Palčica -> slabo počutje... (20.1.2005 14:31:56)
|
Moj odgovor ne bo spodbuden.Napisala pa Ti ga bom kljub vsemu,predvsem zato,če se zgodi nasprotno od tega kar si želiš,da ne boš tako razočarana kot sem bila sama. Torej... V roki sem imela napotnico za HSG in potihem upala,da do tega vseeno ne bo prišlo.Prvič sem res pozorno spremljala ovulacijo in hopacupala vsak dan.Po nekaj dneh se je pojavila slabost,težko bi rekla da jutranja,kajti v intervalih me je spremljala ves dan.Prsi so me bolele nenormalno,celo prsne bradavice sem imela povečane (in v zvezi s tem postavljala vprašanja),kasneje se je začelo to špikanje v križu,vrtoglavica,v obraz sem bila popolnoma bela. Bila sem prepričana,da bo tokrat uspelo.Res prepričana. Potem pa en dan pred pričakovano menstruacijo,obisk povsem nezaželene gostje. Razočarana,besna nase in na vsa razmišljanja,ki so se mi podila po glavi. Naslednji trenutek sem se naročila na HSG. In danes,ko je za mano vem da je prav,da z njim nisem odlašala kljub temu,da niso odkrili nič drastično zaskrbljajočega. A razočaranja popričakovanju ti ne znam opisat. Želim si,da je to le moja izkušnja in da se na koncu izkaže,da ji Tvoja ni podobna.Res. Vse dobro Ti želim. Sporoči kako se bo izšlo, Palčica
|
|
|
|