah...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 5.3.2008 16:52:17
|
|
|
|
Anonimen
|
polly80, zgaga pa mene strašno muči Posledica je,da popijem ogroooomno mleka na dan.To je najmanj 1 liter.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?