Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Menjava zaposlitve da ali ne 23.1.2008 21:42:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Še to, tu kjer sem trenutno ni nobene možnosti za napredovanje, samo zahtevnost je vsak dan večja.
|
|
|
|
RE: Menjava zaposlitve da ali ne 23.1.2008 21:46:37
|
|
|
|
abj
|
Jaz bi sigurno menjala. Saj glede na vse povedano, nimaš kaj izgubiti. Pa še nekaj. Meni osebno so odnosi na delovnem mestu še pomembnejši od plače. Važno je, da se v službi kolikor dobro počutiš, saj tam pustiš ogromno časa in energije.
|
|
|
|
RE: Menjava zaposlitve da ali ne 23.1.2008 21:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Občutek imam, da se izvaja odrejanje nalog meni z nevem opisati kot ukazovalnostjo in če kaj storim narobe, se počutim kot največja trapa ali tat. Ni noben stimulacije, nič, niti pohvale no pa to je še najmanj.
|
|
|
|
RE: Menjava zaposlitve da ali ne 23.1.2008 21:50:21
|
|
|
|
Majuska
|
Če imaš možnost, zamenjaj. Slabi odnosi lahko ubijajo tudi voljo do dela, se mi je že zgodilo, da sem sovražno nastrojena že prihajala v službo zaradi tega ... na novem delovnem mestu so odnosi prava pesmica proti prejšnjemu delu
|
|
|
|
RE: Menjava zaposlitve da ali ne 23.1.2008 21:52:26
|
|
|
|
lelaval
|
ampak ker so zelo slabi odnosi, Zame je to dovolj velik razlog za zamenjavo službe. Konec koncev 3/4 dneva preživiš v službi in jaz se moram tam počutit vredu.
|
|
RE: Menjava zaposlitve da ali ne 23.1.2008 21:53:47
|
|
|
|
piščanc
|
ja
|
|
RE: Menjava zaposlitve da ali ne 23.1.2008 21:58:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse kaže, da se res približuje dan d.
|
|
|
|
RE: Menjava zaposlitve da ali ne 24.1.2008 8:51:05
|
|
|
|
kovač
|
Sedaj pa samo še upam, da bom na katerem od razgovorov izbrana in štartam v novo upam da boljšo prihodnost. Ste ve tudi na istem ali bile morda?
|
|
|
|
RE: Menjava zaposlitve da ali ne 24.1.2008 10:08:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja bi....oz. sem. Sem šla delat za isti denar, na 10xzahtevnejše delovno mesto. Sam tle se smejem cel dan, tam sm pa umirala. Nikoli mi ni blo žal.
|
|
|
|
RE: Menjava zaposlitve da ali ne 24.1.2008 10:20:49
|
|
|
|
kovač
|
Ja saj tudi, če bo zahtevnejše in za isti denar bi rada menjala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?