Anonimen
|
Neza81, naj te malo potolažim, to divjanje tvojega kuža bo trajalo smao še kako leto... Potem se malo umirijo in vsaj malo volje pokažejo, da bi kaj ubogali. Sicer pa, BABY ANGEl, ti jaz kot precejšnja poznavalka pasem, ki si jih naštla, toplo priporočam čivavo. Višavci so precej zahtevni in svojeglavi (ga imam jaz), pa veliko so radi zunaj (velik pes v majhnem telesu), cairnski terierji so isti, samo druge barve, saj so predniki višavcem (a jih pri nas sploh imajo? jih še nisem videla - cort), maltežani imajo občutljive učke in dolgo dlako, kar tudi ni kar tako, yorkijev sicer kaj preveč ne poznam, so za moj okus malo preveč salonski, za čivave pa vem, da so izredno pijazni in ljubeznivi kužki. Pa veš, kateri mogoče še pridejo v poštev kot manjši kužki, ki jih ni treba veliko sprehajati, kar je včasih tudi pomembno. Mopsi. Tisti mali, kot eni mini bokserčki s potlačenimi gobčki in prav zaradi teh gobčkov naj jih menda ne bi veliko sprehajali, ker imajo hitro lahko kakšne probleme. To so taki, stanovansjki kužki, pa menda tudi zelo pijazni.
|