u04111976
|
Uf, brezveze se obremenjevat, men ni blo nikol boljš al slabš, ne pri Ropu, Janši... Treba je bilo zaslužit tolk ko rabimo, da si lahko uresničujemo želje-vedno je za sproti. Sem tudi na bolniški, PDP imam aprila, se kar pozna pri izplačilu, pa kasneje se bo nekaj poznalo na porodniški. Ampak otrok nimam zaradi drugih, ampak zaradi sebe in tistih nekaj EUR me ne pokoplje, reši pa tudi ne. Če bo sila, bo pa treba kaj nardit tudi med porodniško. Zaposlena sem v družinskem podjetju, kar pa ima seveda pluse in minuse. Če bi gledala samo in še enkrat samo na denar najbrž nebi imela otrok, ker pa tud moje želje so lahko večje in kolikor zaslužim, bi res brez problema zapravila tud samo za sebe... No, brezveze - kolk imam tolk zapravim, itak. Prav je, da se najdejo taki, ki se borijo za spremembe. Tisti ki smo zaposleni pa tako plačujemo davke in prispevke, al se bo rodilo 100 na dan, al pa sam 2. In ni važno kolk mamic bo na porodniški in če bo tista ki pridno dela sploh kdaj imela otroke. Tko je, nikoli ne bo za vse enako, dobro ali pravično. Jaz se res ne ubadam s temi stvarmi, pa ne da bi mi bilo vseeno, ampak davke itak plačujem ker delam, ker delam imam denar, več in bolje delam, več imam, pa to je moja definicija ki 100% drži in bo držala, pa karkoli vlada mučka. Če bodo hotl več vzet, potem bojo. Če bodo več dal, tud OK. Na koncu bom pa še vedno mela tolk kolikor bom sama"pridelala." Smo vedeli kakšno bo stanje, ko smo načrtovali tretjega, tak da - tu smo in komaj čakamo, da se družina poveča.
< Sporočilo je popravil u04111976 -- 25.1.2008 10:01:59 >
|