aleksandra silvija -> RE: kateri voziček priporočate? (26.1.2008 8:10:17)
|
Moje zahteve za voziček so: -lahka vodljivost -velika kolesa -varnost - možnost namestitve lupinice - velika odlagalana/nakupovalna košara - - - Najbolj so me prepričali: Bebe confort High Treck-lep, lahek, je pa precej drag-vsak dodatek dokupiš posebej....potrebuješ tudi košaro za novorojenčka, posebej ogrodje, posebej športni del,... PPGT3--Odlična vodljivost, spusti se v RAVEN položaj-košare za novorojenčka pravzaprav ne potrebuješ, preprost sistem za zlaganje....potrebuješ samo še lupinico. Pa ogromno nakupovalno košaro ima. Za malo denarja se mi zdi, da dobiš odličen voziček. Na ogrodju je stopnička, na kateri lahko prevažaš 1-ega starejšega otroka! PP-SKATE-krasen na pogled, lenostaven za zlaganje: Precej drag, ker moraš dokupiti vse dodatke: košaro za na spodnjo mrežo, torbo,...pa nima zavore zgoraj--na roke, stopničke za otroka Preden sem si jih ogledala v trgovini, mi je bil favorit tudi Qinny--pa mi ni več, ker je smotan za zlaganje, enako sem navijala za MURA#, pa je tudi smotan za zlaganje, nima zavore "na roke" Tako se mi zdi sedaj pravzaprav brezsmisla dati kakih 300-400 EUR več od PPGT3 za Bebe confort ali PP SKATE samo zaradi videza. Ni nam pa pomembna sama velikost vozička, npr. zloženega-imamo dovolj velike avtomobile, mi pa je pomembno, da se enostavno zloži, ne pa ogrodje posebej, pa športni del ali košara posebej,......
|
|
|
|