poltne nogice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

LanaH -> poltne nogice (24.1.2008 11:51:46)

Sicer tega ne jemljem kot nek velik problem, vendar bi kljlub temu rada kak nasvet.
Moj sinko je star leto in pol in se zelo polti v nogice. Poskusila sem že z različnimi copatki in čevlji. Nosi samo copatke in čeveljčke Ciciban in Super fit. Poskusili smo tudi z odprtimi copatki, vendar ne pomaga. Nogavičke ima vedno tako mokre, da mu jih moramo kar nekajkrat na dan preobut. Kak svetujete?

natalia -> RE: poltne nogice (24.1.2008 12:52:32)

misliš potne, menda.

ja, trudim se, da je čimvečkrat bosa, da ima bombažne tanke nogavice.

lp

aezzy -> RE: poltne nogice (24.1.2008 13:07:52)

pri nas je enako. tudi po 4x na dan ji zamnejam nogavicko, ker je dobesedno vlazna. copate dajemo susit na radiator. obupala sem ze, nosimo pa samo bombazne nogavicke ampak se verjetno ze videla, da ni kej dosti spremembe.
pac nic ne mores, tako je.
predlagam ti lahko vlozke za v copate, ki jih lahko peres. kupis vecje ali celo ta velike dvojne ali trojne in jih obrezes za velikost copata, ker tocno pomeri jih itak ne dobis in jih peres in susis sproti. malo pomaga.

lelaval -> RE: poltne nogice (24.1.2008 13:48:39)

Jaz pa jih ravno iz tega razloga ne silim, da morajo obvezno bit v copatkih. Pač imajo doma zokne z bremzami (zdaj pa še ti niso več potrebni, ker so se že naučili bremzati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).

blak -> RE: poltne nogice (24.1.2008 13:57:49)

V Cicibanovih copatkih je tudi naš imel vedno potne nogice, tako da smo jih odpisali. Zdaj nosi Starchild copatke, ki so popolnoma usnjeni in čisto tanki. Pazi še na to, da so nogavičke 100% bombažne.

aezzy -> RE: poltne nogice (25.1.2008 13:10:29)

jaz sem tudi mislla, da bo boljs z nogavickami na bremze, pa je pri nas se slabse, se ji noga se bolj poti, ker te pa redko dobis 100% bombaz. gledam, da ima copate cim manj gor, ampak se ni cisto 100% na nogah in v stumfkih pade, ji drsi. bosa pa zal ne more bit, ker imamo po tleh ploscice.
joj, mi imamo ciciban copate - so te res slabe za potne noge? pa sem mislila, ker dihajo, so platnene in zracniki pri straneh.....pa vsi samo ciciban priporocajo......kje pa si kupila vase?

aezzy -> RE: poltne nogice (25.1.2008 13:18:24)

[image]http://images.baby-center.si/04/0003/0075/imgArticle_177804.jpg[/image]
kaj pa tile copatki, jih katera ze ima?
pise vse najboljse za potne noge....mogoce bi pa to pomagalo.
aja, v baby centru, sej je tlele na RR reklama.
sam dragi pa so......

blak -> RE: poltne nogice (25.1.2008 21:28:37)

aezzy, te so podobne našim. Po moje je isto sr... drugo pakovanje, pač le druga firma. Aja, naši pa so nekaj cenejši. Poglej na mojskratek.si.

r1ta -> RE: poltne nogice (25.1.2008 22:38:53)

Tudi pri nas imamo problem s tem. Hja, nekaj pa le mora imeti po babici, ne? Jaz jo imam doma samo v nogavičkah z abs podplati in je boljše. Poleti pa čimveč bosa!

hanita -> RE: poltne nogice (26.1.2008 11:07:08)

V cicibanovih čeveljčkih je imela tudi naša mokre noge in to še poleti v ta odprtih, tako, da sem jih opustila. Probala sem več čeveljčkov, sedaj kupujem kickersove in so zaenkrat še najboljši, cena pač je temu primerna. Nogavičke ji kupujem samo 100% bombaž, pazi, ker že če je 90 al 85% se ful pozna.
Menda se z leti to popravi in se pol nogica ne več tako poti.

Stran: [1]