Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 22.1.2008 22:49:22
|
|
|
|
N _ B
|
To čudovito dejanje Dokumentarni pogled na dojenje. Oddaja problematizira predvsem dejstvo, da se le resnično nizek odstotek Britank drži priporočila Svetovne zdravstvene organizacije, ki priporoča, da bi se otroka dojilo vsaj do drugega leta starosti. Ženske, ki verjamejo v prednosti dojenja, ki traja vse dotlej, dokler se otrok sam ne odloči, da mu je dovolj maminega mleka, se pogovarjajo o svojih prepričanjih in izkušnjah. Film predstavi tudi mamo, ki je svojega otroka dojila vse do njegovega sedmega leta. Pod drobnogled pa so vzeti tudi zakonski predlogi, ki hočejo ali povsem preprečiti ali pa vsaj omejiti dojenje na javnih prostorih.
|
|
|
|
RE: Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 22.1.2008 23:22:46
|
|
|
|
mami_miki
|
ravno gledam...ah..zdaj je prešaltal
|
|
|
|
RE: Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 22.1.2008 23:44:09
|
|
|
|
trnuljčica
|
Ja ravno videla kako je sedem letna punca dojila. Njena starejša sestra pa je ljubosumna, ker ona ne sme več. Bolje, da ne komentiram.
|
|
|
|
RE: Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 22.1.2008 23:54:39
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
eh, zamudila. a bo kaka ponovitev v kratkem?
|
|
|
|
RE: Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 23.1.2008 8:20:06
|
|
|
|
Nasy
|
Sem gledala pri 7 letih dojenje
|
|
RE: Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 23.1.2008 9:09:17
|
|
|
|
blue sky
|
Dojenje do 2. leta starosti gre, ampak pri 7. letih .
|
|
|
|
RE: Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 23.1.2008 9:15:08
|
|
|
|
StBarbara
|
JAz sem načeloma ful za dojenje, saj sem sama dojila 3 leta malega; samo tisto, ko se je pa skoraj 8 letnica dojila mi je blo pa čudno, še bolj pa, ko sta starša govorila, da če je mleka kaj ostalo, je še mož prišel na vrsto ne vem no...
|
|
RE: Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 23.1.2008 9:17:49
|
|
|
|
StBarbara
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Ja ravno videla kako je sedem letna punca dojila. Njena starejša sestra pa je ljubosumna, ker ona ne sme več. To je tudi meni ful čudno, ker je mama deklet govorila, kako se vsak otrok sam odvadi in ko se odvadi nima več želje po dojenju.
|
|
RE: Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 23.1.2008 9:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara JAz sem načeloma ful za dojenje, saj sem sama dojila 3 leta malega; samo tisto, ko se je pa skoraj 8 letnica dojila mi je blo pa čudno, še bolj pa, ko sta starša govorila, da če je mleka kaj ostalo, je še mož prišel na vrsto ne vem no... Ja, ta je bla pa res huda.
|
|
|
|
RE: Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 23.1.2008 9:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa mi je bila oddaja dobra.
|
|
|
|
RE: Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 23.1.2008 9:26:18
|
|
|
|
StBarbara
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Drugače pa mi je bila oddaja dobra. Sej meni tudi
|
|
RE: Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 23.1.2008 9:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara JAz sem načeloma ful za dojenje, saj sem sama dojila 3 leta malega; samo tisto, ko se je pa skoraj 8 letnica dojila mi je blo pa čudno, še bolj pa, ko sta starša govorila, da če je mleka kaj ostalo, je še mož prišel na vrsto ne vem no... Ja, ta je bla pa res huda. Pol pa jamrate, kako je mleko drago. Madona, se tudi nič ne znajdete.
|
|
|
|
RE: Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 23.1.2008 9:31:18
|
|
|
|
StBarbara
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara JAz sem načeloma ful za dojenje, saj sem sama dojila 3 leta malega; samo tisto, ko se je pa skoraj 8 letnica dojila mi je blo pa čudno, še bolj pa, ko sta starša govorila, da če je mleka kaj ostalo, je še mož prišel na vrsto ne vem no... Ja, ta je bla pa res huda. Pol pa jamrate, kako je mleko drago. Madona, se tudi nič ne znajdete. Zdej vem za drugič, čim bo mali sit takoj črpat, da za kofe ne bo zmanjkalo, če bi slučajno ljubljanskim mlekarnam šlo na slabše ...pa še ta inflacija; Albina ti dam prav
|
|
RE: Oddaja na TV3 o dojenju - zdaj 23.1.2008 10:21:02
|
|
|
|
Nasy
|
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara da če je mleka kaj ostalo, je še mož prišel na vrsto ne vem no... ja tole pa sploh matr, doma bi lahko kr mlekarno odprli, še za sosede pa tako..če ji je že tolk ostajalo no, vemo za naprej sploh zdej, k se mleko stalno draži
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?