Otroška soba (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Anonimen -> Otroška soba (20.1.2005 14:11:06)

Mene zanima koliko mora biti otrok star daje zrel za svojo sobo. Rada bi navadila čim prej.

Anonimen -> Otroška soba (20.1.2005 14:52:11)

Naš je bil..... okrog 8 mesecev.

Trebnje -> Otroška soba (20.1.2005 15:10:19)

Naš šele pri dveh letih.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.1.2005 22:06:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Jančika_ -> Otroška soba (21.1.2005 22:12:08)

Oj, pol sem pa z čudna, ko sva se pri dobrih petih mesecih odselila iz otroške v dnevno:ups:. Ampak imamo potem ponoči odprta vrata, prej pa el. varuško. Pa nisem gledala na to tako, ali je zrel ali ne, ampak se je revež zbudil vsakič, ko sva prišla not v sobo. Pa zdaj lahko še malo počvekava pred spanjem (da o tem, da sem se naveličala seksa na nenavadnih prostorih, ne govorim:)- ).

KIRA -> Otroška soba (21.1.2005 22:22:31)

Naša bi že bla not, ampak se še nismo preselili. najbrž bo nekje 1 leto stara, ko se bomo. :zmeden:

Anonimen -> Otroška soba (22.1.2005 7:56:08)

Jančika, čisto nič nisi čudna. Tudi pri nas smo se iz istih razlogov "razselili", samo da kake tri mesece pozneje. Pa bi bilo vseeno, tudi če bi se prej. Ampak smo se takrat na novo priselili, tako da smo se najprej malo "ulaufali". Naš Tibor ima rahel spanec in se je skozi zbujal, od takrat naprej pa je spal cele noči.

mehurčica -> Otroška soba (22.1.2005 10:26:54)

David je šel v svojo sobico pri 2,5 mesecih. Sploh opazil ni. Sva pa pred tem bila 3 dni v bolnici na enih preiskavah in je tam spal z dvema dojenčkoma, jaz pa daaaaleč stran v sobi na koncu hodnika.
No, meni je bilo zelooo težko, ko je šel v svojo sobico, ampak smo pa potem vsi boljše spali.:)

Stran: [1]