Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Mirna -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 14:58:04)

Punce, prosim, povejte mi, ali to pomeni, da bo vsega konec? Pravkar sem opazila en oz. dva sicer res mjckena, ampak, vseen, dva rjavkasta fleka. Kaj naj nardim? Dans me caka se en kup nujnih obveznosti, nimam sans pocivat! Ginekologinja ne dela vec. Kaj naj naredim?
Cakam, da se ulije in bo moja pikica odsla? Kar na jok mi gre, ker ne vem, kaj bo.
Ali ima katera mogoce podobne izkusnje? Prosim, povejte.

larisa -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 15:01:34)

Šibaj na urgenco!!!!! Baje da počivanje tako zgodaj nič ne pomaga tako da se zato ne obremenjuj ampak lahko ti dajo dabroston na urgenci in se vse lepo umiri!!! Zato hitro k zdravniku!! Pa čuvaj se nam!!:angel::angel::angel:

petja -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 15:01:52)

Mirna, pozabi na vse obevznosti in šibaj na urgenco. Nič ni toliko vredno kot tvoja :duda:!!!

Petja

Palčica -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 15:10:36)

MIRNA!
Najprej se pomiri!Če boš tole še prebrala preden tečeš na urgenco Te bom poizkusila pomirit.In upam,da imam prav.
ISTO se je zgodilo moji najboljši prijateljici-bila pa je v Londonu.
Zakaj je šlo.
Posteljico je imela nekoliko drugačne oblike kot normalno-malo je bila zavita.V vsakem primeru ni še nič izgubljenega,ampak čimprej,ponavljam,čimprej na URGENCO.Tam Ti bodo dali napotnico za naprej.
Šibaj in srečno!

Palčica

cmokec -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 15:14:08)

TAKOJ NA URGENCO!:kuza::kuza:

Nikoli si ne boš mogla očitati, da nisi storila vse, kar je bilo v tvoji moči, pa pomirjena boš, če je vse v redu.

:pujs::angel::pujs::angel::pujs::angel::pujs::angel::pujs:

cmokec

TVN -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 15:23:23)

Ej, Mirna, jaz sem sicer še zelo frišna tukaj, vendar ti lahko povem, kaj mi je rekla moja G, ko sem se naročala za prvi pregled. Rekla je, če se pojavi kakšen rjavkast izcedek, naj ne bi bilo hujše panike, ker je to povsem normalno, posebej še po odnosu oz. po vrhuncu, ker se maternica krči ali nekaj takega. Če ni krčev in krvi naj ne bi bilo hudo....
Ampak, če seveda želiš biti pomirjena, je urgenca najbrž edina varianta.
Srečno! Prepričana sem, da bo vse o.k.:)

Andy13 -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 15:24:02)

Mirna,
upam, da ni kaj hudega in da se izteče vse dobro. Držim :miska:, da je vse OK. :rozica::rozica::rozica:

Pia73 -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 15:30:06)

Tudi jaz ti svetujem ,da pojdi na urgenco!

Baje pa rjavi flekci niso tako nevarni, najbolj nevarna je sveža kri. Pri meni je bila samo ena sama samcata kapljica, pa se je vse končalo,...

kimi -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 15:45:19)

Mirna pri meni se je tako začelo 3 dni slaba krvavitev potem 2 dni nič potem pa samo kri. In je šla pikica. Preventivno pojdi na pregled...ti priporočam drugače ni nujno, da je to znak. Lahko je preprosta manjša krvavitev na tisti dan, ko bi morala priti tvoja menstruacija če je to ta dan potem naj nebi bilo hudo. Ampak za svojo varnost raje pojdi k G

Teya -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 16:04:16)

držim pesti, da ni nič hujšega!

JANKI -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 16:13:16)

Ce si bila na g. pregledu,je to normalno,drugace pa pojdi cimprej k zdravniku ali pa poklici v bolnico za nasvet.CE SE NISI PRI ZDRAVNIKU,NE ODLASAJ IN SE ODPRAVI TAKOOJ!VSE OSTALO TE BO POCAKALO.ZELIM TI VELIKO SRECE.

Natka1 -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 16:39:38)

Se mi zdi Mirna, da sem nekoliko pozna, ker si verjetno že odšla na Urgenco. Če nisi, takoj, preden se ti eventuelno ulije, kot se je meni.

Morala bi biti že tam, da vidijo kaj in kako.

Vso srečo ti želim, da bi ti uspelo obdržati :duda:, kar meni ni!

Natka

Kinokija -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 17:24:30)

Joj, držim pesti, da bo vse ok :miska::miska: Tudi sama imam 6 tednov in ob vsakem krču letim na wc...Imam en tak izcedek, kot beli tok. Samo, da ne bi spremenil barve.
Javi, kako je šlo.

:miska::miska::miska:

Mirna -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 19:17:51)

Jaz sem nazaj. Pomirjena sem. No, recimo. Prisla sem tja, dobila eno zdravnico, ki je bila res fulllll prijazna. Pregledala in nato naredila se UZ. Videla sem en krogec in notri je nekaj utripalo. To je bila moja :duda:

Rekla je, da zaenkrat vse normalno izgleda, da moram pocivat, dala me je na bolnisko in predpisala tbl. dabroston. V ponedeljek imam svojo G, ona mi gotovo se podaljsa. Jaz bi sicer raje vesela in zdravo tekala naokrog in v sluzbo, ampak, ce je tako, bomo pac pocivali.

Zakaj je prislo do tega, ni nic rekla, vem pa, da sem pri moji puncari tudi v 6.tednu enkrat takole mlo krvavela. Takrat je bilo po sp.odnosu, tokrat ne, ker mi je tudi G odsvetovala oz. priporocala pocivanje...

Danes sem noseca 6 tednov in 1 dan, upam, da jih dam se veliko skoz...

Aja, a se ktera kej spozna na sanje? Danes ponoci se mi je sanjalo, da bom rodila trojcke :)-:)-:)-

lp, pa se slisimo. Hvala vsem, ki ste tako hitro odgovorile in vas skrbi zame.

lana 5 -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 19:30:36)

Mirna me veseli da je vse OK. Ti samo počivaj sedaj in misli na svojo pikico.

:rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

miska2004 -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 20:07:17)

Vesela sem zate, Mirna!

Pazi nase :rozica:

cmokec -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 21:09:33)

Sedaj sem pa pomirjena. Me je skrbelo, tako da :bravo::bravo: predvsem tvojemu :duda:, da se drži :nosecka: in je ne izpusti še vsaj polnih sedem mesecev.

cmokec

baguSka -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (20.1.2005 21:15:35)

Ja res je lepo slišat da je vse OK, zdej pa RES počivi in prepusti VSE obveznosti drugim!:)

pupika -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (21.1.2005 7:53:58)

Mirna super, le da je s teboj in tvojo :duda: vse v redu.

Naj vaju varujejo :angel::angel::angel:

larisa -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (21.1.2005 8:01:37)

Bravo Mirna!!! Sedaj pa čuvaj svojo pikico in sebe!!!En :angel: za vaju!!!

Teya -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (21.1.2005 8:22:15)

o, mirna...hvala bogu...lepo slišat!

TVN -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (21.1.2005 12:04:43)

:bravo:, Mirna!

Res sem vesela, da je vse o.k. Čuvaj se!

Pozdravček in lep konec tedna!

kimi -> Krvav madez in 6 tednov noseca...na pomoooooc (21.1.2005 12:14:11)

Samo da je vse ok Mirna

Stran: [1]