|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
3.2.2008 21:14:41   
trinity22
janney veliko sreče jutri na izpitu, držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , potem pa še za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Štunfek čimprej se pozdravi, potem pa spet akcijauser posted image

neela srečno pot in ne preveč delat v Italijiuser posted image

nf tudi zate stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image

mašika kje pa si ti? imaš veliko dela z nečakomauser posted image  Ti se kar privajaj boš rabla to, kmaluuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 226
3.2.2008 21:15:48   
bozza
Jaz sem tudi tršica, zdaj smo že tri, kajne?

Tudi mene štejte za srečanje, pridem, če bom le mogla.

A katera uporablja ovulacijske teste?

Kateri dan po prenehanju jemanja K ste imele ovulacijo ve?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 227
3.2.2008 21:21:08   
trinity22
bozza ja sedaj smo pa že tri tršiceuser posted image
jaz sem prejšnji mesec uporabljala O test, pa mi je začuda tudi prvič pokazal obe zelo močni črtici, takrat naj bi imela svojo O, vendar se na žalost ni nič prijelo, čeprav sva bila pridnauser posted image

Ta mesec pa še čakam na kak znak( sluz, špikanje, karkoli - pa nič) zadnjo tableto sem imela v ponedeljek, tako da bi že moglo bit kaj?

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 228
3.2.2008 21:30:11   
kitka1
Pozdravček še od tršice z gorenjske. Dolgo me ni bilo na forumu, ker sem se ubadala s klomifenom. Zdaj pa vidim, da imamo celo klub. Sicer grem že v tretji krog, ampak bi se vseeno včlanila. Lahko me dodate na seznam :)

Nekaj podatkov: stara 30 let, 1 leto po naravni poti brez uspeha, oktobra HSG in krvni testi pa spermiogram, vse super; redna menstruacija, bazalna temperatura kaže na ovulacije... Decembra sem prvič jemala klomifen, 100 mg/dan. Za novo leto sem dobila user posted image . Ultrazvok je 12. dan sicer pokazal v levem jajčniku en folikel, velik 23mm, v desnem enega, velikega 15 mm. Doza je očitno ok. Tudi drugi ciklus je bil neuspešen user posted image . Jutri začnem s 3. - mogoče bo šlo v tretje rado.

Drugače si pa že eno leto merim bazalno temperaturo, opazujem sluz, delam ovulacijske teste... Vse kaže, da so bile ovulacije tudi že pred klomifenom. Zanimivo je samo, da so ovulacijski testi pred klomifenom vedno bili pozitivni (testna črtica enako močna kot kontrolna), med jemanjem klomifena so pa vedno le po dva dni testne črtice čisto malo vidne, kar pomeni, da LH še ni dovolj visok... Pušenjak sicer pravi, da vrh LH lahko tudi zamudimo, ker traja zelo malo časa...

Drugače pa imam 1. 4. pregled pri G - tabletke imam tako ali tako samo še za ta cikel, potem naj bi šla pa na injekcije. Upam, da do tam ne pridemo.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 229
3.2.2008 22:40:12   
stunfek
Srečanje klomifenk 2008:

1. neela
2. janney
3. nf user posted image  (ti moraš priti, ker ti bomo vrnile kovančke, ki jih boš zalučala čez ramo za nas)
4. stunfek
5. maša82
6. bozza

Punce dejmo prosim pripisat iz kje smo, da bom jaz naumila, kje bi se dobile. Sicer imam že fajn idejo - dobile bi se nekje na gorenjskem (saj tudi že vem kje samo bom izdala, ko vidim če je gorenjska sploh primeren plac)  - na kufetku ali soku in enih res dobrih slaščicah - potem pa kakih 20 minut fajn sprehoda okoli jezera. In seveda klepetanja dokler nas ne pobere user posted image  ali pa se moramo pobrat zaradi družinskih in drugih obveznosti in dolžnosti. Idealno bi se seveda dobile kakšen petek popoldne ali pa soboto dopoldne.

Zainteresirane klomifenke se seveda še kar vpišite v seznam potem bomo pa določile datum kdaj se bomo dobile. Se nam nič ne mudi. Idelano bi bilo ko bo že spomlad v razcvetu in po možnosti že VSE noseče user posted image  user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 230
3.2.2008 22:49:44   
stunfek
kitka...ja, saj veš da pravijo da gre v tretje rado. ampak to so pa eni zavidljivi folikli, ki jih ti pridelaš!! kaj pa kej G komentira velikost foliklov? 23mm...ta je res fejst velik - meni je g rekel, da ko je velik 21 mm naj bi v idealnem primeru že počil. Kateri dan ciklusa pa imaš ovulacijo?

Vidim, da smo tukaj zbrane potem ekonomistke in tršice...še kakšne predstavnica drugih poklicev?

trinity mislim, da imaš še kakšen dan časa preden se začne kako špikanje :) a maš UZ ta ciklus?

bozza jaz imam ponavadi ovulacijo 7. dan po zadnji tabletki. pa ti?

jenny drž se jutri - super zbranost ti želim :) pa seveda poročaj kako je šlo

neela srečno na poti

nf....kaj je tdaj? kako kaže? :=)

A sem katero spustila? Ni bilo namenoma :) Stunfek ma vas vse rad user posted image
Jaz sem že ultra boljše tko da danes akcija ni izostala....PRIDI user posted image  K MENI!!! user posted image  Jaz ga kličem že kar po imenu, ki ga imam zbranega.

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 231
3.2.2008 22:51:39   
nf
Stunfek, sem si zabasala bonifen v usta, še preden sem uspela prebrati tvoj post user posted image  Kaaaj, sej zihr nisem noseča, mal pa res lahko grešim user posted image  Kako si pa ti? Te je že popustila vročina? Reveži mali swimmerji se že 2 dni savnajo, zadnji čas da se pozdraviš! user posted image
Neela, uživaj v Italiji!!! In upam, da bodo res kake lepe novičke v četrtek user posted image
Janney, pa dobr se držiš! Zdej si že malo čez rok ane? Samo še 9 mesecev zdrži brez M pa boš ven iz tahudega user posted image
Kitka zivjo! Lepo, da si se nam pridružila! Glede testov ti ne znam kej dosti povedat, ker se pri meni tudi zelo zelo čudno obnašajo. Pred jemanjem K sem samo enkrat videla približno tak rezultat, kot bi moral biti, no zdej 2. cikel K pa sem zagledala T črtico močnejšo od kontrolne. Tako da očitno mi je K naredil nekaj pametnega tam doli. A si probala ob različnih urah testirat? Pa prej ne smeš preveč tekočine pit.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 232
3.2.2008 22:55:48   
nf
si me prehitela Stunfek! Jaz sem kul, popoldne sem zadeto zaspala na kavču in se potem odsvaljkala na zrak na streznitev user posted image

Za seznamček, sem iz Ljubljane, ampak Gorenjska je super za naš dejt!

Točno Janney, vso srečo na izpitu!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 233
4.2.2008 1:00:33   
kitka1
Nf, ovul teste vedno delam popoldne ob istem času (priporočajo popoldne)... Pijem normalno - tako kot takrat, ko nisem jemala klomifena, pa je bil test pozitiven. Mogoče se pa moj folikel res ne razpoči. Ko sem bila na UZ, je bil en star ginekolog, ki se je samo nekaj sam s seboj pogovarjal, na moja vprašanja sploh ni odgovoril... Potem sem se vse zmenila s sestro.

Stunfek, tak folikel naj bi res bil že zrel. Dr. Pušenjak na med.over.net piše, da folikel spontano ovulira pri zelo različnih velikostih, običajno nad 23 mm tja do 30 mm in čez. Njemu sem po tem UZ tudi napisala vprašanje glede odmerjanja klomifena in velikosti foliklov in mi je odgovoril, da je doza ok, če sta dozorela dva folikla. Drugače imam pa ovulacijo 8., 9. dan po zadnji tabletki klomifena (17., 18. dan ciklusa). Imam pa tudi malo prekratko lutealno fazo. Pred klomifenom je bila samo okoli 10 dni, pa že kakšen dan ali dva prej sem krvavela. Ko sem potem jemala dabroston, je bilo ok. Imam še eno škatlico od takrat in jo nameravam ta cikel kar lepo pojesti. Škoditi ne more.

Sicer so pa tile hormončki cela znanost... Res bi bilo lepo, če bi se lahko naklepetala s kom s podobnimi problemi. Če bo na gorenjskem, še toliko bolje. Mene štejte zraven :)

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 234
4.2.2008 1:10:02   
stunfek
Srečanje klomifenk 2008:

1. neela
2. janney
3. nf user posted image  (ti moraš priti, ker ti bomo vrnile kovančke, ki jih boš zalučala čez ramo za nas)
4. stunfek
5. maša82
6. bozza
7. kitka1

O kitka vidim da ponočuješ kot jaz :)
ja res je fajn s kom te zadeve predebatirat. vidim da si tudi ti čisto noter padla user posted image

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 235
4.2.2008 7:44:43   
Petra1111
prosim, če date tudi mene na seznam za srečanja.
Janney in nf- me zanima ali vama je dr. Reš takoj dal klomifen na 4-8. dan 1/2? Ali je najprej predpisal 3-7. dan?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 236
4.2.2008 8:51:06   
janney
Dobro jutro!

Petra1111 meni je Reš dal takoj na 4-8 dan, prej sem pa dva meseca jemala po navodilu moje G. 5-9 dan-mogoče je pri meni gledal tudi na to kako sem ga že jemala-ne vem kakšna je njegova logika pravi samo da kakšne bolje reagirajo če jemljejo K. prej, mislim da je precej odvisno od dolžine cikla jaz sem ga imela na 28 dni!

Punce 10000000000000X hvala za lepe želje za izpit in za testiranje-zaenkrat še dobro kaže je še ni pa tudi nič me ne zvija samo špika pa nekaj drugače me joškice spet bolijo-bomo videli

papa se še čujemo čez dan ko pridem iz izpita

Janney

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 237
4.2.2008 9:00:06   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • waiting - čaka na pregled
  • janeey - 2.ciklus pri Rešu (drugače 4.ciklus) - 3.2. test (13m)

• nf- 2.ciklus - 5.2. test (17m)

• miska73 - 6.ciklus - 6.2. test
  • PENCA - 2.ciklus - 7.2. test
  • neela - 3.ciklus (19m) - 10.2.test
  • andre3a - 1.ciklus - 13.2. test
  • stunfek -  4.ciklus - 17.2. test
  • maša82 - 5.ciklus (22 m)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006user posted image )
  • Petra1111 - 4.ciklus 
  • Efi - 5.ciklus (2.IUI)
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • Čačka - počiva en ciklus (3.ciklusi so za njo - čaka na laparo)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 1.ciklus
  • bozza - 2.ciklus

• snežinka7 - 1.ciklus - 28.1.dobila stopko
  • pike - 1.ciklus
  • trinity22 - 1.ciklus
  • biba77 - 2. ciklus (čaka na navodila)
  • kitka1 - 3.ciklus

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)

Evo, pa sem seznam iz naftalina privlekla!!! Malo sem zabušavala, ker je doma dosti dela...v petek sem začela s klomifenom in ga vzamem še danes in jutri, v petek pa na UZ...pol bomo pa več vedeli. zadnje dni imam ful paranojo da če zdaj zanosim, ostanem brez službe...pa moj ma službo za NDČ, tak da se nimam kaj za bat, ampak se kr ne morem pomirit...otroku bi rada nudila vse!

Janney, jutri te dam med nosečke, a ne?!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 238
4.2.2008 9:01:08   
Fargesia

Srečanje klomifenk 2008:

1. neela
2. janney
4. stunfek
5. maša82 - okolica LJ (proti vzhodu SLO)
6. bozza
7. kitka1

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 239
4.2.2008 10:07:11   
nf
Maša, če boš glih zdej zanosila, boš pomoje tolk vesela, da ti bo dol viselo za službo. user posted image  Sicer se pa kmalu vse uredi tako, kot je treba, boš videla.
Petra jaz sem dobila takoj tako dozo K in dneve (4.-8.). Verjetno je to neko tako standardno odmerjanje?
Ah punce mislim, da z mano ne bo nič ta mesec. Spet me glava boli, tko čist po pms-ovsko, pa trebuh me začenja šraufat,... tko da samo še čakam, da se ulije user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 240
4.2.2008 10:19:02   
Fargesia
Nf, ne daj se !!! pusti PMS pred vrati!!!

ja...mene pa kr kljuva tole...sej nimava slabega finančnega stanja, sam vseeno mi ni fino. sej vem da ne smem tako razmišljat...je bla moja mami ful huda danes k sm ji to rekla...pa kaj čem, če mam take misli...kak naj jih spravim stran?!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 241
4.2.2008 10:26:43   
nf
Sej te čist razumem Maša. Valda da je normalno, da hočeš imet in službo in stanovanje in poroko, potem pa otroka, ampak če pa kej prej pride štručka, pa tudi ni hudega. user posted image  Se mi zdi, da je lažje dobit službo kot pa otroka user posted image  Vsekakor bi bilo neumno, če bi zdej čakala z user posted image , da se ti služba uredi.

Aja a sem pozabila prej omenit, da sem zjutraj goljufala in naredila test user posted image  Itak je bil negativen.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 242
4.2.2008 10:37:23   
stunfek
lep dan bejbe! no zunaj ravno ni lep dan ampak si ga mormo naredit lepga :)

nf - to ni nobena goljufija, če testiraš dan pred testnim datumom. žal mi je da je negativen....očitno bo treba najprej v trevi fontanco kaj zabrisat user posted image  da bomo pol eno skupinsko nosečnost udarle. user posted image

maša - kaj si rekla mami, da je bila huda?!? neki sem očitno vmes spustila, da ne vem za kaj gre :)

No, meni ni nič jasno. Danes mi je temperatura padla na nivo kače :) očitno ovulacija ni bila včeraj...user posted image  no, pol bo mogoče danes...itak pa najkasneje jutri če ne je pa sploh ne bo. ne vem a je moj folikel med savnanjem zaspal al kva?!?

Stunfek

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 243
4.2.2008 10:41:59   
stunfek
Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela
2. janney
3. nf           (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. maša82 (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1    (Gorenjska)
8. petra1111

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 244
4.2.2008 10:47:53   
janney
oj

še moja lokacija Mengeš in sm za Gorenjsko

LP

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 245
4.2.2008 10:52:30   
nf
Hej Janney, kako je šlo na izpitu?
Stunfek, če ne druzga je to goljufanje samega sebe. Sem bila tako trdno prepričana še včeraj zvečer, da ne bom delala testa vsaj do srede. user posted image  No ja, bomo pa nardil malega škorpijončka oziroma rimljanskega škorpijončka. user posted image  Ti si se pa hitro pozdravila! Imaš lepe šanse, če danes napadeš svojega user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 246
4.2.2008 11:10:29   
janney
ah nf izpit imam šele ob 15:30 tako da sem še v službi pa se sploh ne morem ločiti od vas user posted image

nf mogoče je pa še prekmalu bilo za test - glavoboli in šraufanje so lahko znaki tudi za user posted image  tako  da dokler je ni je še vse mogoče! pesimizem vrži stran!

Meni pa srček dela tika taka tok močno ker ne vem pri čem sem, testa se pa tok ne upam delati user posted image

lp

janney

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 247
4.2.2008 11:14:37   
nf
Poznam to Janney user posted image  Jaz sem tudi v službi pa samo chattam user posted image
No dobro opravi na izpitu potem pa jutri zjutraj še na testu! user posted image

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 248
4.2.2008 11:29:06   
stunfek
brez skrbi nf sem ga tudi včeraj napadla :) pa danes ga bom tudi, pa jutri tudi....user posted image  dokler ne bom ziher da je ovulacija za menoj. pol bo imel pa spet mir en čas user posted image

jaz pa ko sem v službi ne morem nič chatat...taka postavitev miz da ti zmer lahko kdo v ekran pogleda :)

janney, ti dodam lokacijo ob priliki :) ja, kok si pa ti pridna....delaš, študiraš, pa še na otročku delaš - pravi multitasking!

Stunfek

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 249
4.2.2008 12:04:06   
biba77
Oj, punce...
Da se vam malo javim...

Mi smo bili na dopustu.
Sem od tam v petek klicala mojo G za navodila in je tako, da zdaj cakam na user posted image M; ce je ne bo do 10.2., jo moram sprozit z Dabrostonom (se prej naj vseeno delam test user posted image - ceprav ni bilo O) in potem v naslednjem ciklusu zvisam dozo Klomifena na 3 tbl. na dan, 5.-9. dan ciklusa.
In, tudi na IUI naj "spet" grem, ker ga zdaj itak ni bilo...

Tacas pa, NAVIJAM ZA VAS, ki ste bile bolj pridne kokoske.

Lp,
b77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?