Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bel voden izcedek po ovulaciji. 24.1.2008 15:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
To se tudi meni dogaja Pušenjak pravi; "Spolno zrele ženske imajo včasih v estrogenski fazi, torej pred ovulacijo, tako obilen prozoren voden izcedek, da kar "teče od njih". To je zelo ugodno za zanositev in je hkrati udi neke vrste "zaščita" pred infekcijo v naravi. Seveda urbano, torej meščansko in družabno žensko ta pojav lahko moti, čeprav je povsem naraven." ter; "Spolno aktivne ženske imajo še bolj obilen izcedek, ki spet sam po sebi ni nič bolezenskega." No, sicer on pravi, da se to dogaja pred O, ampak jaz imam večkrat tudi po O tak izcedek. Več ti pa žal ne bi znala povedati.
|
|
|
|
RE: Bel voden izcedek po ovulaciji. 24.1.2008 15:56:38
|
|
|
|
Anonimen
|
hja...mislim, da ima EnaNobena prav s temi citati...meni se to dogaja pred ovulacijo. Od kar pomnim. Kr en pantyliner pa se kar boljše počutim. Nobene velike panike ne delam okoli tega...te pa razumem da ti je to nenavadno. Mislim, pa da je to čist neškodljivo. Če ti to kaj pomaga.
|
|
|
|
RE: Bel voden izcedek po ovulaciji. 24.1.2008 17:53:11
|
|
|
|
trnuljčica
|
Sem imela tak izcedek v času okoli O. Tako sem vedela, da so tisti dnevi brez merjenja bazalne temperature in podobne matrarije. Sedaj
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?