ZMEŠAL SE MI BO....... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Micy -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 19:20:48)

No ne bom še enkrat razlagala ker najbrž ene že veste kake probleme mam.

Lubi se je skregu z svojim očetom, in iščeva stanovanje ali kar koli da greva na svoje.
No vse kull. Stanovanja ne dobiva ker so totalno previsoke cene. Jutri greva enga gledat ampak mislim da nama ne bo znesl bomo vidl.
No in potem zaslediva v oglasniku parcelo s paperji za full uredu denar. No ga pokličeva(lastnika), se zmenva za ogled tud to greva jutr pogledat, no in kaj je zdej problem.
Odločila sva se da se bova zapufala za kr nekaj milijonov in pač živela s kreditom. No in moj dragi gre dons na banko in vpraša za kredit in kaj izve da sploh ne more dobit kredita ker mora biti redno zaposlen, on pa je S.P. in mora biti vsaj eno leto in zato ne dobi kredita.

To je bil na LJ. banki zdej mi pa prosim ve pomagite.

Ali katera pozna kako banko ki dajo kredit takim kot je moj dragi.

Kakšna se vam zdi HYPO banka edino ona ima uredu pogoje na ostale pa se lahko pokak..!

:((:((:((pomagite mi

KIRA -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 19:25:34)

moj sicer ni s.p., ampak je menjal kar 3 banke, preden je dobil tak kredit ko ga je kotel imet. namreč brez hipoteke - samo z zavarovanjem na 10 let. ga je pa dobil pri NKBM.
najprej je bil komitent NLB, tam mu sploh ni so nič hotli pomagat, SKB so mu obljubili kredit ustno, pol mu ga pa niso dali, ko je postal komitent. pol pa je šel za komitenta na NKBM, tam pa nobenih težav.
probaj mal vprašat kako in kaj...
Lp

Micy -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 19:30:39)

Ej kira vikica hvala za tole informacijo se bom pozanimala tud tuki.

Res hvala.
Tkole po postih k te berem se mi zdiš full uredu vedno pomagaš če le lahko.

Hval še enkrat.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:za kiro vikico.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

jagoda -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 19:40:28)

Baje da je za kredite najboljša Bank Austria Creditanstallt, tako glede pogojev, zavarovanja in obresti!

Micy -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 19:41:39)

Tud to bom pogledala .
Hvla.:rozica::rozica:

tinčica -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 19:52:06)

jaz imam pri hypo banki finančni lizing ker so imeli daleč najboljše pogoje in na sploh nimam problemom z njimi tud če zamudim obrok.lp

Micy -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 19:59:08)

Tinčica kakšne pogoje si pa mogla izpolnjevat??
Hvala:bravo::rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.1.2005 20:11:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Micy -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 20:12:23)

Ja ma to je vse tok čudn, vsi ma jo full različne pogoje.

:)-

mammika -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 20:20:36)

Pomoje probi pr telih avstrijskih bankah ...no upam da bo uspelo :rozica:

malika -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 20:32:09)

Moj je tudi SP in pri nas ne dobi kredita, oz. bi ga, ampak imajo tako sv... pogoje, da sva rekla ne hvala.
Kredite ureja v Avstrijski banki Raifaisen bank(piši kao što govoriš:)-:ups: ) in nikoli ni bilo niti enega samega problema, prošnja pa je ugodena najmanj v enem tednu in takrat tudi dobiš denar na roko.

Natasa-6 -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 20:49:59)

Kartner sparkasse! Sigurno!

Teni_ -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 20:52:50)

Ja, zelo radi kompliciraj in z velik težavo dajo denar. Banda pokvarjena. Na srečo je zdaj moj dobil službo za nedoločen čas, tako da lahko vsaj začnemo razmišljat o kreditu in nakupu kakšnega stanovanja. Pri nas(v MB) je še ena fajn banka, ki sešteje prihodke cele družine, tudi moje, pa čeprav sem nezaposlena in zraven štejejo tudi potne stroške, ampak na žalost rabiš tam poroka. Tam bi celo moj dobil 10.000.000 kredita z njegovo plačo(127.000 + moje nekje 85.000). Bomo kar v tej smeri razmislili.

Lp,
Mojca:rozica:

Micy -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 21:21:08)

Ej punce ve ste use zakon. Sm mislna da je boljš da vse skup pustim ker jest kmetica mislna da je sm ta Nlb najboljša zdej pa vidm da se da tud povsod drge zrihtat.

Ej ste me full v dobro voljo spravle.

Jest mam rada vas.:bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica:

Teni_ -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 21:33:16)

Mi pa mamo radi tebe. Kar lepo še povprašajta okoli, pa bosta že kje kaj pametnega našla. Ali pa prej poglej po internetu, pa mogoče kar po telefonu vprašata, da ne rabita po vseh možnih bankah letat. Upam, da čimprej najdeta kaj ugodnega.

LP,

tinčica -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 22:00:33)

za finančni lizing sem rabila samo enega poroka ker nisem bila redno zaposlena drugač pa mislim da nič kaj takega je že 4 leta mimo tako da sem malo pozabila ampak vem da nisem rabila ne vem kaj čist osnovne stvari.lp

mammika -> ZMEŠAL SE MI BO....... (19.1.2005 22:26:19)

Glede teh Avstrijskih bank....Moja kolegica je povsod iskala..NLB..Gorenjska banka..in pri obeh bankah so ji rekli da ne more dolgoročnega kredita dobit ker je stara 35 let ...mislm haloooo to je isto kt bi rekl ja ti si prestara med tem časom lahko že umreš kdo bo pa pol kredit odplaču?????? Tko da nazadnje ga je dobila pri eni od Avst. bank in sploh noben ni nič kompliciral......
No sam tolk glede naše dežele....

LP :sloncek:

Annny -> ZMEŠAL SE MI BO....... (20.1.2005 1:42:17)

V vajinem primeru bi šla za podnajemnika, nekaj denarja pa bi vsak mesec vložila v sklad..hitreje bosta prihranila za stanovanje (ob npr. letni 15% donosnosti), kot pa odplačala kredit (s hudimi obrestmi).
Verjemi- vem, kaj pišem.
Tako mlada pa zapufana....????:zmeden: Ne uničujta si življenja!

LP

ajda11 -> ZMEŠAL SE MI BO....... (20.1.2005 9:27:32)

MojcaH, če ti ni pretežko, katera je ta banka v Mariboru. Tudi mi razmišljamo o kreditu.

Suzana

Anonimen -> ZMEŠAL SE MI BO....... (20.1.2005 9:31:45)

Občudujem vse, ki se upajo tako zapufat. Ampak če ni druge...

Vedno razmišljam: kaj pa če se vmes kaj zgodi? Če izgubi/m službo? Uf, to bi bilo preveč za moje živce.

Teni_ -> ZMEŠAL SE MI BO....... (20.1.2005 9:32:57)

http://www.sparkasse.si/

Vsi podatki so na tej strani. Vidiš, ni bilo pretežko:)-:)-:)-. Upam, da bo OK.

LP,

barby* -> ZMEŠAL SE MI BO....... (20.1.2005 9:38:40)

al bina, kako pa si ti predstavljaš da bi mlada družina prišla do svojega domeka brez kredita? Pa brez bogatih staršev ali zadetka na lotu? Meni se zdi naprimerno bolj "pametno" plačevat kredit, če je možnost za to, kot na nekomu plačevat najemnino...na koncu pa ni nič tvojega:zmeden:

lp
barby:metulj:

aja, magre, tud Posojilnica Bank Borovlje ima fajne kredite...midva ga pri nas tudi od daleč nisva mogla dobit:zmeden: zato pa:bravo::bravo::bravo: za avstrijske banke

Anonimen -> ZMEŠAL SE MI BO....... (20.1.2005 9:41:28)

Barby, al nisem nč druzga rekla, kot da vas občudujem in da bi bilo za moje živce to preveč.

Srečno vsem.

barby* -> ZMEŠAL SE MI BO....... (20.1.2005 10:44:08)

sori al bina se nismo razumeli:rozica:

Anonimen -> ZMEŠAL SE MI BO....... (20.1.2005 10:47:48)

Saj je vse v redu:-))

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>