Vaše izkušnje z BEBO (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


copatek -> Vaše izkušnje z BEBO (25.1.2008 15:30:28)

Živjo!

Glede na to, da našega sončka Novalac zapre in po njem močno prdi razmišljam o menjavi mleka. Slišala sem, da po Bebi večina dojenčkov kaka normalno in da nimajo toliko težav z vetrovi. Zanima me, kakšne so vaše izkušnje s tem adaptiranim mlekom (krči, zaprtost,...) in katerega priporočate za 8 tednov starega dojenčka - Beba Start, Beba 1 ali Beba Sensitive 1? Mu pa dodam le enkrat zvečer in še to samo toliko kolikor mu zmanjka pri meni, ko ga podojim. Sama razmišljam o Beba Start. Hvala za vaše izkušnje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lp,
copatek




Lunca1 -> RE: Vaše izkušnje z BEBO (25.1.2008 18:30:29)

Mi smo imeli Bebo 1 in 2. Po Aptamilu je bila zaprta in smo šli zato na to adaptirano mleko. Ga je dobro prenašala, edino potem se ga je naveličala in smo do konca uporabljali Milumil.




noe -> RE: Vaše izkušnje z BEBO (25.1.2008 19:57:36)

Mi smo tud bili na Bebi kar dolgo, potem pa šli na Milumil , ki ga je pil dokler ni začel kravjega.
Beba mi je bila ok, tud cenovno, sam kar na enkrat se ni več topila tako kot prej, so v steklenički ostala takšna zrnca, zato sem jo tudi menjala, ker me je bilo strah , da je prevodeno mleko.
To je bilo že skoraj 3 leta nazaj.




Emm -> RE: Vaše izkušnje z BEBO (26.1.2008 15:08:03)

Še vedno je tako z BEBO.Kupila sem jo predkratkem v Muellerju in tako kot si rekla se ne topi dobro.Ostajajo majhni kristalčki v njej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].




mišk -> RE: Vaše izkušnje z BEBO (26.1.2008 20:39:33)

Copatek, tudi pri nas smo šli iz istega razloga, kakor pri vas iz Novalaca na Bebo. In to ravno tako tam nekje pri osmih tednih. Jst ji že od začetka dajem Bebo1. Res je, da se včasih na flaški nardijo taki kristalčki, ampak odkar imamo Bebo, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ni več nikoli zaprta, pa še krčki so se takrat končali! To glede krčev ne vem, ali je bilo naključje, ali pa ji Novalac ni odgovarjal. Pa tudi cenovno je Beba, vsaj proti Novalacu, zelo ugodna. Najbolj se jo pa splača kupovat v Mullerju.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]