Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
to tudi mene zanima, v kateri lekarni je to - da ni kje čisto na drugi strani AUT :D
Drugače pa je to neka kao spletna trgovina, sam ne vem, koliko bi me poštnina prišla, če bi tole naročla in če bi mi sploh poslali iz Avstrije sem..... Kontaktirat pa jih ne morem, ker sem totalen poden kar se NEM tiče :D
ne vem, če ni tale lekarna v Nemčiji .... Mislim, da je v Kolnu... Malo sme brskala, pa sem prav žalostna postala. Zdaj mi pa postaja jasno, zakaj na avstrijski strani Novalaca ni tele H formule.....
Sam jih bom pa vseeno kontaktirala, kakšna je cena poštnine in ali je mogoče, da mi pošljejo. Sam najti še morem tistega, ki NEM obvlada :D
Živjo.Vidim da se pogovarjate o novalacu H.Tega v Avstriji res nimajo ampak meni ga je v lekarni V Avstriji kar iz nemčije naročila.Se par dni čaka ampak drugače ga pa sploh ni problem dobit.Tak da pozanimajte se!!!
Grem pa v Četrtek v Munchen in bom pogledala če se dobi in po kakih cenah. Rabim pa navadnega za čez dan in onega za počasnejše prebavljanje za ponoči. Verjetno H formulo. Tega: NOVALAC H 1 SGL MILCHNAHRU, 800 g
Za H formulo piše tole: (Prevedeno z google translatorjem) The baby food Novalac H is a complete food dar.
The balanced fatty acid profile ensures a healthy development of the nervous system. In addition, all necessary minerals and trace elements. Especially on the voting age is Novalac H both as a starting (1er), as well as follow-(2s) food available.
Some babies have increased hunger and watch it more often than others. Quick recurrent hunger can have various causes, such as Quickly digestible sugar in baby foods. It leads to reduced feeding intervals, and is for the parents - especially at night - often very difficult
Gluten-free Sucrose free With iron enriched
Novalac H 1 is easily digestible carbohydrates enriched by the organism to be slow, and the feeling of satiety extend Novalac H 1 salary in the energy balance Made from milk components and high-quality vegetable fats Novalac H 1 covers all the nutritional needs of infants from birth from Very good satiating Wohlschmeckend Reichert face with vitamins and minerals according to the daily nutritional needs Suitable share of taurine, L-carnitine and lecithin
Ojoj. Danes smo šli po Novalac NF za sprobat. Cena je 10,14€ za 400g. Edino menda imajo Ljubljanske Lekarne po 9€, ostali imajo vsi dražje. Groza. Bomo pogledali cene v Nemčiji.
ne vem, če ni tale lekarna v Nemčiji .... Mislim, da je v Kolnu... Malo sme brskala, pa sem prav žalostna postala. Zdaj mi pa postaja jasno, zakaj na avstrijski strani Novalaca ni tele H formule.....
Sam jih bom pa vseeno kontaktirala, kakšna je cena poštnine in ali je mogoče, da mi pošljejo. Sam najti še morem tistega, ki NEM obvlada :
Hojla, jaz ti lahko pri nemščini pomagam. Pošlji kar želiš pa ti bom prevedla
Meni pa nekaj drugega ni jasno. Sem šla v A po Novalac in ker bo mala kmalu stara 5 mes sem kupila Novalac 1 in Novalac 2 in veste kaj se je zgodilo, ko prinesem mleko domov vidim da piše na škatli, da je Novalac 1 za dojenčke do 6 mes., Novalac 2 pa za dojenčke od 6. mes naprej .....mislim svašta....pri nas je pa Novalac 1 za dojenčke do 5 mes, torej predvidevam, da je naš Novalac 2 za dojenčke od 5 mes. naprej. Ali se motim??? Bom jim pisala na njihov info, pa da vidim, kaj mi bodo odgovorili.
Meni pa nekaj drugega ni jasno. Sem šla v A po Novalac in ker bo mala kmalu stara 5 mes sem kupila Novalac 1 in Novalac 2 in veste kaj se je zgodilo, ko prinesem mleko domov vidim da piše na škatli, da je Novalac 1 za dojenčke do 6 mes., Novalac 2 pa za dojenčke od 6. mes naprej .....mislim svašta....pri nas je pa Novalac 1 za dojenčke do 5 mes, torej predvidevam, da je naš Novalac 2 za dojenčke od 5 mes. naprej. Ali se motim??? Bom jim pisala na njihov info, pa da vidim, kaj mi bodo odgovorili.
Ja oni imajo 1 do 6 ih mesecev,pri nas pa je do 5 mes.A potem imajo novalac 2 pakiran tudi po 800 g in kolko je cena?Kje v AUS si ga kupila,a so imeli zalogo?
Ja, potem takem ne gre za iste mešanice kot so pri nas? Torej moramo upoštevati napise na njihovih škatlah. In jaz sem kupila 2, dejansko pa bi potrebovala še 1. Ma da nisem tega prej vedela. Ja, Novalac 2 je tudi 800g, kupila sem ga v lekarni katere tel. št. je v tej temi objavljena-Apotheke "Zum Hirschen" Leibnitz. Zjutraj sem poklicala in popoldan me je že čakal. Cena 9,95 EUR za 800 g. Ampak te cenovne razlike pa mi itak niso jasne.
Kaj vam ni jasno? naši namreč pri razvoju že v 6. mesecu šibajo Avstrijce za cel mesec Sa, kaj naj pa jaz naredim. naša pupika se je pa v Avstriji rodila. Kaj nej zdej nardim ko bo dopolnila 5 mesecev? Slovenskega jim ne smem več dajat, avtrijskega pa ne še :) hehe
Sej se hecam no. Če mene vprašate smo spet tam, kjer ni muh. Posebna formula za balkance, tko kt pri vse stvareh. Mi bomo vse hodili v Avstrijo iskat ali Nemčijo. Če se bo le izšlo.
alja, saj pol pa lahko meni pošlješ ta novalac 2, pa ti ga jaz odkupim, ker mi pa rabimo 2. ti samo napiši, če boš dala vstran, pa ti pošljem naslov in da se dogovoriva za plačilo - ali ti nakazem, ali pa plačam ob prevzetju. Ti sam napiši, če si pripravljena.
only_me, Novalac2 bomo potrebovali, saj bo mala 22.02. stara 5 mes., le žal mi je, da nisem Novalaca1 več kupila. Lahko pa ti naslednjič ko bomo spet nabavljali 2 javim, pa več kupim in ti pošljem. No, zdaj imam sicer nekaj čas mir.
pri nas je 400g pakunga 9,36 eur. Torej gre za manj kot euro razlike..... Kar pomeni, da bom samo v AUT kupovala 2, nočnega pa tu. Edino, ona spletna trgovina, ko sem link prlepla, oni ga malo po 15,85eur (to bi se pa splačalo, sam ne vem, kolko bi mi poštnina nanesla).
Hello punce. Mi smo na Novalac AC 1 ml. formuli in priznam, da se bom "spufala" počasi, saj naš mali 400 g poje v 3-h dneh. 10 evrov je meni čisto previsoka cena .
Glede teh oznak do 5 mesecev oz. 6 mesecev je stvar taka, da tiste škatle kjer piše do 5 mesecev so stara zaloga. Na novih škatlah je pa napisano da je 1 do 6 mesecev, torej 2 je od 6 naprej. Vprašanje, če se je vsebina kaj spremenila.
Mi kupujemo novalac AR2, ki se v A imenuje Novalac S2. Te imajo samo v škatli po 400g in cena je 7,3 eur. Pri nas v MB. lekarnah pa 11eur in neki drobiž. Kupujemo pa ga v prvi lekarni za mejo - Vogal pri tisti pumpi zaviješ desno v to vasico. Imajo ga na zalogi, ni treba nič naročit. Ob našem zadnjem obisku smo vzeli kar 6 škatel brez naročanja . Razliko v ceni pa smo zapravili v Hoferju .
Čer, zdaj sem vidla da se pogovarjate o Novalacu pa me nekaj zanima. Do meje z Avstrijo (Šentilj) mam 10min,pa nevem kje je prva lekarna takoj za mejo.Če mi lahko kera pove,prosim,ker če je res taka razlika v cenah bomo kar pogosto hodli v Avstrijo.