Voziček Babywelt Oregon 4 ali 6 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

patty -> Voziček Babywelt Oregon 4 ali 6 (20.1.2005 15:59:53)

Punce, a katera pozna to znamko? Prodaja jo Infantino v Kranju, me pa zanima, kakšna je kvaliteta teh vozičkov, kako se obnesejo ...

Vesela bom vsake informacije.

Hvala in pozdravček,
Patty :sloncek:

malika -> Voziček Babywelt Oregon 4 ali 6 (21.1.2005 9:46:16)

Uporabljam ga ne, sem ga pa videla v živo in se mi zdijo čisto solidni vozički. Imam pa njihovo marelo, mislim, da je Indiana alu:zmeden: . In z njo zaradi malih koles nisem najbolj zadovoljna, ker nasedem v vsako luknjo, v trgovinah pa se kolesa itak ne vrtijo:zmeden: . Mogoče me je razvadil moj Quinny s velikimi kolesi.:zmeden: No zdaj kraljuje v garaži.

Kaj dosti ti ne znam svetovat, ampak če bi sama izbirala bi raje vzela 4 kolesnik, ker ima večja kolesa in je tako pomoje lažje vodljiv.Izkušenj pa nimam, ker imam sama trikolesnik.

Še bolje pa bi bilo, če bi ti ga dali da ga preiskusiš v vožnji malo izven trgovine, ker mislim, da imajo v Infantinu po tleh itison in po takšni podlagi se vsi vozički super vozijo.

patty -> Voziček Babywelt Oregon 4 ali 6 (21.1.2005 18:21:55)

Malika, hvala za nasvete. Po razmisleku sem se odločila, da ne bi testirala te znamke. S fantom se navdušujeva nad trikolesnikom Quinny Speedi SX (je zelo lahek in zložljiv, z večjimi kolesi - 1. je vrtljivo za 360 stopinj), je pa končni znesek (potrebuje še košaro in seveda avtosedež) kar visok.
Malce bova še razmislila :zmeden: Se pa vsekakor splača dat malce več, pa da je v redu.

Pozdravček,
Patty:sloncek:

Alina_alin -> Voziček Babywelt Oregon 4 ali 6 (24.1.2005 14:19:40)

Tudi midva imava plan kupit Quinny SX. A ga ima katere in napiše kako je zadovoljna z njim?

Stran: [1]