uvuv -> RE: Junijčice 2008- 2. del (28.1.2008 17:39:07)
|
Zivjo punce, pa sem z morfologije. In kot je standard za Junijcice 2008, tudi midva pricakujeva [sm=modricrtici.gif]. Ce se do poroda ne premisliva, bo Miha. Baje tehta 244g, kosti ima vse, srce ima 4 prekate, glava je okrogla, mer mi pa ni dala. Precej pozorno si je sicer ogledovala mozgane, samo ni nic rekla, tako da domnevam, da je vse OK. Vsaj tu praviloma vse povejo, sicer se bojijo, da jih bom tozila za milijone dolarjev ... ki so vsak dan manj vredni, pa vseeno. [sm=smiley36.gif] Glede posteljnih radosti je tudi pri nas susa. Enostavno se mi ne da. Pred nosecnostjo sem imela v obdobjih, ko nama ni uspelo vsaj 2-krat na teden, seksi sanje, zdaj pa se sanjam ne. Pa tako sem se veselila, da bodo hormoni pripomogli k radostnemu seksu. Vsaj ko sem bila na kontracepcijskih tabletah, je bilo manj fino kot brez tablet, potem sem pa tako hitro zanosila, da sva imela samo dva tedna zivahnega breztabletnega veselja. Odkar sem noseca je pa prava susa ... K sreci je moj povsem razumevajoc in tako zvecer namesto tega skupaj gledava DVDje.
|
|
|
|