Pogrešane (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Skye -> Pogrešane (21.1.2005 9:15:36)

splišni jaz imam cairn terierja....to na slikici je moj hudiček;)

Ja res so zelo trmasti in divji:)-

Anonimen -> Pogrešane (21.1.2005 9:24:37)

O, pa res, sem album pogledala. Na brzino mi je sliki zgledal kot nemški ovčar. Kje si ga pa dobila? Nisem še nobenega videla pri nas.

Skye -> Pogrešane (21.1.2005 9:25:50)

:)-:)- Ne ni nemški ovčar, čeprav verjetno sam misli, da je ;)

Dobila sem ga pa v Ljubljani, kjer je tudi edina vzrediteljica te pa sme v Sloveniji.

Anonimen -> Pogrešane (21.1.2005 9:27:59)

Ha, ha, ta je dobra: čeprav sam verjetno misli, da je. Bolj z opisom te pasme ne bi mogla zadeti. Super kužek. Res je, kot pravijo, velik pes v majhnem telesu. In s tem se nekako ne morejo sprijazniti, ha, ha. A v Ljubljani jih vzrejajo? Če bi jaz to vedela pred slabimi štirimi leti, ko sem nabavila našo Mišo, bi še enega tega. Sem imela že namen.

Skye -> Pogrešane (21.1.2005 9:44:00)

ja res so od sile ti terierčki.

Splišni, nikoli ni prepozno...še vedno si ga lahko nabaviš...mislim, da vaša Miša ne bi imela nič proti še enemu razgrajaču, ki bi se ji pridružil pri pasjih dogodivščinah;)

Anonimen -> Pogrešane (21.1.2005 9:48:18)

Joj, še tega se mi manjka. Že tako sem sama za zahtevnega psa in zahtevnega otroka, še za enega psa pa res nima več energije. Če bi imela hišo, pa 100-odstotno. Mi je tako všeč, če imajo kužki še malo pasje družbe. Se mi ne zdijo tako osamljeni, ko nas ni doma. Samo da bi mogla dva kopat pa dvema tace prat, vsakič, ko pridemo s sprehoda... Pa jaz sem še take sorte, da hočem vsem ustreč. So me že nadirali, kaj se toliko sekiram zaradi psa, da bo že počakal. Ampak meni je skoraj tako kot še en otrok. Ne morem pomagati. Taka sem.

Skye -> Pogrešane (21.1.2005 9:52:57)

jaz sem popolnoma enaka.....v bistvu mi je kot otrok, je naš enakovredni družinski član......da ne govorim o tem kako sem ga razvadila...on da bi jedel pasje konzerve...kje pa, je preveliki gospod;) Tud sama bi še imela enega, sam živim v stanovanju in bi bilo to mal prehudo, glede na to, da upam da se nam bo kmalu pridružila še kakšna mala pikica. Pridno delamo na tem:)

Anonimen -> Pogrešane (21.1.2005 9:59:37)

Upam, da vam bo čimprej uspelo. Boš videla, kako lepo je gledati otroka, kako lepo se razvija ob psu, s tistim nežnim čutom do šibkejših od sebe, vsaj mi smo našega otroka tako vzgojili. Je pa res tudi nepredstavljivo veliko dela z obema naenkrat. Je fino, če se s partnerjem nalhko zmenita, da za kuža nekaj časa prevzame vsaj sprehode.
Kar se pa hranjenja tiče, je pa naša Miša tudi tako zbirčna. Ne samo, da ne je konzerv in briketov (čeprav jih ji zaradi zdravja zamešam v hrano), še dvakrat ista stvar ne sme biti zaporedoma na njenem jedilniku. Že viha nos in užaljena gre ležat v svojo posteljico.

Skye -> Pogrešane (21.1.2005 10:07:42)

mislim, da bi se tvoja Miša in naš Skye zelo dobro razumela;), saj vidim da sta sorodni duši.

Tud jaz upam, da nama bo čim prej uspelo, čeprav se malo bojim, kako bo naš Skye reagiral na novega člana v družini...upam, da ne bo ljubosumen, saj je zdaj on v središču pozornosti. No tega se malo bojim, ampak mislim da če bova midva pravilno odreagirala, tud on ne bo delal težav.

Anonimen -> Pogrešane (21.1.2005 10:36:12)

Pri nas je bila Miša stara eno leto, ko smo dobili Tiborja. Pa ni bilo res nobenih problemov. Pa res je lahko težko še kakšen pes bolj scrkljan. Značaj imata pa tvoj in moj kuža isti, tako da sem prepričana, da ne bo problema. Samo pustite Skyju, da bo bejbiko lahko vohal (tudi kakšen lubček pade vmes, kaj hočemo).

Skye -> Pogrešane (21.1.2005 10:41:15)

ja na to moram biti pa pripravljena, saj moj kuži izmerno rad poljubčke deli.....še posebej ko bi kaj rad.

Tud jaz mislim, da ne bi smelo biti preveliki problem.....sicer pa, pustila se bom presenetiti.

koala -> Pogrešane (21.1.2005 11:19:13)

Jaz pa predlagam vsem novopečenim pasjim"mamicam" da dajo v pasjo posteljico tisto budilko za navit, pol pa eno dekico preko pri nas je funkcioniralo.

Kar se pa pogrešanih tiče pa pogrešam GoYo, pa Klariso , pa Neni, tako da punce :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: šopek za vsako od vas.

Koala

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]