Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 15:56:01
|
|
|
|
pety78
|
Enkrat te obišče pred porodom. Sicer se vse tega ne držijo, je pa to tvoja pravica. A se nista dogovorili za termin?
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 16:51:50
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Mene med nosečnostjo ni pršla pogledat.
|
|
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 17:02:20
|
|
|
|
mika
|
mene je obiskala prvi dan, ko sem nastopila porodniško. pogovorili sva se kako v trebuščku napreduje, kaj imam pripravljeno za , mi priporočala še nekaj stvari... pa še to....sploh nisem vedela da pride in me je grdo presenetila, ker sem ravno prišla iz tgovine in sem imela vse rasturano
|
|
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 17:09:31
|
|
|
|
gaya24
|
Js jo imam vsak dan na domu... Že preden sem sploh zanosla Taščo namreč...je patronažna sestra
|
|
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 17:49:20
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Mene je obiskala slab mesec pred porodom, me je pa prej poklicala in se napovedala. Malo sva poklepetali, kako poteka nosečnost, malo mi je povedala o CR, ki me je čakal, pa pogledala je še, če imamo približno vse stvari za . Naslednjič je prišla pa 2 dni po porodu iz porodnišnice. Lp
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 18:39:01
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24 Js jo imam vsak dan na domu... Že preden sem sploh zanosla Taščo namreč...je patronažna sestra tud pri meni je bila vsak dan-je moja mami
|
|
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 19:00:28
|
|
|
|
valentina2006
|
MikyMiska: Prvič slišim, da pride pred porodom , se pravi v času . K men je prišla naslednji dan, ko sem prišla iz porodnišnice .
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 22.1.2008 19:17:57
|
|
|
|
Naja30
|
Ponekod pride tudi na en obisk preden rodiš. H meni je prišla prvi dan, ko sem bila doma.
|
|
|
|
RE: Patronažna v nosečnosti 23.1.2008 16:15:28
|
|
|
|
MikyMiska
|
Ja je prišla pa se nič ni najavila prej, danes pa je klicala po telefonu kdaj mam prost termin, ha ha. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?