veliko pitja malo lulanja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> veliko pitja malo lulanja (22.1.2008 14:02:34)

Kaže na kaj? Od sedmih zjutraj do zdajle sem spila dva litra vode in šla enkrat lulat. Trebuh imam napihnjen, ampak predvsem zaradi ovulacije. Zakaj mi voda zastaja in kaj je za naredit?

Pa še to: mali pa niti ne pije toliko pa non stop lula, tašč ame najeda, da moram k zdravniku. Peče ga ne, ko lula, samo mudi se mu. Pa tudi nekja nalula, kadar se spravi k delu. Je treba ukrepati?

natasaom -> RE: veliko pitja malo lulanja (22.1.2008 14:05:18)

jest sem rešila to s preslico.lepo sem si kuhala čaj in žlampala.men je pomagal..al pa ursi čaj.

za tamalga pa ne vem

piščanc -> RE: veliko pitja malo lulanja (22.1.2008 14:07:57)

mogoče je tak čas v mesecu, če drugače nima teh problemov. ker bo kmalu polna luna, če vpliva na morje, najbrž tudi na nas. telo različno reagira tudi pod vplivom hormonov, včasih zadržuje vodo, drugič jo odvaja.

drugače pa mislim da je peteršilj za odvajanje vode iz telesa. lahko pa greš tudi do zdravnika, ampak jaz sem mnenja, da najbolj pomaga izlet v gozd [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. če jz sedim, potem me niti ne tišči, potem pa naredim tri korake pa že letim na wc

mali pa najbrž bolj težko še nadzoruje mišice in mehur in se zato tako mudiiii.

baguSka -> RE: veliko pitja malo lulanja (22.1.2008 14:10:04)

Jaz sem odpravila zastajanje vode z nekimi tabletami. Drugace ni slo. Zdej je pa ql. Se mi zdi da grem se preveckrat, ampak je ze tko prav, ker pac veliko pijem.

taška30 -> RE: veliko pitja malo lulanja (22.1.2008 14:12:42)

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Trebuh imam napihnjen, ampak predvsem zaradi ovulacije. Zakaj mi voda zastaja in kaj je za naredit?

Zaradi ovulacije, meni se to tud dogaja.
Mogoče si včeraj zvečer ali danes kaj slanega jedla.
Mogoče se še ni pipca odprla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ko se bo, boš pa non stop na wc-ju.

Anonimen -> RE: veliko pitja malo lulanja (22.1.2008 14:14:43)

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Trebuh imam napihnjen, ampak predvsem zaradi ovulacije. Zakaj mi voda zastaja in kaj je za naredit?

Zaradi ovulacije, meni se to tud dogaja.
Mogoče si včeraj zvečer ali danes kaj slanega jedla.
Mogoče se še ni pipca odprla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , ko se bo, boš pa non stop na wc-ju.

Aha, potem bo to to, verjetno. Lahko grem pa sproti še po preslico, če jo imajo v čajarni, pa si skuham popoldne. Ja, smo dopoldne jedli orng malico, pršut pa to.

taška30 -> RE: veliko pitja malo lulanja (22.1.2008 14:28:54)

Ja, smo dopoldne jedli orng malico, pršut pa to.

No, evo, to je to. To je čist normalno. Če se ti napokaš soli, telo zadržuje vodo v sebi, ker mora razredčit tisti višek soli. Ne rabiš preslice, se bo samo poštimalo v roku kakega dneva.

baguSka -> RE: veliko pitja malo lulanja (22.1.2008 14:31:49)

To je čist normalno. Če se ti napokaš soli, telo zadržuje vodo v sebi

Ja to pa drzi... Jaz sem mislila al bina, da se ti to redno dogaja. Ker meni se je.. Pa sem potem probala s tistimi stisnjenkami za odvajanje vode iz telesa in mi je fuuuull pomagal.

Anonimen -> RE: veliko pitja malo lulanja (22.1.2008 14:36:08)

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

To je čist normalno. Če se ti napokaš soli, telo zadržuje vodo v sebi

Ja to pa drzi... Jaz sem mislila al bina, da se ti to redno dogaja. Ker meni se je.. Pa sem potem probala s tistimi stisnjenkami za odvajanje vode iz telesa in mi je fuuuull pomagal.

No, saj se mi večkrat, samo morda se pa res večkrat slanega najem. Ne vem, kaj zaene stisnjenke si pa to imela?

baguSka -> RE: veliko pitja malo lulanja (22.1.2008 14:41:25)

Ne vem, kaj zaene stisnjenke si pa to imela?

Jah jst sm mela ene take naravne, k jih ti zihr nebi hotla, pa se reklame ne bom delala... :) Drugac mas pa zihr par variant v lekarni. Sam rect je treba. :)

Stran: [1]