|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Skupinsko testiranje 31.01.
28.1.2008 7:54:56   
pikica36
murkica- črne misli stran- roza boš!!!!!!!!!!!!!razumeš!!?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.1.2008 9:38:42   
murkica
Enkrat sigurnouser posted image !!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.1.2008 12:45:33   
monikap
Punce naj se 31.1. vaš seznam obarva ves v roza.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.1.2008 19:21:26   
nincrli
težko bo, k meni je danes prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.1.2008 9:01:52   
dana
Saj bo, saj bo.

Pa en user posted image  za vse, ki čaka(mo)te.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.1.2008 9:56:11   
anci banci
ojla jaz se tudi selim na 31.1. za test, ker mi je 26.1 pokazal - ampak user posted image pa ni. zamuja mi že 4 dni. glede da sem na klomifenu aglurabu in prometriumu mi ne bi smela zamujat.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.1.2008 11:34:09   
oktavija
Tudi z mojega testiranja nebo nič, ker je gospa user posted image  prišla danes zjutraj!
Ostalim pa želm da ugledateuser posted image !

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.1.2008 11:55:38   
Sulfinija
SE vam lahko pridružim.Tudi moja user posted image  bi mogla včeraj priti?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.1.2008 20:47:34   
inel
Hoj, jaz testiram v nedeljo, a znaki user posted image  so še vedno prisotni, še bolj pa so bli prejšnji teden. Po mojem sem še kar okrevala od punkcije. Od nedelje je malo bolje, a prsi imam še občutljive. Tako da jaz, se opravičujem, a sem pesimist. 1.2. naj bi prišla. Vem da bo zamujala, zato bom 3.2. testirala in potem user posted image . Res neugodno, a tako predvidljivo user posted image

Sulfinija, midva tudi letos praznujeva 5 let in sicer poroke, jaz pa 30. svečk, moj pa malo več.

Lp in upam da bo čim več 31. nosečk.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.1.2008 7:34:53   
*ajetam*
držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.1.2008 7:43:10   
oktavija
No punce danes je dan D, ste se polulale na testeke?
Sigurno ste vse srečke nosečke!user posted image

Prosim poročajte!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
31.1.2008 8:29:05   
Sulfinija
Inel,user posted image user posted image user posted image user posted image  super,da tudi vidva praznujeta.Mi lahko poveš kaj boš svojemu pripravila za 5.obletnico poroke.

Punce mimogrede moje user posted image  še ni zjutraj sem delala test vendar hudiča nobena črtica se ni prikazala očitno je bil za nič,vendar me nekaj zvija po mojem ne bo nič iz tega.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
31.1.2008 8:32:09   
spps
vsem,ki boste danes delale testeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,tistim,katere pa ste predčasno odletele iz seznama pa veliko sreče v naslednjem kroguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 38
31.1.2008 8:52:47   
*ajetam*
kje ste ???

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 39
31.1.2008 10:33:16   
anci banci
delala in je negativen  samo user posted image  pa ni
kaj pa sedaj ima katera kak nasvet

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
31.1.2008 10:42:21   
*ajetam*
 po moje čez dva dni...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 41
31.1.2008 12:36:28   
*ajetam*
punce kaj je zdej tole ???
nobena ni testa delala ?
me pa čakamo...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 42
31.1.2008 18:13:08   
inel
Evo danes zjutraj že izcedek. To je pa višek nesramnosti. Vedno mi je zamujala, vedno, kolikokrat sem v rosni mladosti kupila tester, v bojazni da se ni kaj zgodilo... in  je potem kot vedno z zamudo prišla. Zdaj pa mi nakazuje že 1 dan prej. Ko bi mi vsaj pustila testirati!!! Zdaj pa bom morala sigurno gledati še 2 dni ta butasti izcedek, preden se bo odločila pokazati zobe. To mi gre pa najbolj na živce!!!

Punce povejte  mi  malo, kako prenašate te dneve. Jaz se vsakomur izogibam, še posebej tistim, ki imajo otroke. Bojim se da se bom s časoma popolnoma izolirala. Enostavno ne prenašam več nobenih komentarjev in vprašanj, ter sladkih besed tistih ki otroke imajo. O čem naj se človek kot mi z njimi lahko pogovarja, če vidiš da so jim službene zadeve odveč, to kako hodim na fitnes čista mora, to da bi na morje kam poletela nič kaj takega, da je najbolje biti na dopustu nekje blizu doma, ... (ja mogoče pa jaz tega ne morem reči, saj nimam za kaj biti blizu doma!!!). Zdaj sploh ne vem kaj mi je težje, to da ne zanosim, ali to da prestajam vse te neprijetne postopke za dosego nekaj, kar je ostalim samoumevno in po razglasitvi nosečnosti izrečejo: nisem si mislila, da se to tako hitro prime!! user posted image

Katera gre čez tri mesece ponovno v boj? Upam da do takrat hitro mine!! Kaj ne bi bilo lepo, če bi lahko kar takoj znova začeluser posted image

lp

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
31.1.2008 18:16:37   
inel
Sulfinija, jaz ne vem kaj mu bom pripravila. Običajno greva vsako leto v drugo restavracijo in si tam privoščiva romatnično večerjo. Pa kaka rožica seveda ne manjka.  Potem se pa spominjava kje sva praznovala prejšnja leta in tekmujeva kateri ima boljši spomin. Mogoče bom pa letos kako torto spekla. Letos pade spet sobota.

Kaj pa vidva? Kako praznujeta?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 44
31.1.2008 20:01:37   
Mona Liza
Dober večer drage moje punce. Ja kaj nej rečem...? Nič drugega kot  samo ponovitev zgodbe. Zjutraj mi je FS pokazal tako blago črtico, da se jo skor ni videlo. Najprej se je tester tako močno obarval, ko sem ga pomočila v urin, potem pa ko sem ga odložila na ravno podlago, je pa rdeča barva začela počasi izginjat in je ostala zvesta samo ena črtica user posted image  tako kot ponavadi. Sploh ne vem, kaj naj si mislim. Dobro, da imam drug teden G, da me da magar na krvi test. Ker hude tetice user posted image  pa še kar ni na obisk in je pomoje tud ne bo, dokler mi ne bo G kaj dala... Ah, kaj pa vem...

Sem pa tuhtala, da če je test negativen, da imam povečane prsi in spremenjene kolobarje ter rahlo občasno špikanje v jajčnikih mogoče zaradi prenehanja jemanja KT izpred 3 mesecev. Kaj mislite punce? Joooj, sem tako žalostna.

(odgovor članu inel)
Neposredna povezava do sporočila: 45
31.1.2008 20:13:27   
Anonimen
Mona liza, koliko ti pa zamuja? Ni nujno da ti pokaže plus. Lahko da si noseča pa ni še dovolj hormonov. Saj veš živemu človeku se lahko vse zgodi. Držim pesti da ti je uspelo, pojdi pa v ZD na krvni test.

(odgovor članu Mona Liza)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
31.1.2008 20:39:58   
Mona Liza
user posted image  nimam odkar sem pred 3 meseci prenehala z jemanjem KT. Met 7-letnim jemanjem sem imela ciklus na 28 dni. Pred jemanjem je pa sploh nisem imela, zato sem tudi dobila KT za sprožitev tete. Tako da G mi je rekla, da je možno, da je verjetno sploh ne bom dobila. In je imela prav. Tete ni na spregled torej vse od prenahanja jemanja KT. Pa saj grem drug teden k G na ponovni pregled na UZ pa ji bom povedala situacijo. Če bi imela kolikor toliko redno tečko, bi vsaj vedela, pri čem sem. Tako mi pa ni nič jasno. In lahko delam teste na vsake nekaj dni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
31.1.2008 20:47:57   
Anonimen
O boščica. Potem te pa čisto razumem. Ja na teb služijo za CB user posted image .

Čimprej da zagledaš user posted image .

(odgovor članu Mona Liza)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
1.2.2008 8:16:00   
Sulfinija
Dobro jutro!

Punce ne bo nič iz mojega user posted image ,akjti dans zjutraj se je pojavil izcedek.

LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
1.2.2008 8:24:00   
Sulfinija
Inel,ker imava leto oba 30.letnico boma praznovala na večje ne sama kot vedno.

11.4. pa imam dva slavljenca doma bo pa petek svojega moža in atija.Dve muhi na en mah hi,hi.
Mojemu v petek darila ziher ne bom dala.Sem pa že včeraj klicala v gostilno,imajo zelo lep ambient in gužvo,igrišče za otroke zraven i zelo lep razgled in morem priti sredini februarja,da se zmenim za menu in rezerviram metso.Povabima pa taščo,sestro z družino,brata njegovega,ki je še ledik,ter še enega brata z familijo,ter moja starša,midva in mojega brata z familijo ter našo omico in bomo šli na nedeljkso kosilo,ki bo za mojega ostalo do zadnjega dne skrivnost.Pris alščičarki bom naročila torto,le rabim idejo kaj za oblike bom izbrala ter gori majhen ognjemet in pa 30.vrtnic ter zlato vereižico sem že izbrala včeraj v Zlatarni Celje.V srdeo grem le po njo se še odločam med tremi verižicami v sredo bo pa itak ena padla.Tole vse skupaj bom lepo v soboto zvečer peljala v gostilno,da ko pridemo v nedeljo tja bo mojega dragega tole vse lepo na mizi čakalo.Totalno presenečenje.Takole bo izgledalo moje presenečenje za njega,kako bo pa izgledalo njegovo prsenečenje zame 13.6 pa bo tudi ziher ostala skrivnost.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?