|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kilogrami
20.1.2005 19:33:18   
SashaB
Hi!
Prosim povejte mi kakšne ste imele kaj izkušnje s pridobivanjem teže. Jaz sem v 1. tromesečju pridobila 2 kg sedaj pa že skoraj en mesec nič. :zmeden2: Ali je pridobivanje teže tako neenakomerno? Skrbi me da je kaj narobe s pikcem...

lp
sas
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kilogrami
20.1.2005 21:26:33   
urši77
Kaj pa naj rečem jaz - ko sem v slabih treh tednih IZGUBILA 6kg. Saj sploh ne vem več kaj naj naredim in kaj naj pojem ali popijem, ko pa takoj zatem pričnem "sklepati tesna prijateljstva z WC školjko" Me je malo strah kake dehidracije(prbl.1l tekočine na dan mi ostane v želodcu, več - hočem nočem - ne gre)
Me malo skrbi, da ne bi blo kaj narobe z :duda:
Ali je imela še katera izkušnjo z izgubo kg v začetku nosečnosti? Nasveti več kot dobrodošli:rozica:

LP urši77-smo danes začeli 10t:bravo:

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kilogrami
21.1.2005 8:48:28   
pika78
Joj, SashaB, ne se sekirat...kilce bodo šle še prehitro gor. Jaz sem se tudi tam okrog 17. tedna sekirala, če ni kaj z otročkom narobe, ker se nisem kaj dosti zredila.
Potem pa kar naenkrat, v 2. do 3. tednih... par kilc gor - groza!
Tako da res ni panike, bodi vesela, da se nisi preveč zredila! Otroček bo že vzel, kar rabi zase!
Lp, Pika in :duda:21t

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kilogrami
21.1.2005 12:24:45   
bikica30
Resnično se je brezveze sekirat. Detece si itak postreže s tistim kar rabi in v količinah, ki jih rabi, ne glede nato kolko ti poješ in zbruhaš (ok, razen če res že ne dehidriraš in padaš v nezavest vsak dan).
Jaz sem se do 23. tedna zredila le kakšne 2kg, zdaj sem v 26. tednu, pa imam že 5kg več, tako da, tudi to še pride, brez skrbi..
LP:rozica:

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kilogrami
21.1.2005 12:27:41   
Anonimen
Jaz esm v drugem trimesečju zredila približno 2,5 kile na teden. Vsega skup sem si jih "prijedla" 22. :((

(odgovor članu SashaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   kilogrami
21.1.2005 12:38:40   
SashaB
Najlepsa hvala vsem skupaj. :) Res je tolazilno da slisis dejanske izkusnje ter prigodke.

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kilogrami
21.1.2005 13:50:26   
Anonimen
jaz sem tudi zadnic "jamrala" da nikam ne grejo te kilice, pa sem se od zadnjega pregleda torej v treh tednih zredila za 3kg;)

(odgovor članu SashaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?