Kus-kus (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

Balonchy -> Kus-kus (25.1.2008 14:17:23)

No pa mi povejte al ponavad nardite "samega" al mu kaj primešate (zelenjavo, tuno,...)???

mojsoncek -> RE: Kus-kus (25.1.2008 14:21:28)

Ce je kot priloga, potem naredim samega. Zelenjavo naredim loceno.

Ce pa ga delam kot solato, pa ponavadi dodam na koscke narezan paradiznik in papriko (zeleno, rumeno in rdeco). Za solato bi pa verjetno pasalo tudi kombinacija tune in paradiznika.

gaya24 -> RE: Kus-kus (25.1.2008 14:22:43)

Jaz mu primešam zelenjavo. Papriko (zeleno, rdečo), melancane pa koruzo. Js kr tk nardim ko zelenjavno rižoto pa je ful dobro.

Andra -> RE: Kus-kus (25.1.2008 18:48:04)

jaz ga pa zakuham v juho, govejo ali zelenjavno

trnuljčica -> RE: Kus-kus (25.1.2008 19:51:56)

Odvisno. Včasih ga naredim samega k recimo piščancu... Največkrat pa ga primešam k zelenjavo iz voka.

MID -> RE: Kus-kus (25.1.2008 22:07:23)

Oprostite,jaz bi pa rada malo posmetila temo.Vsekakor sem vsejedka,kus kusa pa še nisem probala.A mi lahko katera pove s katero jedjo se lahko njegov okus primerja?Približno,no.
Hvala

Enolla -> RE: Kus-kus (26.1.2008 14:20:51)

IZVIRNO SPOROČILO: MID

Oprostite,jaz bi pa rada malo posmetila temo.Vsekakor sem vsejedka,kus kusa pa še nisem probala.A mi lahko katera pove s katero jedjo se lahko njegov okus primerja?Približno,no.
Hvala

Bolj kot razmišljam, manj vem s čim bi ga primerjala. Ima prav svojstven okus. V bistvu se navzame okusa jedi s katerim ga ješ. Bolj nevtralen je - kot recimo bel riž skuhan v vodi - ta tudi nima nekega hudega okusa.

Balonchy -> RE: Kus-kus (26.1.2008 14:54:38)

Jaz mu primešam zelenjavo. Papriko (zeleno, rdečo), melancane pa koruzo. Js kr tk nardim ko zelenjavno rižoto pa je ful dobro.

Naredila sem ga danes... Bil je NJAMI NJAMI!!!

Gaya po tvojem receptu... Edin koruze nisem not dala...

Piščanček v smetanovi omaki in kus-kus z zelenjavo + solata s fižolom!!!

Stran: [1]