lučka 25 -> RE: Klomifenke 2008 (23.4.2008 13:35:24)
|
Drugače pa sem bila danes pri G in mi je rekel, da naj v torek (14.dan ciklusa) pridem na ultrazvok, da vidi kako reagiram na K. Si morate misliti, šele v 6. ciklusu (3. so bili lani in 3. letos), me je dal na ultrazvok, da vidi koliko imam kaj foliklov, če jih sploh je kaj. Tako, da to je bila svetla točka mojega pregleda. Žal pa sem malo razočarana s tem, da mi ni dal še napotnic za neplodnostno, ker bo raje počakal še ta ciklus. Tako, da bom videla 21.5. kako bo naprej, če nama pač še vedno ne bo uspelo. Razočarana pa sem zato, ker mi je 3 mesce nazaj rekel, da mi bo dal napotnico za neplodnostno, ker je potem edina rešitev le še umetna oploditev. Tako pa bo potem maj, potem se že bližajo dopusti,... čas pa kar beži. Ja, malo sem pač tudi neučakana in se mi po 3 letih truda ne ljubi več čakati, čakati,.... Zdej sem pa gotov zamorila vse skupaj. Sam sem morala dat to iz sebe. Se že bolj počutim. Še dobro da imam vas. Za torek pa upam, da bom imela vesele novice in bo viden kakšen folikel. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|