Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 23.1.2008 20:53:58
|
|
|
|
sneška_
|
Zdaj sem bila v baby centru v našem mestu in sem iskala pustne ksotime za moje pupe.Pustni kostim (princeska) je v akciji v katalogu 6.99eur. ampak ta prodajalka tam je rekla da so 26 evrov. Pame je nekako pisano gledala ko sem ji pokazala v katalogu.Pol je rekla da ne ve in sem šla. Tam itak ne kupujem ker je res predrago.
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 23.1.2008 21:03:23
|
|
|
|
PBJ
|
Tudi jaz oblačila tam redko kupujem, ker so cene res visoke, otroci pa tako hitro prerastejo oblačila. Včasih res naletiš na slabšo kvaliteto v raznih trogvinah. Meni se je zgodilo, da sem kupila v H&M dva bodija in po prvem pranju je bil eden pri šivih luknjast - luknja pri luknji. Saj mogoče je bil že prej, pa nisem opazila ...
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 23.1.2008 21:20:00
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz tudi mislim, da ni kriv BC. Sama kupim redko kdaj tam oblekice - pa še te, ko so v akciji. In nikoli ne gledam na znamke, pač pa v prvi vrsti, da mi je všeč in, da je material vredu (ne sintetika). Ampak do sedaj so bile vse obleke vredu. Ostale stvari (igrače in opremo) pa kupim, kjer je ceneje - je toliko otroških trgovin takorekoč na kupu, pa mi ni težko vse obhodit, če vem, da bom nekja prišparala.
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 23.1.2008 21:53:15
|
|
|
|
želva
|
Tud meni je Bc , vsaj kar se cunjc tiče, so drage in kar sem kupila tam-2 pajaca, se je že strgalo, pa je imela mala oblečeno dvakrat,aja firma pa KAnz in Clar. Tja grem samo še po dude in mogoče avtosedež, cunjce pa ne. Tako,da ti verjamem, da se je pač skrčilo.Sama sem bila tudi razočarana nad temi pajaci.Kar nazaj nesi in se mal razhudi
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 23.1.2008 22:12:16
|
|
|
|
melaverde
|
Jaz sem nasploh z BC full nezadovoljna, vsaj Koprskim oblačil sicer tam ne kupujem, se mi je pa že zgodilo, da stvari ki so bile na akcijski ceni sploh niso dobili, da me je stregla študentka že 2x in sedeža za v avto še sedaj nisem kupila, cene so maksimalno nabite, so mi naročili zimsko vrečo in te vreče ni od nikoder (2 meseca nazaj)...pa še bi kaj naštela
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 23.1.2008 22:17:26
|
|
|
|
ElaM
|
V BC cunj ne kupujem, ker so cene čisto preveč visoke. Smo pa kupili avtosedeža za obe punci, se splača spremljeti dnevne akcije preko spleta, pa tudi njihove kataloge.
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 23.1.2008 22:41:31
|
|
|
|
Naja30
|
BC mi je anti. Oprostite, ampak toliko denarja za 3 kompletke dat?? Ojej, ima npr. h&m isto če ne še boljšo kvaliteto za 3x nižjo ceno. V BC sva samo preden sem rodila vzela posteljico in voziček. Prodajalke so bile prijazne, ampak cene so pa res
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 23.1.2008 22:47:50
|
|
|
|
rija
|
Jaz oblačil niti pod razno nikoli nisem kupovala v BC, ker enostavno niso "naš stil" pa še cene so totalno mimo..... Sem pa pri njih vzela kompletno opremo, sedeže za v avto in si izposlovala fenomenalen popust Torej generalno gledano: sem zadovoljna.
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 24.1.2008 9:16:35
|
|
|
|
wing
|
Upam, da ste vse punce, ki imate toliko čez BC, tam kupovale le enkrat, ker le to pomeni, da se vsak kupec za nakup odloči povsem zavestno in prisebno. Forum pa tudi marsikaj prenese. Če misliš, da je Bc kriv za pofušane oprane oblekce, imaš vso pravico it zamenjat stvari, seveda če si jih oprala kot piše na všivni etiketi in prodajalka ti po zakonu mora zamenjat ali kako drugače rešit reklamacijo. Da pa tu narediš tako antipropagando, pa se mi zdi res malo otročje. Sicer pa, saj pravim, forum (hvalabogu in hkrati na žalost) vse prenese.
|
|
|
|
RE: RE:kaj si mislite o beby centru 24.1.2008 9:29:58
|
|
|
|
bačko
|
Baby center je uredu trgovina edino kar je da so nekatere stvari predrage.Najde se tudi kaj poceni ampak večinoma je kar drago!Oblačil tam še nisem kupovala.Bom mogla enkrat tudi po oblačil malo pogledati.
|
|
|
|
RE: RE:kaj si mislite o beby centru 28.1.2008 16:42:28
|
|
|
|
katja pv
|
Z BC sem zadovoljna. Sem kupila tudi precej oblekic pri njih. Le pri enem slučaju se mi je zgodilo, da so se hlače preveč skrčile. Nikoli pa ne kupim istega modela v več barvah. Mislim, da so najbolj problematični pri krčenju kompletki iz pliša. Pri nakupu pa je potrebno preveriti tudi raztegljivost materiala in če ni dobro raztegljiv na račun krčenja raje kupiti večjo številko. Cene so res zasoljene, kvaliteta pa je v primerjavi s h&m, ki ga nekatere tu tako grozno hvalite, po mojih izkušnjah boljša. Sam se pa odločaš glede na finančne zmogljivosti in želje kje in kdaj boš kupoval. Jaz bom še tam kupovala in me redke slabe izkušnje ne mislijo odvrniti od nakupov.
|
|
|
|
RE: RE:kaj si mislite o beby centru 28.1.2008 17:30:48
|
|
|
|
mišk
|
Jst sem večino opreme za kupila v BC in sem zelo zadovoljna. Cotke bolj poredko kupujem tam, imam pa jih veliko iz te trgovine, katere sem dobila od obiskov. S kvaliteto sem čist zadovoljna, glede cen pa: se mi zdi recimo kak Bambi velik dražji, glede na to kako izbiro imajo! Seveda bi tudi jst raje nakupovala v h&m-u, a ga v naših koncih žal ni.
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 28.1.2008 17:33:29
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Jaz oblačil niti pod razno nikoli nisem kupovala v BC, ker enostavno niso "naš stil" pa še cene so totalno mimo..... Sem pa pri njih vzela kompletno opremo, sedeže za v avto in si izposlovala fenomenalen popust Torej generalno gledano: sem zadovoljna. enako. razen en sedež sem kupila v toysu.
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 28.1.2008 17:59:44
|
|
|
|
sandra85
|
afroodita ne sekiraj se in vrjemem, da znaš prat!!! js sem enkrat kupila 2 pajacka, št. 68 in 74 (takrat je nosil moj sinček cunjice št.62) in ko sem prišla domov, oprala in mu oblekla, sem ugotovila, da so njihove številke kar precej sfaljene ni se mi skrčilo, ampak številka sploh ni bila ne 68, ne 74, ampak 62 pa znam tudi js prat! glede drugih stvari pa sem z BC zelo zadovoljna, saj naročim veliko igrač prek spleta, pa voziček in posteljico smo tam kupili (oblekic pa tam ne kupujem več, edino 1 žabice sem še zadnjič kupila od Clar, ker jih sam tam dobim)
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 5.2.2008 12:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz kar veliko kopujem v BC. Od cunjic, igrač za večje, raznih rojstnodnevnih daril, pripomočkov za dojenčka,.... in sem bila zmeraj zadovoljna. Res je da so malo dragi, ampak.... Tudi vse bone sem uspešno vnovčila!
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 5.2.2008 16:40:26
|
|
|
|
ursalara
|
Jaz v Baby centru kupujem samo določene artikle pa še takrat ko je kaksna akcija oblačila se mi ne splača tam kupovati ker so predraga pa itak dojencki hitro prerastejo stvari.Je pa v primerjavi z nekaterimi drugimi trgovinami zelo drag
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 4.3.2008 12:09:02
|
|
|
|
Zanica
|
Mi smo pa kupili prve oblekice za najino pikico v BC, benkice, bodije in hlače od Clar, in to je nosila vse do 5 meseca, vse smo kupili št 62!!! Zelo zadovoljni, razen da je res mal prevelika cena.... Ampak nikoli se nič ni skrčilo, ali razšilo, karkoli. Pa tudi posteljico smo kupili tam, in še kake drobne stvari od osnovne opreme. Zdaj oblekice kupujeva v H&M, moram pa rečt da sem zelo zadovoljna z kvaliteto in ceno, pa tudi modeli oblačil!
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 4.3.2008 12:39:42
|
|
|
|
tintin
|
V BC kupujem redko, kupila sem že nekaj oblačil, ampak po razprodajah (ko imajo -70), nazadnje sem dobila super trenirkico (hlače, jopica s kapuco in majica) za 9 evrov. Tako, da splača se res samo ko imajo znižanje po znižanju.
|
|
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 4.3.2008 12:49:04
|
|
|
|
jooly
|
V našem kraju je BC čist premajhen, z vozičkom je cela umetnost, da se sprehodiš mimo polic. Nimajo niti wc-ja za obiskovalce (nosečke sploh ponavadi pribremzajo s polnimi mehurji ), nimajo niti previjalnice... So pa prodajalke ZELO prijazne in ustrežljive. Rada pa obiščem ljubljanski BC v BTC-ju, kjer je vse tako, kot je treba. To je pa res pravi balzam
|
|
RE: Kaj si mislite o Baby centru? 4.3.2008 14:09:44
|
|
|
|
Majchi
|
Men je načeloma fajn trgovina, le malo predraga, čeprav mi vseeno velik tam zapravimo. Oblekic pa tam ne kupujem.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?