lučka 25 -> RE: Klomifenke 2008 (12.5.2008 14:41:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Lučka, a sem jaz prav prebrala, da si imela dobra dva tedna bolniške po laparo?? A to je normalno ali si imela ti kaj posebnega? Jaz budala sem pa mislila, da je to samo tiste tri dni bolnice, potem si pa že fix in fertik za v službo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Kakšne izkušnje ste imele pa ostale? nf, normalno je da imaš vsaj 10 dni bolniške po prihodu domov, se pravi 3 dni v bolnici + 10 dni doma (tako mislim, da je v Ljubljani). V Kranju pa si notri 3 ali 4 dni (1 dan pred posegom, ko te iztradajo in prepucajo, dan operacije in nato greš lahko že naslednji dan domov, če je bila operacija zjutraj ali dopoldan, če pa imaš to "srečo", da si operiran šele ob 14h, pa greš čez dva dni domov). Jaz sem bila tako v bolnici 4 dni, nato pa sem dobila še 14 dni bolniške na domu od G in potem še 2 dni od osebnega zdravnika ker so bili potem prazniki (31.10 in 1.11.), 2.11. pa sem imela dopust. Sem imela po eni strani kar srečo, pa še naša maša mi je svetovala, da naj si vzamem orenk bolniško, da pridem k sebi do konca. Ker v vrtcu otroci težko zastopijo, da jih ne smeš dvigovati, da si ves polomnjen in počasen. Tako pa sem prišla nazaj v službo polna energije.
|
|
|
|