|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek iz nožnice in prsi
24.1.2008 13:21:37   
Tato
Živjo ! sem v 13. tednu in opažam da imam zadnje čase povečan izcedek oz. beli tok iz nožnice. Ali je to normalno ? včasih imam občutek, da se mi kar polije ven.user posted image

Prav tako, so se mi že zelo povečale prsi, iz košarice 75B na 80C. Ali bo to raslo do konca nosečnosti ??user posted image

lep pozdravček in veliko sončka vsem nosečkam user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izcedek iz nožnice in prsi
24.1.2008 13:27:24   
Naja30
Izcedek je predvsem v 2. tromesečju ponavadi povečan. meni se tudi kar vlije. Imam vložek vedno, ko grem ven, doma se pa pač večkrat umijem. Barva izcedka je pa normalna bela do rumenkasta in bistra.

Prsi se lahko povečajo tudi za 2 številke, meni so se za eno že. Bolijo pa včasih kot user posted image

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2008 13:41:35   
gaya24
z košarice 75B na 80C. Ali bo to raslo do konca nosečnosti ??

Jaz sem imela tud 75B pa so se mi kar hitro povečale na 80C. Zdaj v 32t imam pa že nekaj časa 80D...tako da...lahko pričakuješ še kakšno št. večje user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2008 13:57:14   
lelaval
Prav tako, so se mi že zelo povečale prsi, iz košarice 75B na 80C

Tega sem bila jaz najbolj vesela v user posted image . Malce se ti zvečajo še po porodu - zaradi mleka. Povečan izcedek pa je tudi normalen - kar pa je preveč - pa je vnetje - ti G predpiše ustrezno zdravljenje.
Pa lepo uživaj v user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2008 14:53:11   
trnuljčica
Ja izcedek se poveča, samo ne sme biti čudne barve ali smrdeti. Glede prsi: v 3 mesecu sem si kupila košarico D (prej B ali C), sedaj v 27 tednu me pa že stiska. user posted image Še vedno upam da ne bom rabila večje. user posted image Saj sploh ne vem kakšno je zaporedje številk pri modrcih nad D( E, Fuser posted image ) pa nobeni lepi. Samo za ome.

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2008 16:41:35   
lindy
Ja dobrodošla v klubu nosečniških težav, ki pa niso niti vredne omembe proti ostalim težavam...

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2008 17:41:10   
Inigo
tudi pri meni je izcedek povečan in to je normalno. je res neprijetno, a tako žal je. pomagaj si s tistimi navadnimi dnevnimi vložki. če te moti vonj, včasih je malo kiselkast, pa kupi tiste, ki so rahlo odišavljeni.

glede prsi pa je tudi pri meni tako... iz 70A sem prišla na 75D!!! user posted image končno imam prsi!

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2008 23:20:22   
*Snežinka*
Jaz imam tud malo več izcedka, sem v 18. tednu nosečnosti.

A veste, da je moji kolegici G rekla, da naj ne bi uporabljala tistih vložkov med nosečnostjo. ??? Sicer ne vem, zakaj, ampak res. Jest jih potem nisem, sam ... kaj pa ve pravite?

Pa baje, da tudi tangic ni glih dobro nosit. ??

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2008 23:24:02   
*Snežinka*
Aja, aja, bi skor pozabla joške komentirat.
Meni se tudi večajo jupiii! Upam, da oblika ostane lepa. Moškim pa nasmešek raste, pa dodajo: "Pa sej so mi ble prej tud všeč, sam ufff..."   user posted image  Hehe.

(odgovor članu *Snežinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2008 9:23:50   
Tini75
Tudi jaz se srečujem z močnim izcedkom, ki ima vonj po kislem. Včasih je bolj gost in rumene barve, včasih pa čisto bister in tekoč in se mi kar vlije. Če takrat ne nosim dnevnega vložka, imam cele spodnje hlačke mokre. Je malo nadležno, vendar ne se sekirat. Povečan izcedek je normalen. Ni pa prijetno. Zanima pa me, če vas hkrati tudi boli v spodnjem delu trebuha?

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2008 10:10:24   
izgubljena_ovcka
Oh, o joškah sploh ne bi... Že prej sem imlea 75D, zdaj (pa sem šele v 19. tednu) je šlo pa čez vse meje. Kaj bom po porodu nimam pojma ker me že zdaj boli zgornji del hrbta in ramena! Samo upam da ne bom

Izcedka imam tudi jaz za izvoz, pač dnevni vložki in umivanje izključno z vodo kadar se pač da. Je pa enako kot pri vas... včasih rumenkast in malenkost bolj gost, včasih bolj prozoren in tekoč. Smrdi nikoli.

Ja pa še to... že približno 14 dni do 3 tedne opažam tudi belo-prozoren izcedek iz prsi, baje je to tudi normalno ne glede na to če se pojavi tako zgodaj...

(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2008 10:13:39   
Tato
IZVIRNO SPOROČILO: Tini75

... Zanima pa me, če vas hkrati tudi boli v spodnjem delu trebuha?

Mene drugače spremlja bolečina bolj v želodcu, še najbolj občutim to zvečer. G mi je zaradi tega predpisala buscopan, ampak so bile bolečine še večje, takšne, da nisem mogla niti vstat. Včeraj nisem vzela tablete in me želodec ni bolel več.

(odgovor članu Tini75)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.8.2011 10:28:01   
MalaShorty
Živjo! Izcedek je nekaj normalnega. Kar se pa prsi tiče je pa tako, jaz si težko predstavljam, da bi se mi še povečale. Že od ne vem koliko let se mi številka in košarica nista spremenili. Nosim namreč FF 85 in če bo šlo gor ne vem kje bom dobila G košarico modrca za nosečnice oz. za dojenje :/
Vsem, ki pa se je številka le malo spremenila in ste te spremembe vesele, pa uživajte in upam da ne boste imele težav s hrbtenico.

Lp,
MS

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.8.2011 11:32:41   
ajerdna88
Pozdravljene.

Jaz sem šele v 4. tednu nosečnosti in imam tudi kar obilne izcedke učasih je bele barve, učasih rumene, kdaj pa kdaj začutim tudi kakšno bolečino v spodnjem delu trebuha. Mislim da to ni nič narobe in upam da bo z mojim user posted image vse vredu.
Nič se preveč sekirat, in imejte lepo nosečnost.

(odgovor članu MalaShorty)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.8.2011 12:45:09   
Anonimen
Meni so se v nosečnosti joškice povečale iz 85E na 85H in po dveh letih in pol ni šlo nič nazaj ... GROZA ... jz sem čisto nesrečna user posted image

(odgovor članu ajerdna88)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.8.2011 12:54:41   
MalaShorty
ajerdna88:
Nimaš se za kaj sekirat, to špikanje je normalno dokler se maternica ne umiri, sej se bo kmal tja do 12t bi moglo bit vse ok če te bo pa pol še špikal pa povej ginekologu pa ti bo dal naravne tablete za umiritev maternice, ki ne škodujejo ne tebi ne otroku, tko da jih brez problema poješ k te bo zbadal. Sam v večini se kr samo od sebe umiri in telo se navadi.

Otika:
Joj, nism ti fouš, pa vem kako ti je. Js sm tud čist obupana ker ne najdem modrca. Če pa že ma pa tako tanke naramnice da se mi vse zareže v kožo. Jaz ne vem a te modrce delajo ekstra ploh punce al pa tipi, k se ne zavedajo, da večje kot so prsi večja je teža in gravitacija dela svoje. A si probala z modrci po naročilu? K js mam potem samo še eno upanje: Induplati Jarše (bolj kot ne za hec) samo ja katastrofa je to. Kdaj v nosečnosti so se ti pa začele večati?

Uživajte in upam da vam tale vročina ne bo preveč stopila v glavo k tole je kt v peklu user posted image
Mi2 z malim se trudiva in sem samo hvaležna da nisem proti koncu nosečnosti v najhujših vročini ampak da bom to v najhujšem mrazu. Še vedno se lažje oblečem kot slečem ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.8.2011 13:03:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MalaShorty
Otika:
Joj, nism ti fouš, pa vem kako ti je. Js sm tud čist obupana ker ne najdem modrca. Če pa že ma pa tako tanke naramnice da se mi vse zareže v kožo. Jaz ne vem a te modrce delajo ekstra ploh punce al pa tipi, k se ne zavedajo, da večje kot so prsi večja je teža in gravitacija dela svoje. A si probala z modrci po naročilu? K js mam potem samo še eno upanje: Induplati Jarše (bolj kot ne za hec) samo ja katastrofa je to. Kdaj v nosečnosti so se ti pa začele večati?

Mah kar kmalu so se začele večati ampak počasi ... bum je bil pa po porodu, ko mi je šlo pomoje v 2h dneh 2 številki gor ... pa ko bi potem vsaj kaj mleka ven prišlo user posted image
Zaenkrat kupujem modrce v BTCju v Hali A je nasproti lekarne ena štacuna, ki so specializirani za večje številke in do številke E imajo presenetljivo kjut modele, kar je pa večjega pa pač par modelov, ki mi vizuelno niso nevemkako všeč, samo pa lepo obliko naredijo (kolikor so tolk velike joške lahko lepe) in dobro oporo nudijo. Zbiram pa pogum, da bi si kakega iz tujine naročila, ker če pogledaš angleške strani imajo ful hude modele do zelo velikih številk, pa še cenejši so kot pri nas ...

Neposredna povezava do sporočila: 17
25.8.2011 13:19:04   
MalaShorty

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: MalaShorty
Otika:

Mah kar kmalu so se začele večati ampak počasi ... bum je bil pa po porodu, ko mi je šlo pomoje v 2h dneh 2 številki gor ... pa ko bi potem vsaj kaj mleka ven prišlo user posted image
Zaenkrat kupujem modrce v BTCju v Hali A je nasproti lekarne ena štacuna, ki so specializirani za večje številke in do številke E imajo presenetljivo kjut modele, kar je pa večjega pa pač par modelov, ki mi vizuelno niso nevemkako všeč, samo pa lepo obliko naredijo (kolikor so tolk velike joške lahko lepe) in dobro oporo nudijo. Zbiram pa pogum, da bi si kakega iz tujine naročila, ker če pogledaš angleške strani imajo ful hude modele do zelo velikih številk, pa še cenejši so kot pri nas ...

Pol je zame še upanje k se mi ŠE nič ni zvečal... sam joj dojenje ja... to pa bo.
Joj ja angleži majo drgač kr ok modrce pa cifre. Js sm lani k sm bla nazadne gor prnesla dam pol kufra modrcev. Sicer sm jih kupla v Marks and Spancers (mamo tud pr nas v cityparku, sam naši seveda naročijo sam cifre do C 70) in morm rečt da so res udobni.
Za uno trgovino v hali a pa ja vem kako je tud js tam kupujem in majo če ne druzga vsaj udobne. Pa probala sm v la senzi k majo tud ql, sam morš fejst iskat model da ti lepo obliko nardi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.10.2011 21:50:07   
pika777
Oj,

Imam eno vprašanje, sem v 6 tednuuser posted image , včeraj sem dobila rahlo rjav izcedek iz nožnice (v enkratni obliki) ni se pozneje več pojavil. Poklicala sem ginekolga bolj za vsak slučaj, pa mi je rekla naj pridem na pregled in smo bili takoj pri prvem pregledu, kjer je ginekolog lepo videl plod in srček, potem pa mi je vseeno kot preventivo predpisal tablete Dabroston, češ naj jih jem po dve na dan do 12 tedna.
Malo sem skeptična, ker ne bi rada jedla po dve tableti dnevno, ker ni nič več prtekl in na pregledu je blo vse OK, da ne bi sedaj to samo negativno vplivalo??

Kaj vi mislite, naj jih začnem jesti ali ne?

Neposredna povezava do sporočila: 19
4.10.2011 9:05:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pika777

Oj,

Imam eno vprašanje, sem v 6 tednuuser posted image , včeraj sem dobila rahlo rjav izcedek iz nožnice (v enkratni obliki) ni se pozneje več pojavil. Poklicala sem ginekolga bolj za vsak slučaj, pa mi je rekla naj pridem na pregled in smo bili takoj pri prvem pregledu, kjer je ginekolog lepo videl plod in srček, potem pa mi je vseeno kot preventivo predpisal tablete Dabroston, češ naj jih jem po dve na dan do 12 tedna.
Malo sem skeptična, ker ne bi rada jedla po dve tableti dnevno, ker ni nič več prtekl in na pregledu je blo vse OK, da ne bi sedaj to samo negativno vplivalo??

Kaj vi mislite, naj jih začnem jesti ali ne?

Prosim preberi si malo kaj sploh je dobroston, imaš navodila v tabletah in imaš internet. Nima kaj negativno vplivati, se ravno uporablja zato, da ne bi prišlo do kakih negativnih posledic npr splava. Pa kaj vam je ženske,  kaj ga pol sploh kličete, če ste potem v dvomih in ga najraje ne bi upoštevali. Kaj vam hoče škodituser posted image

(odgovor članu pika777)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?