|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cvetačna juha-v skrinjo?
22.1.2008 13:25:39   
Nasy
A lahko zamrznem pripravljeno cvetačno juho? Počasi že pripravljam par stvari, da bo moj imel kaj jest, ko me ne bo pa tudi, da ne bo treba meni takoj za štedilnik, ko pridem iz porodnišnice, pa ne ve, a bo ok, če to juhico zamrznem?

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cvetačna juha-v skrinjo?
22.1.2008 13:39:39   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

da bo moj imel kaj jest, ko me ne bo pa tudi,

jao user posted image

drugače pa lahko zamrzneš, če ni krompirja

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2008 19:04:49   
Enolla
Ja Nasy lahko. Jaz vedno vse zamrznem pa četudi je noter krompir. Prvič sem sploh na forumih prebrala, da naj bi se krompir ne zamrzoval pa sem do takrat imel več desetletno jedenje zamrznjenega krompirja za sabo. Saj ponfri pa tudi zamrznejo in prodajajo, a ne?

Še nekaj, skuhaj malo več, da bo tudi zate, ko prideš z otročkom domov in ne glej samo na to, da bo tvoj imel kaj jesti user posted image ,OK.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2008 19:39:30   
MID
Ja,seveda lahko.No,vsaj v mojem primeru ni bilo nikoli nič narobe,ker jo skuham velik pisker in kar ostane,zamrznem v malih posodicah za se tu pa tam rešit  kuhanja za mojo princesko.Stara je 15 mesecev in v zadnjih štirih mesecih ji nikoli ni bilo nič.Tudi drugače jaz ogromno hrane zamrznem.Sploh pa zdaj,ko spet hodim v službo.
Ni,da ni v naši zamrzovalni skrinjiuser posted image .

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?