mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi Zakaj plehko razmišljanje? Zato, ker priznam da so mi bolj všeč postavni moški kot pa tisti, ki imajo pivski trebuh IZVIRNO SPOROČILO: piščanc eto, ljudje smo različni, meni gredo pa suhci strašno na živce, in tudi lepi mi niso, še posebej kakšni mišičnjaki ne. mam raje malo mesa in špeha. pa zdepilirani in v nulo uštimani moški me sploh ne privlačijo. kakšen lep nasmeh in neobremenjenost samega s sabo, me pa hitro pritegne. zanimivo.. men je pa moj mož privlačen v vsaki obliki. +- 10-15 kil, kosmat al obrit, dolgolas al kratkolas, z bradico ali brez.. itd. nikol pa nisem mela "tip" moškega, ki bi me privlačil - nobenega vizualnega pravila. kam pa to spada? drugač pa - ne razumem zakaj debata o splošni všečnosti - sej to ni tle tema. gre za partnerja, ki bi moral met svojo ženo in mati svojih otrok raje, kot samo vizualno. to pa pomeni tudi takt in spoštovanje ter sprejemanje nje take kot je. in da pokomentiram tale dva komentarja (od MiRaNi): ali ni bolje, da ti to pove v obraz in po pravici - mislim, da un jogurt ni bil ravno po "pravici", a ne? to je ne bo odebelilo (mogoče je v obraz, sam ni logike - jogurt.. ) Pač ima rad poleg sebe urejeno in postavno žensko. Če mu boš ''ustregla'' pa je tvoja stvar. - kakor sem razumela je ona čist urejena punca (oblači se podobno in udobno kot jaz ) in to ni bil nikol problem. debela pa tud ni. - glede "ustrežljivosti" pa jaz pravim tako: če mu je bla prej všeč in je vedno nosila šport/casual oblačila, ni realno za pričakovat, da bi zdej menjala stil samo zato, ker njemu to naenkrat "privlačno". ja zakaj mu pa je bla prej privlačnabrez teh dodatkov?! (to bi vedla pa LepDan povedat, kako je z njenim stilom oblačenja) + ljudje se večinoma oblačimo v določenem stilu, ker se počutimo udobno v njih. mene bi živcirale kiklce in špičaki in čipkaste bluze npr., drugim da pa to zagon in samozavest, da se počutjo dobr (tko kot jaz v svoji cujncah). in če maš enga rad, upoštevaš to in veš te stvari ter ga ne siliš v nekaj kar ni blo tam že na začetku. me zanima, če bi on tko veselo zamenjal svoj stil oblačenja in bil - npr. uber metro tip a la david beckham in si kupoval obleke fensi znamk, se tud redno depiliral, friziral vsak mesec, manikiral, uporabljal parfume + solarij (da ne govorim kok gnarčka gre za to).. itd. me zanima kok bo pripravljen "ustrečt" pa to sem dala res prijazen predlog stilistične preobrazbe - kaj če bi ji bil všeč hells angels stil?
|