kepa* -> Homeopat ali kaj podobnega (25.1.2008 14:39:22)
|
Prosim, ne mi odgovorit, da je bilo na to temo že ogromno napisanega, ker sem iskala, pa nisem našla nič uporabnega. Sem pa že čisto obupana in ičem rešitev kjer koli. Naš triletnik je namreč resnično non stop bolan, vročine se ponavljajo na 14 dni. Pa je že drugo leto v vrtcu in sem pričakovala, da bo sedaj kaj bolje, pa ni. Ob tem vedno izgubi apetit in ne je skoraj nič. Ravno ima spet že od ponedeljka ves čas vročino. Kadarkoli sva šla k zdr, ga je dala na pregled krvi in vedno je pokazalo povišanje CRP (nazadnje 128) in levkocitov. Toda nikoli se ne odkrije vzrok, otrok nič ne toži, da bi ga kaj bolelo in zdr, nič ne odkrije. Zaradi teh povišanih vrednosti vedno pristane na antibiotikih. To je grozno! Rada bi odkrila, kje je vzrok te slabe krvne slike. Iščem kar koli, kar bi mu lahko pomagalo, pa posledično tudi nama z možem, ker sva skrajno obupana. Rada bi poskusila tudi z alternativno medicino, ker verjamem, da lahko pomaga. Kam se obrnit? Imate izkušnje s tem? Vseeno mi je, koliko stane. Raje bi videla, da bi bilo kje v okolici Velenja, Celja, a mi je po svoje vseeno, kje. Prosim, z besedo na dan. Hvala.
|
|
|
|