Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 30.1.2008 13:19:44
|
|
|
|
Lusa
|
only-hvala za strani.Nisem pa zasledila katera lekarna ima to.Pa samo H2 sem našla ,H1 očitno ni.Ker mi še nismo stari 5mesecev.
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 30.1.2008 15:19:11
|
|
|
|
only_me
|
to tudi mene zanima, v kateri lekarni je to - da ni kje čisto na drugi strani AUT :D Drugače pa je to neka kao spletna trgovina, sam ne vem, koliko bi me poštnina prišla, če bi tole naročla in če bi mi sploh poslali iz Avstrije sem..... Kontaktirat pa jih ne morem, ker sem totalen poden kar se NEM tiče :D
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 30.1.2008 15:34:24
|
|
|
|
only_me
|
ne vem, če ni tale lekarna v Nemčiji .... Mislim, da je v Kolnu... Malo sme brskala, pa sem prav žalostna postala. Zdaj mi pa postaja jasno, zakaj na avstrijski strani Novalaca ni tele H formule..... Sam jih bom pa vseeno kontaktirala, kakšna je cena poštnine in ali je mogoče, da mi pošljejo. Sam najti še morem tistega, ki NEM obvlada :D
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 3.2.2008 14:20:12
|
|
|
|
koštrunček
|
Živjo.Vidim da se pogovarjate o novalacu H.Tega v Avstriji res nimajo ampak meni ga je v lekarni V Avstriji kar iz nemčije naročila.Se par dni čaka ampak drugače ga pa sploh ni problem dobit.Tak da pozanimajte se!!!
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 3.2.2008 21:52:38
|
|
|
|
only_me
|
uuuu, super koštrunček. si mi polepšala dan. Hvala.
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 9.2.2008 18:57:12
|
|
|
|
Maleal
|
V čem pa je razlika med novalacom Standard in novalacom V? http://www.novalac.at/
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 10.2.2008 13:50:05
|
|
|
|
vivika
|
Novalac V izgleda kakor da je za mehkejši drekec, da lažje kaka. Mene pa zanima kakšne so ploh cene v Sloveniji za Novalac. Menda ga imajo res samo lekarne a je od lekarne do lekarne različna cena. V nemčiji ga prodajajo tudi online: http://www.quick-pharma.de/index.php?auswahl=shopseite&rubrik1=Suche&rubrik2=NOVALAC&et_cid=1&et_lid=3&et_sub=Novalac&gclid=CNHb04LRuZECFQeIlAodKTggNA Grem pa v Četrtek v Munchen in bom pogledala če se dobi in po kakih cenah. Rabim pa navadnega za čez dan in onega za počasnejše prebavljanje za ponoči. Verjetno H formulo. Tega: NOVALAC H 1 SGL MILCHNAHRU, 800 g Za H formulo piše tole: (Prevedeno z google translatorjem) The baby food Novalac H is a complete food dar. The balanced fatty acid profile ensures a healthy development of the nervous system. In addition, all necessary minerals and trace elements. Especially on the voting age is Novalac H both as a starting (1er), as well as follow-(2s) food available. Some babies have increased hunger and watch it more often than others. Quick recurrent hunger can have various causes, such as Quickly digestible sugar in baby foods. It leads to reduced feeding intervals, and is for the parents - especially at night - often very difficult Gluten-free Sucrose free With iron enriched Novalac H 1 is easily digestible carbohydrates enriched by the organism to be slow, and the feeling of satiety extend Novalac H 1 salary in the energy balance Made from milk components and high-quality vegetable fats Novalac H 1 covers all the nutritional needs of infants from birth from Very good satiating Wohlschmeckend Reichert face with vitamins and minerals according to the daily nutritional needs Suitable share of taurine, L-carnitine and lecithin
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 11.2.2008 9:32:52
|
|
|
|
Maleal
|
Aha potem je vjihov V naš IT.Pri nas pride navadni novalac 2 400 g 9,01€.
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 11.2.2008 19:17:04
|
|
|
|
vivika
|
Ojoj. Danes smo šli po Novalac NF za sprobat. Cena je 10,14€ za 400g. Edino menda imajo Ljubljanske Lekarne po 9€, ostali imajo vsi dražje. Groza. Bomo pogledali cene v Nemčiji.
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 12.2.2008 7:57:02
|
|
|
|
koštrunček
|
Dobo jutro punce.Cena Novalaca H v Avstriji je 17 evrov za 800 g.Res moraš nanj čakat ampak mislim da se kljub temu bolj splača gor kupovat.
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 12.2.2008 22:22:34
|
|
|
|
ALJA75
|
IZVIRNO SPOROČILO: only_me ne vem, če ni tale lekarna v Nemčiji .... Mislim, da je v Kolnu... Malo sme brskala, pa sem prav žalostna postala. Zdaj mi pa postaja jasno, zakaj na avstrijski strani Novalaca ni tele H formule..... Sam jih bom pa vseeno kontaktirala, kakšna je cena poštnine in ali je mogoče, da mi pošljejo. Sam najti še morem tistega, ki NEM obvlada : Hojla, jaz ti lahko pri nemščini pomagam. Pošlji kar želiš pa ti bom prevedla Meni pa nekaj drugega ni jasno. Sem šla v A po Novalac in ker bo mala kmalu stara 5 mes sem kupila Novalac 1 in Novalac 2 in veste kaj se je zgodilo, ko prinesem mleko domov vidim da piše na škatli, da je Novalac 1 za dojenčke do 6 mes., Novalac 2 pa za dojenčke od 6. mes naprej .....mislim svašta....pri nas je pa Novalac 1 za dojenčke do 5 mes, torej predvidevam, da je naš Novalac 2 za dojenčke od 5 mes. naprej. Ali se motim??? Bom jim pisala na njihov info, pa da vidim, kaj mi bodo odgovorili. lp
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 12.2.2008 22:27:34
|
|
|
|
Maleal
|
Meni pa nekaj drugega ni jasno. Sem šla v A po Novalac in ker bo mala kmalu stara 5 mes sem kupila Novalac 1 in Novalac 2 in veste kaj se je zgodilo, ko prinesem mleko domov vidim da piše na škatli, da je Novalac 1 za dojenčke do 6 mes., Novalac 2 pa za dojenčke od 6. mes naprej .....mislim svašta....pri nas je pa Novalac 1 za dojenčke do 5 mes, torej predvidevam, da je naš Novalac 2 za dojenčke od 5 mes. naprej. Ali se motim??? Bom jim pisala na njihov info, pa da vidim, kaj mi bodo odgovorili. Ja oni imajo 1 do 6 ih mesecev,pri nas pa je do 5 mes.A potem imajo novalac 2 pakiran tudi po 800 g in kolko je cena?Kje v AUS si ga kupila,a so imeli zalogo?
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 12.2.2008 22:38:04
|
|
|
|
ALJA75
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Ja oni imajo 1 do 6 ih mesecev,pri nas pa je do 5 mes.A potem imajo novalac 2 pakiran tudi po 800 g in kolko je cena?Kje v AUS si ga kupila,a so imeli zalogo? Ja, potem takem ne gre za iste mešanice kot so pri nas? Torej moramo upoštevati napise na njihovih škatlah. In jaz sem kupila 2, dejansko pa bi potrebovala še 1. Ma da nisem tega prej vedela. Ja, Novalac 2 je tudi 800g, kupila sem ga v lekarni katere tel. št. je v tej temi objavljena-Apotheke "Zum Hirschen" Leibnitz. Zjutraj sem poklicala in popoldan me je že čakal. Cena 9,95 EUR za 800 g. Ampak te cenovne razlike pa mi itak niso jasne.
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 13.2.2008 0:56:59
|
|
|
|
vivika
|
Kaj vam ni jasno? naši namreč pri razvoju že v 6. mesecu šibajo Avstrijce za cel mesec Sa, kaj naj pa jaz naredim. naša pupika se je pa v Avstriji rodila. Kaj nej zdej nardim ko bo dopolnila 5 mesecev? Slovenskega jim ne smem več dajat, avtrijskega pa ne še :) hehe Sej se hecam no. Če mene vprašate smo spet tam, kjer ni muh. Posebna formula za balkance, tko kt pri vse stvareh. Mi bomo vse hodili v Avstrijo iskat ali Nemčijo. Če se bo le izšlo.
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 13.2.2008 21:23:48
|
|
|
|
only_me
|
alja, saj pol pa lahko meni pošlješ ta novalac 2, pa ti ga jaz odkupim, ker mi pa rabimo 2. ti samo napiši, če boš dala vstran, pa ti pošljem naslov in da se dogovoriva za plačilo - ali ti nakazem, ali pa plačam ob prevzetju. Ti sam napiši, če si pripravljena.
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 13.2.2008 22:34:24
|
|
|
|
ALJA75
|
vivika, ti si prava "faconarka" only_me, Novalac2 bomo potrebovali, saj bo mala 22.02. stara 5 mes., le žal mi je, da nisem Novalaca1 več kupila. Lahko pa ti naslednjič ko bomo spet nabavljali 2 javim, pa več kupim in ti pošljem. No, zdaj imam sicer nekaj čas mir.
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 14.2.2008 9:43:09
|
|
|
|
only_me
|
hvala vseeno, alja. Ja, prosim, lahko, k itak še bomo kar nekaj časa na tem novalacu :D
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 14.2.2008 22:34:53
|
|
|
|
vivika
|
Evo, informacije. Novalac H 1 v Münchenu 800g pakunga 17,95€. A je ful predrago? Glede na to, da je 800g?
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 15.2.2008 23:13:58
|
|
|
|
only_me
|
pri nas je 400g pakunga 9,36 eur. Torej gre za manj kot euro razlike..... Kar pomeni, da bom samo v AUT kupovala 2, nočnega pa tu. Edino, ona spletna trgovina, ko sem link prlepla, oni ga malo po 15,85eur (to bi se pa splačalo, sam ne vem, kolko bi mi poštnina nanesla).
|
|
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 23.2.2008 20:00:22
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Hello punce. Mi smo na Novalac AC 1 ml. formuli in priznam, da se bom "spufala" počasi, saj naš mali 400 g poje v 3-h dneh. 10 evrov je meni čisto previsoka cena .
|
|
RE: Novalac NF v Avstriji 23.2.2008 20:10:30
|
|
|
|
Eca
|
Glede teh oznak do 5 mesecev oz. 6 mesecev je stvar taka, da tiste škatle kjer piše do 5 mesecev so stara zaloga. Na novih škatlah je pa napisano da je 1 do 6 mesecev, torej 2 je od 6 naprej. Vprašanje, če se je vsebina kaj spremenila. Mi kupujemo novalac AR2, ki se v A imenuje Novalac S2. Te imajo samo v škatli po 400g in cena je 7,3 eur. Pri nas v MB. lekarnah pa 11eur in neki drobiž. Kupujemo pa ga v prvi lekarni za mejo - Vogal pri tisti pumpi zaviješ desno v to vasico. Imajo ga na zalogi, ni treba nič naročit. Ob našem zadnjem obisku smo vzeli kar 6 škatel brez naročanja . Razliko v ceni pa smo zapravili v Hoferju . Upam, da sem kateri pomagala. Eca
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?