|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: žalostna zelo:((
23.1.2008 7:55:05   
daddy
  Toliko o "strašnih intelektualcih", ki prihajajo z zvenečimi diplomami in vpijejo o pomembnosti izobrazbe ( ki jim ne nuca nič, če se niso naučili srčne kulture in to že davno prej, preden so sploh povohali kak faks od blizu ) .....

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.1.2008 7:55:07   
barby0
caillou nejvečja težava je v tem, da me sploh nočejo poslušatuser posted image user posted image

jezna sem....

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.1.2008 8:03:30   
Anonimen
Barby, sploh se ne sekiraj. Bodi vesela, da si boljša oseba od njih, čeprav z napako... Mene so v šoli tudi poniževali, se mi smejali, ker ne slišim dobro.. Priznam, v osnovni šoli me je to zmeraj prizadelo, sedaj pa se jim smejem nazaj ali pa jim svoje povem. Ne pusti, da ti neki otroci uničijo dan.. Ja, otroci, ker to je le znak njihove nezrelosti...

Objemček zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby0)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
23.1.2008 8:04:52   
Hans
Baby0 dobro jutro, želim ti lep in uspešen dan !user posted image

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.1.2008 8:07:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barby0

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Ti imaš itak svoj krog prijateljev, ki te sprejema tako kot si in ti njih tudi in edino to je pomembno. Na ljudi, ki jih po faksu najbrž sploh ne boš več videla, se ti pa sploh ni treba ozirat.

vaney najbolj zalostno je to da se ta krog vse bolj in bolj oža ker sem edina v letniku ki izstopa, ostali so vsi med seboj prijateljiuser posted image  to najbolj boli jaz pa ostajam sama.
najbolj boli, ker gledajo samo na zunanjost in me sploh nočejo spoznati od znotraj da bi videli da sem nekaj vredna prav tako kot oni.

ah pa saj ni več važno, danes je lepši dan in sem s5 tista prava optimiska s ppolno volje, ki jo bom porabila za učenje in sprehod po sončku user posted image

hvala punce moje veliko mi pomeni da me razumeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa kar trežko verjamem, da so vsi ostali v letniku ful kul in oh in sploh, zagotovo je kakšna punca, ki pa ni tako zelo "manekenska" in nedostopna. Malo se ozri naokoli pa naredi prvi korak, pa koga ogovori, ne rabiš vsem razlagat kaj in kako je s tabo, najdi pa si eno v letniku in bodi prijateljica z njo. Morda se pa tudi ona ne upa stopiti k tebi, ker ne ve, kako naj se obnaša do tebe. Ne moreš vedno čakat na druge.

(odgovor članu barby0)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
23.1.2008 8:39:03   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Toliko o "strašnih intelektualcih", ki prihajajo z zvenečimi diplomami in vpijejo o pomembnosti izobrazbe ( ki jim ne nuca nič, če se niso naučili srčne kulture in to že davno prej, preden so sploh povohali kak faks od blizu ) .....

se podpišem

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.1.2008 8:52:38   
Anonimen
Ljudje, ki se norčujejo so tud starejši, ne samo v osnovni šoli. Celo življenje jih srečuješ. Na faksu, v službi, na zabavah....povsod so.
Se jih boš navadla ignorirat.
V bistvu se ti lahko smilijo. K so "umsko prikrajšani", kar je miljonkrat hujše k pa če si telesno prikrajšan.

(odgovor članu DANVARI)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
23.1.2008 8:55:13   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ljudje, ki se norčujejo so tud starejši, ne samo v osnovni šoli. Celo življenje jih srečuješ. Na faksu, v službi, na zabavah....povsod so.
Se jih boš navadla ignorirat.
V bistvu se ti lahko smilijo. K so "umsko prikrajšani", kar je miljonkrat hujše k pa če si telesno prikrajšan.

Se strinjam. Ponavadi se norčujejo osebe, ki želijo s tem odvrniti pozornost stran od svojih pomankljivosti, ki so ponavadi prevsem umsko - čustvene narave. Ljudje, ki so zadovoljni sami s seboj - ponavadi ne iščejo napak pri drugih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.1.2008 9:50:51   
MAŠKA
sovražim sebe ker sem to kar sem negativka

Predvsem pa moraš imeti rada sebe in se ne sovražiti. Prav vsi v skupini se sigurno ne norčujejo iz tebe, morda imaš včasih le občutek.  

Imam eno prijateljico, ki ima tudi občutek, da je v službi noben ne mara, ker se že od samega začetka počuti manjvredno in je prepričana, da ona v to družbo ne sodi. Ampak to je v njeni glavi, zato se sama odmika družbi. To mi pove mož, ki je njen sodelavec. V bistvu ni pa prav nič narobe z njo.
Zdi se mi, da imaš tudi ti zaradi svoje bolezni občutek manjvrednosti. Vedi, da si čisto enakovredna vsem ostalim, še več, vredna si še večjega spoštovanja, ker se prav gotovo težje prebijaš skozi življenje in veliko si že dosegla.
Zato bodi korajžna, ponudi besedo sošolki, ki bo sedela poleg tebe na predavanju, kmalu boš spoznala, da obstajajo tudi ljudje, ki so pripravljeni sočustvovati s teboj in deliti lepe in težke trenutke. Seveda obstajajo tudi drugačni, tistih si pa ne jemlji k srcu.

Bodi močna in veliko sreče!user posted image

(odgovor članu barby0)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.1.2008 10:57:20   
Anonimen
Barby, meni se pa zdi grozljivo, da si našla prijatelje šele tukaj na RR. Tole tukaj NI resnično življenje, niti ne nadomestek za prave, resnične prijatelje iz mesa in krvi. Tole tukaj... so še vedno samo BESEDE.

In ti se boš navezala na vse te objemčke, vzpodbude in prijaznost, pa se bo slej ko prej našel nekdo, ki te bo (spet) na smrt užalil, in takrat ti bo težko.

Daj, pusti virtualni svet. Ne bom ti rekla, da si najdi prave prijatelje, ker ti je to očitno zelo težko. Ampak za božjo voljo, premlada si za to, da životariš od ljubezni, ki jo dobiš na RR.

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
23.1.2008 11:46:26   
barby0
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Barby, meni se pa zdi grozljivo, da si našla prijatelje šele tukaj na RR. Tole tukaj NI resnično življenje, niti ne nadomestek za prave, resnične prijatelje iz mesa in krvi. Tole tukaj... so še vedno samo BESEDE.

In ti se boš navezala na vse te objemčke, vzpodbude in prijaznost, pa se bo slej ko prej našel nekdo, ki te bo (spet) na smrt užalil, in takrat ti bo težko.

Daj, pusti virtualni svet. Ne bom ti rekla, da si najdi prave prijatelje, ker ti je to očitno zelo težko. Ampak za božjo voljo, premlada si za to, da životariš od ljubezni, ki jo dobiš na RR.

ja to je res meta ampak saj meni ni težko najti prijateljev, drugi nocejo da bi bila njihova prijateljica. Drugače pa saj imam nekaj prijateljev, sestricno, ki je res zlata in moja najboljša frendica tako da... nism cisto sama

včeraj sem bila malo preveč smotana ja saj vemuser posted image user posted image

meta vem da ni resničnost ampak je pa lepo da se se kdo pogovarja s tabo pa čeprav samo preko neta a me razumes

bom nehala k drgac bo se kaj bedastega napisala ker se učim user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.1.2008 13:45:39   
MAŠKA
Barby0 še enkrat: ne imej se za smotano, ne imej se za negativko, daj spoštuj samo sebe. SPLOH NISI SMOTANA IN NISI NEGATIVKA. Imej se rada in videla boš, da so ljudje, ki te imajo radi.

In kar se tiče prijateljic bi rekla takole: fajn jih je imet, ampak tista najboljša prijateljica, ki te pa res nikoli ne pusti na cedilu in ki ji res lahko največ zaupaš, je pa mislim da kar pri večini ljudeh, samo MAMA.

(odgovor članu barby0)
Neposredna povezava do sporočila: 37
23.1.2008 18:45:15   
Anonimen
Jaz pa kar trežko verjamem, da so vsi ostali v letniku ful kul in oh in sploh, zagotovo je kakšna punca, ki pa ni tako zelo "manekenska" in nedostopna. Malo se ozri naokoli pa naredi prvi korak, pa koga ogovori, ne rabiš vsem razlagat kaj in kako je s tabo, najdi pa si eno v letniku in bodi prijateljica z njo. Morda se pa tudi ona ne upa stopiti k tebi, ker ne ve, kako naj se obnaša do tebe. Ne moreš vedno čakat na druge.

glede tega se strinjam z alibnouser posted image

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: žalostna zelo :(
23.1.2008 18:50:03   
Anonimen

ampak saj meni ni težko najti prijateljev, drugi nocejo da bi bila njihova prijateljica.

Izjava stoletja....user posted image .

Prijatelji so redki, kot zaklad, ne išči jih ne vsakem koraku, ker je to utopija. Druži se z ljudmi, kar tako, zaradi druženja in ne zaradi iskanja prijateljstva :).

(odgovor članu barby0)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
23.1.2008 19:29:05   
Kepica83
hej barby! Prav besna sem postala, ko sem tvoj post prebrala. S katerega konca si? Najraje bi tem primitivcem šla pokazat s koga se norca delajouser posted image . Joj kako me to razjezi. V mojem klasu na faxu je tudi ena punca katera pa je malo zaostala in so se **** full norca delale z nje, dokler ni meni film počil. ( to je bilo zelo hitro). Sem šla za njimi na wc, eno na steno prilimala in jo vprašala če bi tudi ona rada bila malo zaostala naj pove pa takoj zrihtam. Pa bomo vidli če bo ji cool ko se bo nekdo iz nje norca delal.  Od tistega dneva ima moja sošolka popoln mir in vso spoštovanje ki si ga zasluži. Tako da barby ti svetujem da se tem budalam ne pustiš. Če pa še bodo težave pa kar povej imamo na RR kar nekaj opasnih žensk.user posted image  Pa kar pogumno. Vsak ima nekaj kar ga naredi posebnega in tudi pri tebi je tako, le ugotoviti morajo to tvojo posebnost pa bo vse vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
23.1.2008 19:46:37   
Anonimen
miniko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
23.1.2008 19:50:55   
Kepica83
hvala ena pač user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
23.1.2008 19:51:10   
Anonimen
so se **** full norca delale z nje, dokler ni meni film počil. ( to je bilo zelo hitro). Sem šla za njimi na wc, eno na steno prilimala in jo vprašala če bi tudi ona rada bila malo zaostala naj pove pa takoj zrihtam. Pa bomo vidli če bo ji cool ko se bo nekdo iz nje norca delal.

Ti maš pa ful probleme z obvladovanjem jeze auser posted image

Lepo da braniš "šibkejše", sam ne na tak način. Si se spustila na isto raven kot one. Tak da nisi nič boljša. One svoje frustracije rešujejo z gobcanjem, ti pa z pestmi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
23.1.2008 19:58:18   
Kepica83
karin24 ne jemlji vsega dobesedno. Če jih profesorji na lep način niso mogli skulirat sem jih pa jaz. In sem zelo vesela da mi je to uspelo saj sošolka ne trpi več po nepotrebnem zaradi nečesa za kaj si ni sama kriva. Nisem se je lotila z pestmi sem pa jo opozorila da ni edina na tem svetu in da nima pravice poniževat šibkih, lahko pa proba mene pa bomo vidli. Kaj se obvladanja jeze tiče nimam velikih problemov, razen ko se ena revica joče na hodniku ker jo ene primitivke dajejo v nič .Tu pa res popizdim in bi ji tudi glavo v školjko porinla če bi bilo potrebno, samo da bi obvarovala nič krivo sošolko.user posted image  Ti si misli kaj češ ampak v pričo mene se nebo nikoli nihče izživljal nad šibkejšim. Pa če bi me stalo življenja tega nebom dovolila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
23.1.2008 20:03:39   
Anonimen
Nej....napisala si da si eno na steno prilimala. To je zame izživljanje nad šibkejšim. Torej delaš isto kot sošolke. Sam one verbalno, ti fizično. Ni velike razlike. In cilj ne opravičuje sredstev.

To da pa ne obvladuješ svoje jeze pa nisem napisala na podlagi samo tega odgovora. Ampak na podlagi par tvojih odgovorov v katerih mečeš ljudi v steno, tiščiš glave v školjko, lomiš prste in kosti....user posted image
Ne vem no.....meni deluješ zelo nasilen človek, ki pač drugače kot z nasiljem ne zna problemov reševat.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
23.1.2008 20:21:18   
Kepica83
Halo???? Ti pa res neveš kaj govoriš? Eno so dejanja drugo pa dejstva. Žalostno če ne ločiš metafore od stvarnosti. Kaj se pa tiče lomljenja prstov in kosti bi pa prakticirala samoče bi se mi šlo za otroka. Žalostno da ti nisi tako zaščitniška. Nasilna pa res nisem ker si tega nesmem privoščit in tudi drugače sem mnenja da lepa beseda lepo mesto najde. Če pa po neštetih lepih besedah, prošnjah in ogromno potočenih solzah še nehče tega ne upošteva pol pa ga treba postavit na realna tla na takšen ali drugačen način. Spet si se v nekaj opičila in sama sebi prilagodila tako da se lahko sedaj tega držiš kot pijavka in pametuješ. V glavnem vedno in povsod bom branila svoje ljudi ( družino) pa tudi šibkejše. Za družino bi glave sekala če bi bilo treba ti pa sedaj lahko napišeš da sem morilka in me prijaviš policiji.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
23.1.2008 20:28:42   
Anonimen
Groza user posted image user posted image user posted image

Jaz bi mojega sina branila, a ne z nasiljem. Z nasiljem ne prideš daleč, kvečjemu potoneš v še večji drek... Šit, a sem zdaj zaradi tega najslabša mama, ker ne bi prstov lomila, ....?? Fak...

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
23.1.2008 20:31:48   
Kepica83
Angel kaj pa če besede ne bi zalegle? Jaz sem napisala kaj bi bila pripravljena storiti in to mislim v skrajnem primer. Če bi pa se ti v skrajnem primeru želela pogovarjat pol pa res nevem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
23.1.2008 20:36:18   
Anonimen
Poglej, jaz sem bila večkrat pretepena in se predobro zavedam, kako je to, tega ne privoščim nikomur, niti najhujšemu sovražniku... Z lepo besedo, če se ne da, pa z ostro... Nasilje pa.. Ne hvala, je to res najslabša stvar nekoga, ki ima otroka, ... Ker boš s tem otroku samo pokazala, da je nasilje rešitev in tako bo on počel..

No, ne bom pametovala, malo smo zašli s teme...

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
23.1.2008 20:38:38   
Anonimen
Žalostno če ne ločiš metafore od stvarnosti. Kaj se pa tiče lomljenja prstov in kosti bi pa prakticirala samoče bi se mi šlo za otroka. Žalostno da ti nisi tako zaščitniška.

Kje je tle vmes metafora ne štekamuser posted image
Napisala si da si jo zabrisala v steno.
Napisala si na eni drugi temi da bi bejbi k se meče po tvojmu prste polomila in jo nagonila.
Pa glave bi tunkala v vcje.
To je metaforauser posted image

Če bi nekdo verbalno užalil tvojega otroka bi ga užgala?
Če tebe nekdo verbalno užali ga prtisneš po betic?
Druge rešitve ne vidiš?
Če je tako maš en velik problem.

To pa da nisem zaščitniška je pa smešna. K sem zelo zaščitniška oseba....še preveč. Sam nikoli pa ne uporabljam pesti. Uporabla bi jih samo v primeru da mene ali bližnjega fizično napade in bi se mogla branit. Za verbalne napade pa.....nikoli nebi tepla ljudi k so "mentalno prikrajšani". Ker če bi jih.....kako sem potem boljša od njih k so to delal enmu drugmu? In kaj bi s tem dokazala? Da klofuta vse reši?
Sploh pa pred otrokom....mislim otrok pa res ne rabi videt da se njegovi mamici zdi sprejemljivo težave s pestmi reševat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?