|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pogrešane
20.1.2005 20:07:56   
anajmad
Jst pa pogrešam Nežo81.Že dolg se ni kej razpisala.
en lp:morje:D.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pogrešane
20.1.2005 20:43:08   
baguSka
Ma verjetn velik dela s svojim novim :kuza:! Nazadnje k se je jaula je napisala da je tok dela z njim, več kot če bi mela pet :duda:!:)-:)-:)-

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pogrešane
20.1.2005 21:03:49   
Anonimen
Ha, ha, ja, ko sme jaz nabavila psa, sem imela en teden dopusta, pa sem vse noči dežurala, ko je "tamala" jokala in jo nonstop tolažila. Sploh nisva nič spali, samo crkljali sva se. Prav ena mala porodniška.

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pogrešane
20.1.2005 21:07:19   
baguSka
Tud pr men je blo zlo hudo! Sicer nism mela dopusta, sm dala pa čepke not in je blo.:ups: Sej mi je blo hudo ampak sm ga mogla navadit, da ne sme u spalnico. Je biu doberman. Sm potem še od sosedou poslušala da kaj mu delam ipd.:grrr: Žau pa se je tragično končalo, ker je meu rojstno napako na srcu in je pr 9-ih mescih umru.:((
Upam da se je Neža že mau prvadla!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pogrešane
20.1.2005 21:19:28   
anajmad
Mi mamo pa eno carto doma:kuza:že 9 let.tok je scartana,da je kr hudo.se pa spominjam,ko smo jo dobili,da sva z možem dežurala in jo cartala,ker je tok jokala za mamico.Pa še sedaj je navajena,da ma cel kup igrač okol sebe in pokrit jo moram,ko gre spat.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pogrešane
20.1.2005 21:23:13   
baguSka
Ja sej ko smo še mi s starši živeli skupi, smo tud mel eno taaaakoooo cartico doma, da je skoz pr men u pojstli spala in sm se je tud jst fuuuull navadla. Moram priznat, da jo kar zelo pogrešam zdej ko nismo več skupi in jo mata moja dva. Tud ona je stara že 14 let! Ampak še vedno pravi cukrček..:love::love:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pogrešane
20.1.2005 21:23:56   
clea
kaj anajmad pokrit jo morate?Kok lepo!!!Kot da bi spat dajala dojenčka.A jo zebe ponoči ali kaj?Katere pasme pa je?

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pogrešane
20.1.2005 21:24:51   
baguSka
:)-:)-:)- Ja sej so kot dojenčki teli naši :kuza:!!!

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pogrešane
20.1.2005 21:25:02   
emaa
Naša nikol ni bla tolk scrkljana, sem jo pa tihotapla v svojo sobo. So ble takrat počitnice (kje je že šola), pa sem jo jest tud vzgajala, tko da je še zmeraj moja mala neumnost. Ma pa to svoje slabe strani, več al manj jo lah sam jest strižem, pr ostalih trza in se boji. je pa to ena srčkana skoraj 8 letna kokršpanjelka, ki nam je bila usojena (vsja meni). Rodila se je na isti dan , ko je naša prejšnja psička šla med :angel:. Je mela raka, pa diabetes, pa smo ji mogli injekcijo dat. Mi je blo ful hudo veterinarja klicat, pa ni blo druge, ko je bla že tko boga.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pogrešane
20.1.2005 21:28:22   
anajmad
yorki,ma vsega skupi 2 kg.Sedaj mi že neki joka,da je zaspana,da naj jo grem mal pocartat.je pa ful navezana na mojo hči.Niti slučajno,če gre tamala na počitnice,da ne bi:kuza:šla zraven.Ko smo prvič dali hči na počitnice babi,se je naša:kuza:tok jokala,pol si je pa barbiko vzela v svojo postlco-no pol je bil pa mir.Sedaj pa kr obe v paketu na počitnice.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pogrešane
20.1.2005 21:29:38   
baguSka
Ja našmu dobermačnku so tud dal inekcijo, ker mu je voda pluča zalila in ni mogu več dihat, niti ležat! Je kar skoz stau!:((
Naši psički pa se je začela mrena delat in je že skor čist slepa, ampak so rekl da ni panike ker ima tok dobr razvit vonj in sluh, da se čist dobr znajde!:bravo:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pogrešane
20.1.2005 21:30:51   
Anonimen
Ja, pri nas je pa sedaj tako, da imam še pred psom slabo vest, če tule na RR visim. Saj ko gre Tibor spat, potem Miša misli, da bo bogica prišla na svoj račun in tukaj zreven gnjavi in cvili. Potem se pa z njo igram šele v postelji, ko mi skače na glavo s tisto poslineno plišasto zadevo, ki ni več ničemur podobna.

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pogrešane
20.1.2005 21:30:53   
baguSka
Anajmad!! Moj dobermaček je biu tud York!:)-:)-

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pogrešane
20.1.2005 21:32:13   
baguSka
Joooooj zdej me boste pa že spet zrajcale da si nabavm enga kuštravčka... Že tko mi je hudo k ga ne morem met!:((

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pogrešane
20.1.2005 21:33:00   
emaa
Saj naša prejšnja je bla tud skor slepa in vsa shirana (vsa rebra so se ji fejst vidla) še kak let pred smrtjo, pa je jedla dost. Pol ko so ji pa začele mišice popuščat in ni mogla več na sprehod sama uit, pa ni blo izbire.
anajmad, sem mela jest tud prej mačko, ki ni nč jedla ko sva šla na dopust, naju je tolk pogrešala, da sva ugotvila, da več kot tednski dopust odpade, ker shira (razen kake miške, ki jo poje), zgledala je grozen, pol se je pa začela basat, sam da sva se prkazala.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pogrešane
20.1.2005 21:33:40   
Anonimen
Jaz tudio poznam enega slepega chou-choua, pa sploh ne moreš verjeti, da je slep. Sploh se ne opazi. Čisto normalno ga sprehajajo. Pa naša Miša je bila včasih vanj zaljubljena. Verjetno zato, ker nobenega noče "porajtati", ker je pač slep. Miša pa na hrbet, samo da ga je videla. Že na 50 metrov. On pa v drugo smer. Pa spet za njim in spet na hrbet. Itd.

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pogrešane
20.1.2005 21:36:34   
anajmad
yorkshirski terier je naša arica.rečemo pa pač tako-yorki,zaradi pasme.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pogrešane
20.1.2005 21:38:07   
anajmad
naša je taprava dama.svoje sploh noče povohat,ma kaki.všeč ji je pa en bobi,kr slinasta rata,ko ga vidi.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pogrešane
20.1.2005 21:38:24   
baguSka
:)-:)-:)- Splišni ta je pa dobra!:)-:)-:)- Si kar predstaulam vašo Mišo kako se meče po tleh!:)-:)-:)-

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
20.1.2005 21:39:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Pogrešane
20.1.2005 21:39:53   
baguSka
Anajmad, sej jst sm tud mojmu dala tko ime. Sm tuhtala in tuhtala in na koncu sm odprla knjigo o psih in našla to pasmo in mi je biu ime york čist takoj full všeč!:love:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Pogrešane
20.1.2005 21:40:50   
baguSka
A pa cincate že med katerimi pasmami BabyAngel?

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
20.1.2005 21:45:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Pogrešane
20.1.2005 21:48:51   
baguSka
Uf to pa je enih pasem..:)-:)-:)- Upam da se boste prau odločli. Ne s temi pasmami pa res nimam izkušenj. Mi mamo mešanko - taka mejhna, siva in čist skuštrana!:love::love: Drugač smo mel pa že dva dobermana, nemškega ovčarja in labradorca.:zmeden2:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Pogrešane
21.1.2005 9:12:03   
Anonimen
Neza81, naj te malo potolažim, to divjanje tvojega kuža bo trajalo smao še kako leto... Potem se malo umirijo in vsaj malo volje pokažejo, da bi kaj ubogali.

Sicer pa, BABY ANGEl, ti jaz kot precejšnja poznavalka pasem, ki si jih naštla, toplo priporočam čivavo. Višavci so precej zahtevni in svojeglavi (ga imam jaz), pa veliko so radi zunaj (velik pes v majhnem telesu), cairnski terierji so isti, samo druge barve, saj so predniki višavcem (a jih pri nas sploh imajo? jih še nisem videla - cort), maltežani imajo občutljive učke in dolgo dlako, kar tudi ni kar tako, yorkijev sicer kaj preveč ne poznam, so za moj okus malo preveč salonski, za čivave pa vem, da so izredno pijazni in ljubeznivi kužki. Pa veš, kateri mogoče še pridejo v poštev kot manjši kužki, ki jih ni treba veliko sprehajati, kar je včasih tudi pomembno. Mopsi. Tisti mali, kot eni mini bokserčki s potlačenimi gobčki in prav zaradi teh gobčkov naj jih menda ne bi veliko sprehajali, ker imajo hitro lahko kakšne probleme. To so taki, stanovansjki kužki, pa menda tudi zelo pijazni.

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.