trinity22 -> Čudna M? (22.1.2008 22:46:08)
|
pupe, prosim za pomoč imam eno vprašanje in sicer prejšnji mesec sem opisovala koko imam čudno M, ki je bila temno rjava in gosta, sicer ne v velikih količinah pa še polna strdkov??? To sem pri G tudi omenila, pa sploh ni odreagirala, kot da me ne sliši, nič ni kometirala, da je to Ok al pa da ni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ta mesec pa je M še bolj čudna začela se je s svetlo rjavim izcedkom v soboto - čisto malo, potem se je v nedeljo čez dan spet malo prikazal svetlo rjav izcedek - niti za dnevni vložek res malo, zvečer pa se je vlilo malo več - gosto temno rjavo in sem bila prepričan, da je to to. Nakar je čez noč skoraj nič ni bilo pa še to čisto svetla, včeraj tudi čisto malo in čisto svetla - oranžno rdeče barve sploh ne podobno krvi tako z neko sluzjo pomešna in danes že čisto šibka malo več kot za dnevni vložek čez cel dan. Se vam to zdi normalno??? Če ima katera kakšno podobno izkušnjo, naj jo prosim deli z menoj, vsako mnenje bo dobrodošlo...
|
|
|
|