tejčica30 -> RE: Klomifenke 2008 (28.5.2008 14:50:46)
|
Živjo punce, saj sprejemate tudi nove medse, kajne! Pridružujem se honey, ki pravi, da se ji res ne da brati vseh 80+ strani, tudi meni se jih ne. Ampak vem, da ste fajn družba, ki znate dati spodbude za naprej. Jaz čakam na rezultate prvega ciklusa K, danes je 28 dan. Nekatere pravite, da se ciklus podaljša - a je potem bolje tudi s testom malo počakat? Čeprav imam občutek, da mi ga ne bo treba delat, ker se mi je že pojavil glavobol, ki ga dobim vedno dan ali dva pred M. Čeprav mojo ginekologinjo zelo cenim, mi je vseeno ful čudno, da mi je dala kar K, brez kakršnihkoli preiskav, pač ker v enem letu nisem zanosila. Ker, če je slučajno sperma slaba ali imam zapacane jajcevode... mi K ne bo nič koristil. Sva se pa z dragim zmenila, da če zdaj dobim M, da gre on samoplačniško na spermiogram; treba bo stvari vzeti v svoje roke... Kdaj in po katerih preiskavah pa ste ve dobile K? Tudi jaz se trudim med čakanjem na otroka zamotiti s kakšnimi prijetnimi stvarmi, vendar vseeno pride kak težek dan in jokava noč... Lep pozdrav vsem, veselim se vaše družbe!
|
|
|
|