|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znorela bom - krči...
20.1.2005 8:55:45   
HuAnita
No, včeraj fotk nisem mogla naložiti - je ob 21.00 (kot v starih dobrih časih) dobila krče, ki jih je imela vso noč :(( :(( :((
Kamenjajte me, ampak jaz nimam moči, da bi jo pustila jokati, ko pa se tkao zvija, jaz pa ji lahko pomagam tako, da ji krčim nogice, masiram trebuh... pa je po nejka minutah boljše. Sicer pa je spet spala pri meni, da ni zbudila vsega bloka.
KDAJ BO TEGA KONEC?! Komaj še zberem dovolj volje, da se ji zjutraj nasmejim, ko pa vidim samo postljo ni počitek... pa nisem sebična, ampak počasi bo moja mera zdržljivosti polna:zmeden:.
Pa pravijo, da po 3,5m krči izginejo...
Ima katera takšne izkušnje, da bom v črnem tunelu vsaj kilometre daleč videla svetlobo?!

Hu:hudicek:Anita

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Znorela bom - krči...
20.1.2005 9:03:17   
darjatimci
Jutro!
Pa se ti kaj sanja zakaj krči?,ali dojiš,kaj paziš na prehrano,ali kako jo hraniš,pa tvoje psihofizično stanje,veš včasih pomaga že zelo malo,da se vsaj delno pomaga zmanjšati težave.LP,Darja!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Znorela bom - krči...
20.1.2005 9:07:00   
Blink1
Zdravo...

neja je hvala bogu stara že 5 mesecev in krčev ne poznamo že od konca prvega meseca...Smo pa takrat menjali umetno mleko in je bilo takoj boljše...Ti pa še dojiš ne?? Morda si kaj takega pojedla:zmeden:

verjamem pa, da je nisi mogla pustit, da se joka...saj pri krčkih pomaga edino nošenje:hudicek: Jaz sem včasih jokala poleg Neje...Tako da je stari gledal dve cmeri v bajti:ups: Naj te potolažim...enkrat bo ziher boljše...držim pa pesti, da bo čimprej...

Aja...jaz sem Neji dajala Lefaxin in pa Kuminin sirup...malce je le pomagalo...pa domač čajček iz kumine, janeža in kamilice...

Lp
Nina:sloncek:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Znorela bom - krči...
20.1.2005 9:12:16   
HuAnita
verjemite, da sem v 3m preskusila vse, pa očitno nič ne pomaga...:((:((:((
saj kak dan lahko spi z njimi, ponavadi je pa kriza proti jutru...
eh, bo že, ko bo pa velika, mi bo pa žal za temi časi, ne?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Znorela bom - krči...
20.1.2005 9:26:20   
JASNA D
Ja tudi jaz zadnje tri dni pop..... sem sprobala vse od Lefaxina, brinjeve masti, čajčka, masiranja, draženja danke, nošenja, pa še kaj. Se mi zdi, da je še najboljša kojmbinacija najprej Lefaxin, takoj nato topel čajček, pa seveda nabijanje kilometrine po stanovanju.. Saj bo minilo. Tudi naša je stara 3,5 meseca.

Jasna

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Znorela bom - krči...
20.1.2005 9:43:36   
Anonimen
Kaj pa čajk Plantex, ali ste poskusile? Pri nas je deloval čudežno in pri moji nečakinji tudi.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Znorela bom - krči...
20.1.2005 10:09:41   
JASNA D
Deal, danes kupim še Plantex, če ne drug, ga bo pa Marko spil.

Jasna

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Znorela bom - krči...
20.1.2005 10:10:46   
Anonimen
Ne verjamem, če ga bo hotel, ker smrdi po gumi. Saj ga prodajajo po vrečkah. Ena vrečka za en napitek.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Znorela bom - krči...
20.1.2005 10:13:02   
JASNA D
Ja Splišni, če bo čaj v njegovi flaški, potem mogoče res ne, spije pa vse kar je v Ivanini - ljubosumje ali pa kaj drugega?

Jasna

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Znorela bom - krči...
20.1.2005 10:24:19   
.ču
A si probala mazilo iz Avstrije Windsalbe?
Tud pri nas je blo noro:((probali vse,najbolj pa je še ta maža pomagala.

Drgač te pa čist razumem,vse bi dal da se to enkat že neha:(

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Znorela bom - krči...
20.1.2005 10:32:45   
bini
joj kako zelo te razumem!!! pri nas je bilo tako zelo hudo sicer podnevi in se je končalo do devetih zvečer, ampak hudo je pa blo...
itak da je ne moreš pustit jokat ko pa veš da jo boli.. tud jaz je nisem mogla... pri nas se je končalo pri 3,5 mesecih ampak včasih sem mislila da se mi bo strgalo..takrat sem si vsak dan govorila 'še en dan manj teh krčev'...tisti meseci so se vlekli kot celo leto :(
lahko ti samo povem nekaj stvari ki so pri nas pomagale - včasih je zaspala ob prižganem fenu ali sesalcu, ker jo je zvok ful pomirjal..včasih smo se vozili z avtom, ker je v lupinici zaspala ali se vsaj pomirila.. vedno sem imela pri roki lefaxin in ko je blo najhujš sem ji dala kapljico na dudo in je bil nekaj časa mir.. kapljice smo probali skoraj vse pa niso nobene kaj prida pomagale, tudi čaji ne...treba je bilo enostavno počakat da mine...
neštetokrat je zaspala meni ali možu na trebuhu, ker ji je edino ta položaj takrat odgovarjal..potem sva pa še midva omagala ob tem...
Držim pesti da bo kmalu konec tudi pri vas, za tolažbo pa ti povem, da so sedaj pri sedmih mesecih krči le bled spomin. sicer pa mame zmoremo veliko več kot se zavedamo 9nebesa9nebesa

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?