Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka No, jst pa NE STEKAM folka, ki kr pricakuje od svojih partnerjev, da bojo neki napisal na njih, kar sploh ni njihovo A to ni dovolj, da jih partner sprejme k sebi? Zakaj uzaljenost? Sej je itak do obeh, dokler sta skupi... Zato NE STEKAM zakaj bi moglo bit napisano na oba, ce investira ali podeduje le en? Lahko sta oba le vesela, da imata to kar imata... oz tisti, ki recimo ni podedoval, je lahko vesel, da ima takega partnerja, ki je podedoval in imata kje zivet!? Zakaj bi zahtevala ali zelela, da bi partner neki, kar je podedoval napisal tudi name Kaj mam jaz z njegovo dediscino? Naj z njo nardi karkoli hoce, saj je njegova. Jaz nimam nic z njegovo dediscino! Sem z njim... z njim si delim njegovo zivljenje (ljubezen, spostovanje, prosti cas...), ne pa tudi njegovega premozenja oz lastnine. No, vsaj meni to pac ne pomeni NIC. Jaz recimo se ne zdruzim z nekom zato, da bom na koncu pobrala polovico njegove lastnine, v primeru ce greva narazen... Vsi razmišljate, da tisti ki je prišel v zvezo praznih rok je tisti ki bo kriv za razpad zveze in bo pobasal polovico partnerjevega premoženja. Kaj če se ta pod katero streho je partner čez nekaj časa odloči, da pa mu več ni in da naj gre. kako naj se pa ta partner zaščiti, da ne bo pri recimo 40tih ali 50tih letih izigran in bo prisiljen iti s trebuhom za kruhom, čeprav je svoj dom gradil dolga leta tako čustveno kot fizično. Recimo koliko primerov poznamo, ko se je nekdo priselil na neko domačijo, tam vlagal, fizično delal in potem čez leta šel samo s cunjami. Jaz poznam primere. tudi delo šteje, ne samo denar. če govorimo o zaščiti pred razpadom morata biti zaščitena oba.
|