Kaj odgovorite? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Pikipoki -> Kaj odgovorite? (19.1.2005 22:11:59)

Saj ne gre ravno za problem, vem pa, da se z njim srečujete vse tiste, ki ne zanosite, pa si vse želite.
:(
Gre za tiste ljudi, ki vas zbadajo:(:(:(, kdaj boste že končno naročile, pa kako to, da še ne, pa zakaj ne ...
Bližnji sorodniki poznajo situacijo in vedo, kaj se dogaja in naju ne sprašujejo. Vedo tudi moje najbližje prijateljice.
Toda znancem, in sodelavcem to ne razlagam (tudi moj ne). in prav grozno mi je, ko drezajo vate in namigujejo. Meni je takrat ful hudo:((, ponavadi rečem, da delava na tem, ampak zdi se, da jim to ni dovolj. zdi se mi, da je že dovolj to, da ne zanosim, da sem na čakalni listi za um. oploditev, da ... Toliko stvari je in sovražim, ko drezajo vame.:(

Kaj naredite ve?!
LP

**NiNa** -> Kaj odgovorite? (19.1.2005 22:19:34)

živjo pikipoki!
Res, da nisem v tvoji situaciji, vendar sem nekoč slišala odgovor ene punce s podobno težavo kot jo imaš ti, pa je rekla takole: (ostro)pač nimamo vsi take sreče, da bi imeli otroke takrat kot si jih želimo, eni mormo nanje čakat malce dlje!
to je tistega, ki je drezal vanjo totalno šokiral in ga je bilo sram, da je karkoli rekel, okolica pa ravno tako.
Poskusi mogoče bo tudi tebi pomagalo, sicer pa upam, da ti tega kmalu nebo potrebno več govorit.
srečno, Nina

barbara b -> Kaj odgovorite? (20.1.2005 6:53:22)

Pikipoki-ca nikar ne obupuj. Midva z možem sva zanosila (umetno) šele po sedmih letih poznanstva. Moj odgovor pa je bil: bo že ko bo čas za to. Rabiš pa veliko dobre volje in optimizma.
:bravo: :sloncek: :)-

anadejka -> Kaj odgovorite? (20.1.2005 7:26:42)

Piki poki te popolnoma razumem.Tut meni se to dogaja in vem kako hudo je.Še posebaj ko te začne tako kao najboljša prijateljica zbadati,kdaj bo že kej.In to vsakič ko me vidi ali sliši po telefonu.Prav nisem je mogla več prenašati.Pa včasih prav nisem vedla a je res tok brez občutka ali počne to namerno.Potem pa sem ji kar ostro povedala,naj me neha vsakič to spraševati,ker mi ful stopi na psiho in da sej ve da se trudiva,ko pa kaj bo bo pa tko in tko prva vedela,ker nisem tak tip da bi tako veliko stvar lahko v sebi zadrževala 3 mesece.No zdaj mi da mir.Drugače pa je pred sorodniki,ki vsakič ko se srečamo me gledajo v trebuh.MIslijo da ko sem se k fantu preselila,bo pa takoj naraslo.Tut noni sem enkrat ko me je zbadala po telefonu kr rekla da mogoče pa tut nikol ne bom mami,ker mogoče mi pa ni usojeno.Vsi ljudje pač ne morejo imeti otrok,sploh pa ne kadar si jih želijo.No pa moram rečt da je bila kar razumevajoča in je rekla da nekateri pari imajo poa res težave.Kr mal me je presenetla.Ampak zdaj imam pa uglavnem mir.
Najprej moraš pošlihtat v svoji glavi,pol pa če nekdo preveč dreza vate imaš tudi moč mu nazaj zabrusit in povedat svoje.
Želim ti veliko sreče!!!

Lepe pozdravčke..........andrejka76:miska:

Anonimen -> Kaj odgovorite? (20.1.2005 10:08:40)

Jaz sem bila prvič noseča pri 35 letih, pa me taka vprašanja sploh niso prizadela. Samo nasmehneš se, če ti paše, pa sploh ni treb nič reči. Saj potem nehajo, ko vidijo, da se ti ne da o tem pogovarjat.

Andy13 -> Kaj odgovorite? (20.1.2005 10:29:22)

Pikipoki, v moji bližini imajo že vsi prijatelji otroka oz. se že bije drugi krog otrok. Večkrat naju vprašaju kaj čakava in ja mirno odgovorim, VSE OB SVOJEM ČASU. Kaj pa naj jim rečem, enostavno se morajo zadovoljiti s tem odgovorom.

Nikar ne razlagaj, da delata na otročku, ker te bodo vsakič vprašali in kaj je novega?:zmeden:

Lp, Andy

Skye -> Kaj odgovorite? (20.1.2005 10:37:12)

jaz imam to srečo, da me nihče ne sprašuje, kdaj ga mislim imeti, saj sem jim vedno pravila, da otroka pa ne bom imela prej kot po 30 letu in s tem so se sprijaznili......pa čeprav sem se za pikico odločila že prej, tega nikomur nisem povedala, ravno zaradi tega, da ne bi poslušala vprašanj, kot so ali je že kaj novega ipd.

Pozdravček
Skye

Lenny -> Kaj odgovorite? (20.1.2005 10:39:02)

Najin sine se je rodil pri mojih 34. in zato mi vprašanja tega tipa niso tuja. Če so me posebej zjezili, sem pokazala rogove :hudicek: in zdeklamirala: "Vadiva, ful pridno vadiva, da ne bo potem otrok rekel, da bi se bolj potrudil, če bi se sam delal!" :hudicek:
Zagotovo pomaga. Vsi, ki so dobili to servirano, niso nikoli več načeli tega vprašanja.

Anonimen -> Kaj odgovorite? (20.1.2005 10:43:45)

Meni je bilo grozno, zato, ker sva bila že kar nekaj časa poročena in že pred poroko sva se trudila zanosit, pa ni šlo. Pa so naju vsi drezali, da zdaj, ko sva poročena, pa kdaj bo...
Jaz nikoli nisem razlagala, da delava na tem ampak sem vedno rekla, da imava še čas.
Od takrat naprej nikoli nobenega para več ne vprašam kdaj imajo namen imet otroke.

emaa -> Kaj odgovorite? (20.1.2005 10:45:03)

Jaz ponavadi rečem, da je vaja dela mojstra, da trenutno vadiva. Mi je pa simpatična ideja mojega sodelavca, ki se je je že poslužil. Je samski, star 34 let in ga tud vse sorte sprašujejo, pa je rekel, da je na vprašanje odgovoril z vprašanjem. Npr, kaka tečna teta, ... vpraša kdaj pa boste naročil, pa vprašaš, ja kolkrat na teden pa seksaš al pa zakaj pa še zmeraj tega pa tega nisi naredila. Odgovori z vprašanjem, ki je ravno tak vdor v zasebnost kot to vprašanje, pa mislim, da se jih zelo hitero rešiš.
LP

Pikipoki -> Kaj odgovorite? (20.1.2005 13:52:24)

Hvala, ste me kar potolažile:). Šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za vas, čeprav je v tistem trenutku to ful boleče.

Midva sva se poročila pred sedmimi meseci. Na poročno potovanje sva šla čez približno tri tedne za 14 dni.Ko sva prišla nazaj sem že drugi dan dobila :hudicek: (povsem pričakovano) in so potem samo ugibali, kako to ... Njegovi sorodniki so bili sploh šokirani, da nisva prišla domov z naraščajem.

Poskusila bom upoštevati vaše nasvete, ker včasih res ne prenesem drezanj v to smer. Dovolj je že to, da midva veva, kako je z nama in kaj lahko pričakujeva.

LP

Pia73 -> Kaj odgovorite? (20.1.2005 16:12:39)

Ja, težka je tale,...

Pri meni so večinoma vsi vedeli, da imamva probleme, saj sem bila po drugem s.s. zaradi abrazije in laparoskopije v bolnici in potem doma,... Pa, če mislite, da potem niso spraševali, se motite,.... So, so in še enkrat so,... Moji odgovori pa so bili mojemu razpoloženju primerni, enkrat ostri, drugič ne,... Na koncu pa sem se že nekako celo sprijaznila, da nam je pač namenjen samo en :) in to tudi povedala,... Na srečo so se moje napovedi obrnile nanma v prid in ugledala sva :modri:

Stran: [1]