|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pohvala in zahvala
22.1.2008 22:17:58   
Miška Maška
Tako sem vesela. Prvi pregled po porodu je za menoj in vse je v redu. Kot bi z ginekologinjo naredili piko na i. Res sem vesela in sploh je ne morem prehvalit. Zagotovo jo marsikatera med vami pozna - dr. Darija Strah. Na vsakem pregledu med nosečnostjo je bila dobre volje, nasmejana in res bi se ji na tem mestu zahvalila za strokovno in prijazno vodenje nosečnosti. Tudi zaradi nje je bil moj porod ekratna izkušnja - ker sem bila sproščena in sem zaupala ekipi, ki mi je stala ob strani - njej, ki je bila ob meni celo nosečnost in ekipi v porodni sobi. Vsem vam želim tak porod, kot je bil moj - in to po CR pred dvema letoma.

Držite se punce in naj vam bo prav vsak trenutek s trebuščkom in potem z bibico v roki v veselje.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pohvala in zahvala
22.1.2008 22:26:21   
Katina
Bravo Miška Maška, je prav lepo slišati kakšno pohvalo. Ljudje smo po naravi kritizerji in pozabimo, da je potrebno kakšno dobro izkušnjo tudi pohvaliti. Svaka čast!

Zelo sem vesela, da si z dr. Strah zadovoljna. Je tudi moja izbrana G (prejšnjo sem zaradi slabih izkušenj iz prejšnje user posted image po dolgem oklevanju zamenjala). Z dr. Strah sem se srečala najprej v bolnici, nato pa še po porodu, ko me je šivala. In po pravici povedano je bila edina svetla točka moje porodne izkušnje (razen mogoče kakšne sestre z oddelka). Tudi sedaj v tej user posted image sem z njo izredno zadovoljna, tako z njenim pristopom do človeka, kot s strokovnostjo in upam, da bom čez čas tudi jaz lahko tako zadovoljno napisala pohvalo.

(odgovor članu Miška Maška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2008 8:07:01   
Nasy
Tudi jaz imam njo za izbrano G, pa je že dolgo nisem videla, ker so mi poturili Štolfouser posted image sploh nimam nobene volje hodit na preglede, ker ta je pa..ne bom rekla nič. Pri Strahovi se lepo pomenim, kar jo vprašam, lepo odgovori, svetuje, se pogovarja, una pa, al ji kaj govoriš ali ne, je ista figa. Res upam, da me bo še Strahova pred porodom kaj pregledala, v bistvu bom kar zahtevala njo, pa naj se med sabo zmenijo. Tej ne zaupam pa če je nevemkaj in se prav bojim, da bi bilo kaj narobe.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2008 8:12:27   
sneška_
Jaz sem bila pri dr.Strahovi na nuhalni svetlini in morem povedati da je izjemna ženska. Ves čas dokler je pregled potekal je bila sproščena,pa vse strokovne izraze katere je uporabljala mi je razložila.Tako da za njo vse najlepše se da povedati.user posted image user posted image user posted image

Najdojenček

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2008 8:35:32   
špelin@
Človeku postane kar toplo pri srcu, ko prebere takole pohvalo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2008 11:07:13   
zp
Strahova je tudi meni delala NS-user posted image ! Drugače sem pa pri dr. Meglič-zlata vredna in je ne menjam za nič na svetuuser posted image !!! Tako kot Nasy pa imam zelo slabo mnenje o dr. Štolfi in mi je bila prava muka hodit k njej v nosečnosti  na preglede, ko je nadomeščala dr. Meglič... po porodu je ogromno cisto na jajčniku po pregledu z UZ ocenila kot "b.p", 5 dni po pregledu so mi pa polovico rodil urgentno odstranili user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2008 11:09:50   
Majuska
Tudi jaz sem bila pri Strahovi na NS in me je stalno nasmejavala med pregledom. Zelo prijetna izkušnja je bila, tudi moj mož je bil zelo zadovoljen! user posted image

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2008 18:55:16   
valentina2006
user posted image Take pohvale so pa res dobrodošleeeeeeeeeeee.user posted image

user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2008 19:04:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image Take pohvale so pa res dobrodošleeeeeeeeeeee.user posted image

user posted image

Res je :).

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?