Una -> posvojitev!! (20.1.2005 23:03:34)
|
Poznam en par, ki ima posvojeno hčerkico. Najprej so zdravli njega, nato so ugotovili, da ni z njo neki v redu (oz. z njeno maternico) in na koncu je bilo že vse prepozn, da bi imela otroka. (Ona je bla takrt stara okol 38, on pa malo starejši - zdravila sta se več let, vedno ko je zanosila, je splavila (okrog 10x).) Pa sta se odločila za posvojitev in ker v Sloveniji ni dojenčkov za posvojit sta se obrnila na Makedonijo (kjer sirotišnice pokajo po šivih) in sta dobila malo dojenčico mulatko. Tam bodo otroci resnično propadli, pri nas se pa tako rekoč grebejo za njih. Baje, da ko sta jo dobila, je zelo smrdela, bila je prehlajena, imela je polna ušesa umazanije... in to dojenčica stara manj kot leto dni).Mala je zdaj že v osnovni šoli in je res srčkana deklica. Nedolgo nazaj sta vložila še eno prošnjo za posvojitev, vendar sta bila zavrnjena, ker naenkrat Slovenija nima več podpisane pogodbe z nobeno državo glede posvojitev otrok. Sta zelo žalostna, ker država nič ne poskrbi glede tega. O denarju nista nikoli govorila (in je tudi prav tako), a baje da je bila cena nekaj milijonov tolarjev... Pa še to: v Sloveniji so baje otroci mladih mamic (študentk), ki ne morejo vzdrževati otroka in jih socialna nekako prisili, da se jim odpovejo... Ne vem, ali je to res ali ne, toda tako sem slišala. Ko sem bila jst noseča, mi niti eden ni omenil posvojitve (od socialne, do ginekologonje). Papa, in pocmokajte svoje :duda::duda::duda::duda:, ker bi nekateri resnično naredili vse, da bi jih imeli/dobili. Una
|
|
|
|