Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupujete modrčke? 26.1.2008 8:39:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Tukaj Pri sosedi? Kakšne pa so kaj cene? Se mi zdi, da so kar visoke, ali pač?
|
|
|
|
RE: Kje kupujete modrčke? 26.1.2008 14:04:51
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Tukaj Pri sosedi? Kakšne pa so kaj cene? Se mi zdi, da so kar visoke, ali pač? Jah, cene so morda res malo višje, samo meni za moje melone najbolj pašejo. So tudi zelo kvalitetni in jih res nosiš kot svojo drugo kožo. Sicer pa imajo velikokrat kakšn popust, pa takrat kupim. Pa prej nisem tam kupovala, me je moj navdušil .
|
|
RE: Kje kupujete modrčke? 26.1.2008 14:22:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Pa prej nisem tam kupovala, me je moj navdušil . A je s prodajalko preizkušal velikost, ko je kupoval zate?
|
|
|
|
RE: Kje kupujete modrčke? 26.1.2008 20:04:49
|
|
|
|
Saskia02
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75 imam namreč košarico C in ponekod jih sploh ne dobim. vsaj ne take, ki bi mi bile všeč - na tanke naramnice. 75C ima skini na tanke naramnice; sem ga kupila prejšnji teden v njihovi trgovini na bledu - celo sezonsko znižan iz 26 na 16!!
|
|
|
|
RE: Kje kupujete modrčke? 26.1.2008 21:36:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Tezenis, Trst 12€ / modrc
|
|
|
|
RE: Kje kupujete modrčke? 27.1.2008 16:56:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Emporium.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.