|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj zanosit
22.1.2008 13:26:57   
mojgal
Živjo,

že kake tri leta jemljem tabletke sedaj me pa zanima po kolkem času lahko zanosim če prekinem jemanje, no še za  cirka en teden jih imam nato pride menstra pol sem pa marca naročena pri ginikologu.

Baje se počaka tri mesece no ne vem kaj ve mislite. Kako bi postopale v mojem primeru?

Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj zanosit
22.1.2008 13:31:53   
bučkabb
načeloma ti ni treba nič čakat, no saj tak je men rekla gin. ker so kao sedaj te tablete tak neškodljive, da ni treba nobenih prekinitev.

sam jaz sem počakala da se mi je menza spet normalizirala, ko prve dve M po jemanju so ble čist mim. počakala sem 5 mesecov in pol se odločila.

tako da pravijo, da je fajn počakat vsaj tri mesece in to vsi prakticirajo. tudi tebi priporočam oz. bi jaz na tvojem mestu počakala

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2008 13:35:08   
lelaval
Jaz sem zanosila takoj prvi mesec po prenehanju jemanja KT. In sem potem G s strahom vprašala, če bo vse vredu, pa bla bla bla. In me je potolažil, da ne - se nimam kaj bat. In ni bilo nič narobe. Ti pa kakor želiš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2008 13:37:39   
Anonimen
Jaz pa nebi čakala. Ker itak nima bit kej narobe.
Jih poznam kar nekaj k so takoj zanosile, pa je vse vredu.
Pa še enkrat sem nekje brala da si takoj po prenehanju KT zelo ploden, tko da....user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2008 13:45:57   
sončnica24
Kakor kdo nekateri priporočajo da se počaka drugi da ne, tako da boš videla kaj ti bo g, rekla, če pa si jih dalj časa jemala pa bi jaz na tvojem mestu malce počakala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2008 13:56:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Kakor kdo nekateri priporočajo da se počaka drugi da ne, tako da boš videla kaj ti bo g, rekla, če pa si jih dalj časa jemala pa bi jaz na tvojem mestu malce počakala

Se čisto strinjam.user posted image

Sicer kar se pa tiče tistega, da si po nehanju jemanja KT full ploden, je pa moja G rekla, da ni res... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2008 14:58:34   
mojgal
Punce res hvala ker sem v dilemi ali naj čakam ali ne, ker se mi maja izteče pogodba in verjetno mi ne bojo podalšal pa sva se s partnerjem odločila še za enega tako da bi bila dva.
če bi bilo po moje bi kar v akcijo skočila ha ha ha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2008 15:16:49   
Anonimen
Nimaš kaj čakat,ker KT izginejo iz telesa v cca 5 dneh.je pa samo priporočljivo da bi se počakalo prvo M,ni pa tudi nujno

(odgovor članu mojgal)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2008 15:40:41   
little angel
jaz jih ne jem od novembra pa pridno delama pa se nicuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2008 18:12:01   
loveforever
pozdravljena.
jaz sem čakala dva meseca potem smo pa začeli.
če bi še enkrat bila na začetku, nebi čakala, ampak bi kar začela delati na bebiju, ker itak ne bo takoj ratalo in bojo meseci kar naenkrat bokol. če pa slučajno v prvo rata, pa pomojem nima ne tebi ne bebiju, kaj bit. kaj pa tiste ki zanosijo med jemanjem kontracepcije?
torej po mojem veselo na delo in čimprej postani user posted image  ter seveda vse lepo

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2008 18:24:00   
spps
sem zanosila 2meseca po prenehanju jemanja KT.
.tista prva user posted image  po kt,pa je bila zelo boleča(nikol prej nisem imela krčev)-bolečina v spodnjem delu trebuha je trajala nekaj ur,bila sem čisto prepotena,obhajala me je slabost...jaz si zdaj razlagam to,da je prišlo do ss,ker telo ni bilo pripravljeno za nosečnost,v drugo pa je ratalo,da smo dobili zdravo dojenčico.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2008 20:50:15   
hobotnica
Živio!

Imam enako dilemo. Decembra sem prenehala z tabletkami ,  prvi mesec sva pazila, zdaj se pa ne moreva odločiti ali počakava ali kar  v akcijo.
Moja ginekologinja pravi, da ne more biti z otročkom  nič narobe. Čakanje svetujejo zato, ker se v času jemanja  tabletk sluznica stanjša in je rahlo večja verjetnost za splav(baje minimalna).
Moja   prijateljica  je zanosila takoj prvi mesec, pa ni imela nobenih težav.Ona seveda pravi, da nič čakat ampak takoj v akcijo.
Sporoči kako si se odločila, mogoče se tudi jaz opogumim.

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.1.2008 21:31:31   
Anonimen
js sm jih jedla 5 let pa sm nehala, dobila 1 menstruacijo in po njej sma šla v akcijo... zdej pa čakam... js pravim nič čakat!! sam, ko res nikol ne veš kdaj boš user posted image  in kak dolgo bosta delala na tem...

(odgovor članu hobotnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?