Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 18:14:20
|
|
|
|
.ču
|
Mislim,da lahko,saj je čist naravna zadeva.Sama sem večkrat popila tudi čaj z medom in limono. Drugač bi ti pa v lekarni mogl povedat a se lahko jemlje,al ne-po moje:zmeden2: Če pa tako zelo kašljaš,bi blo pa vseen dobro,da obiščeš svojega zdravnika,lahko,da bo potreben antibiotik.Ponavadi predpišejo Hikonsil,če je mamica noseča ali če še doji. Pa čimprejšnje okrevanje:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 18:58:41
|
|
|
|
Jančika_
|
Lahko. Meni so ga dali v lekarni, ko sem povedala, da dojim.
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 19:21:08
|
|
|
|
spacey
|
Pikaču: A po porodu ne bom smela piti čaja z medom? :zmeden:
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 19:36:21
|
|
|
|
.ču
|
Ja,lahko,zakaj pa ne? A sm spet ful zakomplicirala,da se sploh nč ne razume:zmeden: SORRY:ups:
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 20:05:07
|
|
|
|
spacey
|
Mogoče sem pa jaz narobe razumela...sorry :) Sem si prav oddahnila, ker jaz čaj z medom obožujem in bi mi bilo prav hudo, če ga ne bi smela pit... Hvala in Lp; P 9nebesa 32t
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 20:31:39
|
|
|
|
.ču
|
Mislm,da boš sama poj najbl vidla,kaj tvojemu:duda:paše.oz česa bolš da ne piješ ali ješ.Predvsem mislim na krče. Drgač pa jes čaja brez limone sploh pit ne morem,tko da jo skoz uporablam. Želim ti enega zdravega:duda: P.S.na ta dan,ko maš rok,je tud moj možek rojen! Lp:rozica:
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 20:53:58
|
|
|
|
spacey
|
A res, na prvi dan pomladi...kok lepo, tut naša starejša nečakinja je rojena na ta dan. 9nebesa Hvala za nasvete, saj imaš res malo bom pa ja mogla experimentirat, ane? :) Lp; P 9nebesa 32t
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 22:06:20
|
|
|
|
leah
|
tako,sem šla k dežurni zdravnici prejle,in je ugotovila,da imam bronhitis:(Mi je pa predpisala Hiconcil antibiotike,tako,kot je rekla Pikaču.Upam,da bojo pomagali,ker sem že čist fertik.Slezov sirup pa tudi lahko pijem.:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?