Kinokija -> Diabetes-part 28 (20.1.2005 16:52:30)
|
Opa, 4-je zobki pri Luciji, zdej je že pravi glodalec ;) Pregled: Moj Hba1c je malo slabši, to je 6,0. No ja, se bo treba vzet v roke. Nujno morm vidit 5-tko spredaj. Tale Tomažičeva men sploh ni všeč. Komaj čakam, da rodim in pridem nazaj k dr. Medveščku. Najprej je rekla, kako, da imam Lantus, ker imam šele 1 leto diabetes in da je fuuuuuuul drag in da je to za one diabetike, ki imajo po večih letih težave, jaz pa kaj?? Naj bi se na račun tega je___ s tem Insulatardom al kaj :grrr: Mi je čist se pritisk vzignu. No, zdaj sem itak na Insulatardu, dozirati si ga morm ob 1 zjutraj, ima katera kaj izkušenj s tem insulinom, koliko časa deluje, ... Pa ali imate Novopen, ki se naštima na1 E natačno ali Novolet, ki je na 2 E natančen? Lantus je meni super deloval, 24 ur mi je držal cuker ravno kot črta. Še dobro, da sem vsaj to leto imela ga čast injicirati. No, potem me je zjezila, k je rekla, da nič več telovadbe, samo kake penzijonistične vaje. Torej, nič orbitreka, pri katerm helo??? ni poskakovanja, ma nič se ti ne more zgoditi, kot pač malo hitra hoja!!! Ajsha, ti si bila na orbitreku v nosečnosti? Prečrtala mi je vse dnevnik, na vsak način mi je hotela vsilit tiste formule 500, ki pri meni niti slučajno ne delajo, ker imam majhne odmerke insulina, mojo tehniko, ki je mimogrede vodila do odličnih rezultatov cukra, je ocenila kot dobro, samo da zakaj pa ne bi to pravilo 500 al kaj, ker vsiiiiiiiii to uporabljajo. Ma daaaaj, z Medveščkom se je vse kulturno zmenlo. Videl je, da imam urejene cukre prej in pol, pa ga ja prov malo brigala formula, kako sem do tega prišla. Pa dam moram več jestiiii, hello? Že v teh 10-ih ddneh sem se zredila za 3 kg, pa kaj še hoče? Pa je rekla, veste, otrok rabi :grrr: Ok, 2 žemlji, jogurt, kivi in banana je zame več kot dosti za zajtrk. Kaj bo šele z dr. Sketljevo, BTW Tejka24, tukajle ima nick dr. ****....iiiii, komaj čakam.:bravo: Takile so mi v izziv. Alja, upam, da dobro urediš, očitno z Tomažičevo nisva ravno na isti ferkvenci, dobro, da vsaj vidve sta. Imejte se lepo, komaj čakam poročilo o Medvedkinem porodu. Upam, da je vse ok, nič se ne oglasi... Lp K.
|
|
|
|