Špacka -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (21.1.2005 9:40:55)
|
Ojla! kakšen lep dan, zunaj sonček :bravo: jaz pa kar skačem od veselja.Včeraj dobila posteljico in previjalno 9nebesa tako da smo zvečer veselo sestavljali.Vse je tipi top, posteljica je že na svojem mestu, previjalna pa še ne, ker moreva mal svojo posteljo prestavit.Kar ne morem verjet, da čas tako beži, se misla, da se mi bo vlekel, ker sem itak že en mesec doma, ampak dnevi kar tečejo. Nita na preglede h G hodim v porodnišnico Kočnarjevi, verjetno jo boš v porodnišnici spoznala, super je no vsaj zame, sicer pa vem da je Preskar tud super, sam jaz se nisem mogla na začetku odločit zanj, ker sva bila praktično soseda, ja kaj čem mal sem bla sramežljiva:ups: zdaj bi se pa itak k njemu prestavlja, če v Brežicah ne bi bilo tako kot treba. Maxi phone je že v redu, sam cene ima navite, se mi zdi da ni ne konca in kraja teh stvari za dojenčka, moj žep se pa kar lepo tanjša.:)-:)- Jaz pa nimam tako malih stvari za dojenčka, št. 56 je najmanjše kar imam, bomo pa mal zavihali, mene bolj skrbi, da ne bo najin :duda: bolj velik in bo to kmalu premajhno.Opreme za dojenčka iz porodnišnice še nimam in tud ne bom mela, ker sta moja mami in sestra obljubili, da bosta za vse poskrbeli, ko bom rodila, ja nismo čisto prepričani v spol, sta si vbili v glavo, da bo naš :duda: šel domov v roza oz. plavih stvareh.Se tolažim s tem, da še niben ni šel gol domov, pa tud moj ne bo šel.:)- Dost zaenkrat, se mogoče še kaj javim, drugače pa vsem želim en lep vikend:rozica: Špacka&:duda:
|
|
|
|