Spet SMS (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

atinav -> Spet SMS (20.1.2005 17:28:59)

Ojla!
Vem, da je bilo to sigurno že parkrat napisano...ampak jaz sploh nič ne najdem:(. Rabila bi kak lep SMS sporočilo, ko bom rodila bi obvestila svoje bližnje z lepim SMS...pač nisem neki pesniški tip...zato bi rabila vaša pomoč!

papa
:)

nita -> Spet SMS (20.1.2005 17:47:00)

Ja, tut jaz bi to rabla! Sem ravno dva dni nazaj iskala po RR, ker vem da je bil en dober verz napisan pred kratkim, pa nisem nikakor mogla najt.

RR predlagam, da bi lahko imeli rubriko za verze, saj se kar naprej rabijo (tko kot je npr. rubrika z imeni...).

L.P. Anita

lana 5 -> Spet SMS (20.1.2005 19:20:39)

Ena moja prijateljica je naredila takole.

LEP POZDRAV! NAJ SE VAM PREDSTAVIM SEM -----------(ime od otroka) PIŠEM SE----------------,VELIK SEM-----, TEŽAK PA-------- IN SEM PONOSEN NA SVOJE STARŠE.

SU -> Spet SMS (20.1.2005 20:08:22)

Jaz sem enkrat tu na forumu prebrala eno luštno sporočilo...upam, da ne bo huda tista, ki ga je napisala, a se res ne spomnem avtorja/avtorice... Gre pa takole :
MAMICI V VESELJE, OČKU V PONOS
NA SVET SEM PRIVEKAL BREZ ZBOKOV IN BOS,
DNE -----, TEŽEK -----, VELIK -----!
VAŠ ------
Meni se je zdel res lušten-če je deklica, narediš pač variatno za deklico! LP, Saša

SU -> Spet SMS (20.1.2005 20:09:02)

...ups...prehitro tipka... BREZ ZOBKOV IN BOS...:ups::)-

nita -> Spet SMS (20.1.2005 20:12:39)

:bravo::bravo::bravo::bravo:

Bravo Su, ravno ta mi je bil najbolj simpatičen, pa ga nisem našla nikjer...

L.P. Anita:rozica:

baguSka -> Spet SMS (20.1.2005 21:12:19)

Ja, ampak če bo punčka se pa potem ne rima!:ups:

saba -> Spet SMS (21.1.2005 9:04:36)

meni osebno pošiljanje teh sms-jev ni všeč.

moje mnenje, pa brez zamere

lp
saba:zmeden2:

atinav -> Spet SMS (21.1.2005 15:27:33)

Hvala punce...res ste zlate:angel:

papa
:)

Bejba -> Spet SMS (22.1.2005 21:15:34)

Atinav, upam da bomo med prvimi, ki dobimo vaš SMS. Smo že precej nestrpni :sloncek::sloncek::sloncek:.
Jaz sem svojega našla kar pri ginekologinji na oglasni deski :)- in ko sem ga prebrala so mi v oči stopile solze. Takrat sem rekla, da je to pravi SMS, da "svetu" sporočim najlepšo novičko na svetu.
Verz pa je pod opisom.

Sodelavka Bejba

Stran: [1]