slabo počutje... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

sonček76 -> slabo počutje... (20.1.2005 8:26:25)

Hojla punce!
Dajte mi prosim povedat ali se je kateri, ki je že srečka:nosecka: zgodilo,da se je že par dni po spočetju počutila slabo.....pa v bistvu še niste vedele da ste noseče???
Jst grem samo po stopnicah pa sem že zadihana,pa full se slabo počutim....
Ampak to ni počutje,ki bi se pripravljalo na kak prehlad al pa podobnega.....
Aja, pa mal se mi vrti....
Iščem vzroke za tako počutje.....
No, zdej me pa še v križu špika:zmeden:

saba -> slabo počutje... (20.1.2005 8:28:31)

jaz sem imela tako počutje komaj v 5t.

lp
saba

pi -> slabo počutje... (20.1.2005 8:29:28)

Koliko dni je po spočetju ?

pupika -> slabo počutje... (20.1.2005 8:30:01)

Jaz sem v 7t, pa se počutim isto kot pred nosečnostjo, zaenkrat nisem zasledila nobenih sprememb, razen tega, da v večernih urah zelo hitro zaspim.

lana 5 -> slabo počutje... (20.1.2005 8:33:02)

Sonček 76, takole ti bom rekla; Dobrodošla v klubu, ko nimaš pojma kaj ti je. Namreč moje počutje je bilo ravno takšno, kot ga opisuješ ti, mene je celo na telovadbi zmanjkalo, se mi je tok zavrtilo.
Bom držala pestke:miska::miska::miska:, kdaj pa moraš dobiti:hudicek:?

sonček76 -> slabo počutje... (20.1.2005 8:39:38)

:hudicek: bi morala dobiti konec meseca okrog 30.1.
Ja res je ....pojma nimam kaj mi je!!
Verjetno je zelo malo možnosti, da bi se po enem tednu počutila tako slabo zaradi nosečnosti!!?:zmeden:

Teya -> slabo počutje... (20.1.2005 8:40:18)

mene je sodelavka že 1 teden preden bi morala dobiti :hudicek:, vprašala, če sem mogoče :nosecka:...(brez, da bi vedela, da delamo na tem) vsake toliko časa me je namreč "oblivala" slabost in vrtoglavica, pa tudi popolnoma brez volje, čist zmatrana sem bila... izmeri si še telesno temperaturo... v primeru :nosecka: naj bi bila rahlo povišana...vsaj pri meni je bilo tako (37-37.3), zato sem tudi mislila, da sem staknila kakšno gripico...pa ni bilo to :bravo:, bilo je nekaj veeeeeeeeeeeeeeeliko lepšega :modri::roza:!
srečno!

sonček76 -> slabo počutje... (20.1.2005 8:50:03)

Ja..si bom zmerila tem. ko pridem domov danes. 100% bom vedela pa šele čez 10 dni;)
Teya a si imela mogoče tudi tako "težko" glavo kaj??

uma -> slabo počutje... (20.1.2005 12:25:39)

Jp, tud jaz se ubadam s podobnimi vprašanji. Zdaj čakam ne ne :hudicek: tako kot ti. Jaz pa bi jo mogla dobit nekako v teh dneh-lahko že danes. Tako, da je zeloooo napeto.

Držim pesti zate, da ne bo :hudicek:.

A je temperatura skos višja ko si :nosecka:. Ne moreš po tem zgrešit al kako?!

sonček76 -> slabo počutje... (20.1.2005 12:30:19)

a si imela ti uma tudi take znake kot jaz?'
glede tem. nimam pojma kako je s tem, samo baje je res višja!! Bomo sprobal!;)

uma -> slabo počutje... (20.1.2005 13:13:24)

ja, tud men se zdaj to dogaja. In to zelo kmalu po
:sloncek:. Pa v križu me je tud zagrabilo, in v trebuhu pa jajčnikih se mi skos neki dogaja. In zadihanost... Pa si ne znam razlgat. Potem si pa mislim kaj pretiravam, da se mi to samo dozdeva. Bomo morale obe počakat do prve :hudicek:, ki pa upajmo da ne bo prišla.

sonček76 -> slabo počutje... (20.1.2005 13:27:34)

Hmm...res čudno kajne?
Ja bova morali kar počakati na :hudicek:, druge ni!!
Poročaj kako bo s teboj!!

Da bi pokazalo:modri::roza:!
Držim pesti..zate in zame!;):angel:

Palčica -> slabo počutje... (20.1.2005 14:31:56)

Moj odgovor ne bo spodbuden.Napisala pa Ti ga bom kljub vsemu,predvsem zato,če se zgodi nasprotno od tega kar si želiš,da ne boš tako razočarana kot sem bila sama.
Torej...
V roki sem imela napotnico za HSG in potihem upala,da do tega vseeno ne bo prišlo.Prvič sem res pozorno spremljala ovulacijo in hopacupala vsak dan.Po nekaj dneh se je pojavila slabost,težko bi rekla da jutranja,kajti v intervalih me je spremljala ves dan.Prsi so me bolele nenormalno,celo prsne bradavice sem imela povečane (in v zvezi s tem postavljala vprašanja),kasneje se je začelo to špikanje v križu,vrtoglavica,v obraz sem bila popolnoma bela.
Bila sem prepričana,da bo tokrat uspelo.Res prepričana.
Potem pa en dan pred pričakovano menstruacijo,obisk povsem nezaželene gostje.
Razočarana,besna nase in na vsa razmišljanja,ki so se mi podila po glavi.
Naslednji trenutek sem se naročila na HSG.
In danes,ko je za mano vem da je prav,da z njim nisem odlašala kljub temu,da niso odkrili nič drastično zaskrbljajočega.
A razočaranja popričakovanju ti ne znam opisat.

Želim si,da je to le moja izkušnja in da se na koncu izkaže,da ji Tvoja ni podobna.Res.

Vse dobro Ti želim.
Sporoči kako se bo izšlo,

Palčica

sonček76 -> slabo počutje... (20.1.2005 14:46:43)

Hvala Palčica1
Ja sej vem..in se zavedam...sm v bistvu čist na realnih tleh, potem pa pride trenutek ko se prijemlješ vsake rešilne bilke in iščeš izgovore in vse mogoče simptome:)-

Pač se moram prepustiti, pa kar bo bo, da ne bom na koncu še bolj razočarana:zmeden:

Želim da tudi ti čimprej ugledaš :modri::roza: in da bova kmalu ponosni :nosecka:

Teya -> slabo počutje... (20.1.2005 16:16:56)

glava me ni bolela, sem pa bila groooozno utrujena...., zaradi česar tudi včasih rada boli glava...
držim pesti!

Stran: [1]