Paštetka -> RE: Zmedena, ime Maxi ? (23.1.2008 20:05:38)
|
Moj sine Je Max Luka in mu zelo paše. Na začetku mi je bilo smešno, ko je bil mini štručka in je imel veliko ime, zdaj pa vem, da mu drugo ime sploh ne bi pasalo saj je velik v vsem. To, da pa imena primerjate s psi in mačkamo, mi je pa žaljivo in neprimerno. Nihče vas ni vprašal, če je tako vašemu psu ime. Poleg tega, a je človek potem kaj manj vreden, če mu je ime enako kot vašemu psu? Moj Max je zlat, najljubeznivejši, najfalotski, najprijaznejši in najlepši fantek na svetu. Bajdovej je našemu psu bilo ime Piki in ko vidim kakšno Piko, mi niti na kraj pameti ne potegne, da bi jo primerjala ali bi me asociirala na psa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Kar se pa tiče tujk v imenu... očitno enim ne potegne. zaradi mene imajo lahko Frančke ali Marije ali Maye ali Zoye... Me pa prav zanima, kdo bo čez 20 let izstopal in imel več težav pri predstavljanju svojega imena. Folk v Evropi smo. Res lepo, da skrbite nekateri, da slovenska imena ne izumrejo, vendar pustite, da se vsak odloči po svoje. Pismo, a ne morete enostavno reči, ni mi všeč ime ali všeč mi je. PA vedno znova in znova ena in ista lajna.
|
|
|
|