|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: žalostna zelo :(
23.1.2008 20:57:37   
Kepica83
karin24 točno to sem mislila. Pesti bi uporabila samo v samoobrambi ali pa če bi kdo napadel moje bližnje in to mislim fizično! Rekla sem da sem jo nalimala na steno oz. pritisnila ob steno. Jaz pesti uporabljam res samo takrat ko sem napadena. Sicer jih pred kratkim nisem ko me je napadla od mojega bivša ampak je bolše tak. Če kdo mene napade lažje prenesem kot pa če bi mi kdo napadel mojega otroka, starše, partnerja ali sestro. Res pa je da raje zadeva rešujem z besedami kot pa s pestmi. Ker se mi to res zdi necivilizirano. Razen v skrajnem primeru ko sem že napisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
23.1.2008 21:00:01   
barby0
no okokok

nism hotla izvat prepira med vami punce tko da naj seta tema konča

prosim!!!!!!!!!!user posted image user posted image

čaw

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
23.1.2008 21:08:54   
Kepica83
ne barby saj ni nič hudega smo že navajene tega. Ponavadi smo vedno iste, ki ne pridemo do konca čeprav smo na tej temi vse mnenja da pesti niso najboljša rešitev razen v skrajnem primeru se jih je upravičeno poslužit. Tebi barby0 pa želim vse naj naj pa glavo gor!user posted image  drži se punca

(odgovor članu barby0)
Neposredna povezava do sporočila: 53
23.1.2008 21:09:02   
Anonimen
Jaz pa miniko čisto razumem. Jaz sem zelo miroljubno bitje, ampak sem pa že doživela, ko me je popadla sveta jeza, in takrat mi je dejansko bilo čisto vseeno za moje življenje. Takrat dobiš eno tako moč, res, da jo nasprotnik čuti, in potem pesti ali česarkoli že itak nit ni treba uporabiti.

(odgovor članu barby0)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
23.1.2008 21:15:59   
Kepica83
točno tak splišni. Ko te tista jeza zagrabi se ne moreš obvladat. Res pa je da npr. nisem tako občutljiva če kdo mene žali ali pa napade, kot pa katerega mojega človeka. Jaz samo srčno upam da se bo npr. od mojega bivša pomirila preden bom jaz nosečka.  Ker mi obljublja da me bo povozila tam kjer bo me vidla. In bi rajši da me zdaj povozi če že mora kot pa takrat ko bom nosla pikico pod srčkom. Tako da me malo treba razumet karin24 zakaj sem tak zaščitniška in mogoče tudi malo napeta. Ker zadnje čase hodim po cesti z stisnjenimi pestmi in očmi na peclju pa ne zaradi tega ker bi me bilo strah ampak zato, ker se ne počutim varno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
24.1.2008 8:12:31   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Jaz samo srčno upam da se bo npr. od mojega bivša pomirila preden bom jaz nosečka.  Ker mi obljublja da me bo povozila tam kjer bo me vidla. In bi rajši da me zdaj povozi če že mora kot pa takrat ko bom nosla pikico pod srčkom. Tako da me malo treba razumet karin24 zakaj sem tak zaščitniška in mogoče tudi malo napeta. Ker zadnje čase hodim po cesti z stisnjenimi pestmi in očmi na peclju pa ne zaradi tega ker bi me bilo strah ampak zato, ker se ne počutim varno.

Pes, ki fejst laja, ne grize.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 56
24.1.2008 10:26:47   
Kepica83
daddy upam da ta pregovor res drži.user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: žalostna zelo:((
24.1.2008 13:20:50   
mika

vaney najbolj zalostno je to da se ta krog vse bolj in bolj oža ker sem edina v letniku ki izstopa, ostali so vsi med seboj prijatelji to najbolj boli jaz pa ostajam sama.
najbolj boli, ker gledajo samo na zunanjost in me sploh nočejo spoznati od znotraj da bi videli da sem nekaj vredna prav tako kot oni.

čist možno je, da dajtete drug drugemu napačni vtis.

meni je ogromno ljudi kasneje reklo, da so mislili, da sem ena velika afna in so se me izogibali. to sem sveda opazila in se sama vključila v debato o kakšni temi iz predavanj. postali smo zelo dobri kolegi in si pomagali.

vključi se  v pogovor, da se spoznate, mogoče le niso tako slabi, samo nezreli

norčevanje pa sem izkusila na svoji koži v OŠ in SŠ....hodim kot fusbaler, suha kot okostnjak....imam visoko čelo in so govorili, da imam čelinkouser posted image . najhuje je bilo v OŠ, ko sem za svoj obraz imela prevelike zobe, med zg. enkama pa luknjouser posted image ...to so bili čekaniuser posted image

(odgovor članu barby0)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......