Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 23.1.2008 20:32:00
|
|
|
|
bumerang
|
Se strinjam, kakšna plaža pa sploh je to?! Groza.
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 23.1.2008 20:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
drgač pa tut tuki ni švoh...opažam da mi gre mivkasta plaža skos bolj na jetra, ker imaš tisto mivko ma res povsod. so kamenčki ful bolj prijazni
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 23.1.2008 22:06:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepše plaže so res rajske plaže na Tahitiju ...preverjeno decembra 2006 ..bi kakšno slikico prilepila, pa ne znam . Pa tudi Grške plaže po otokih so fenomenalne.
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 23.1.2008 22:08:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca Najlepše plaže so res rajske plaže na Tahitiju Ekola, eno za gušte...
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 23.1.2008 22:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca Najlepše plaže so res rajske plaže na Tahitiju Ekola, eno za gušte... Pa ti si carica...sej sem vedla da boš prišla za mano
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 23.1.2008 22:13:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca Najlepše plaže so res rajske plaže na Tahitiju Ekola, eno za gušte... Pa ti si carica...sej sem vedla da boš prišla za mano Sam ta pravo vabo rabim...
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 24.1.2008 14:39:23
|
|
|
|
viv_
|
Morm neki pomanjšat... later...
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 24.1.2008 16:13:08
|
|
|
|
Andra
|
meni pa so čudovite plaže na Sardiniji, Costa Smeralda, pa Stintino...
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 24.1.2008 17:11:41
|
|
|
|
LoCa
|
SEJŠELI!!!! sta bla moja starša daljnih več kot 10 let nazaj tam, in pršla nazaj čisto očarana...js pa tudi nad slikami. une skale so pa itak zakon, tko zaobljene, sexy če ne pa kjerkoli, kjer je kaj podobnega, pa v uni bajtici nad vodo bi prenočevala
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 24.1.2008 17:30:32
|
|
|
|
*ajetam*
|
hm... ok ne dvomim da imajo lepe plaže na tahitiju in havajih sam bi blo po moje bolj primerno dat kakšno dobro idejo za kje bližje... mene predvsem italija zanima. na hrvaško se mi ne da več na morje. ali pa francija...
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 24.1.2008 17:33:57
|
|
|
|
LoCa
|
no, js osebno v italijo, razen na jug (otoki), ne bi hodla. ne bi hotla, da mi trume glasnih italjanov pokvarijo dopust.
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 24.1.2008 17:43:36
|
|
|
|
bumerang
|
A dej? Ti garantiram, da so trume Slovencev veliko bolj glasne od italijanskih trum! Še ena manjša opomba: če bo kdo iskal tisti beli tropski pesek po Maremmi, ki je bil gor omenjen, ga ne bo našel. Vsaj takega ne kot je na sliki.
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 24.1.2008 17:50:56
|
|
|
|
LoCa
|
sej nisem rekla, da samo v italiji dobiš glasne trume . moje osebne izkušnje so pač take pr italjanih. pa sm jih pač skorej vsak dan lajfa videvala in so v 99% bli glasni kot in na neki tipični italjanski plaži ne bi hotla dopustovat. v glavnem, js lepe plaže ne povezujem samo z barvo peska, ampak tut s tem, kaj js od tega dobim. če ne dobim miru me še najbolj bela mivka ne gane. slovenc al italjan.
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 24.1.2008 19:45:10
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: *ajetam* hm... ok ne dvomim da imajo lepe plaže na tahitiju in havajih sam bi blo po moje bolj primerno dat kakšno dobro idejo za kje bližje... mene predvsem italija zanima. na hrvaško se mi ne da več na morje. ali pa francija... Nica, Monte Carlo, St.Tropez ...
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 24.1.2008 19:46:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Ti garantiram, da so trume Slovencev veliko bolj glasne od italijanskih trum! Saj ne rabiš trume Italijanov....za glasnost so že trije dovolj.... .
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 24.1.2008 19:49:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: *ajetam* hm... ok ne dvomim da imajo lepe plaže na tahitiju in havajih sam bi blo po moje bolj primerno dat kakšno dobro idejo za kje bližje... mene predvsem italija zanima. na hrvaško se mi ne da več na morje. ali pa francija... Nica, Monte Carlo, St.Tropez ... Tam so plaže lepe, samo večina jih je tik pod cesto...s klasično poletno gnečo od 15. junija naprej.
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 24.1.2008 19:53:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *ajetam* ali pa francija... Korzika?
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 24.1.2008 21:05:11
|
|
|
|
butara
|
Kuba
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 24.1.2008 23:30:04
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Ti garantiram, da so trume Slovencev veliko bolj glasne od italijanskih trum! Saj ne rabiš trume Italijanov....za glasnost so že trije dovolj.... . za moje pojme sta čisto dovolj že dva ker ne razumem italijansko, se vedno znova sprašujem, kaj za vraga si majo toliko za povedat
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 25.1.2008 8:20:41
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa no, js osebno v italijo, razen na jug (otoki), ne bi hodla. ne bi hotla, da mi trume glasnih italjanov pokvarijo dopust. Predsodki, predsodki...
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 25.1.2008 8:29:26
|
|
|
|
viv_
|
No, sem manjšala... upam, da bo nekak. Meni so zelo lepe tudi plaže, kjer se stikata morje in sladka voda. Recimo Preveli na Kreti, Olympos v Turčiji in pa Cala Luna na Sardiniji. Evo, popam Calo Luno, ostali dve sta pa z neta: Cala Luna: Olympos: Preveli - Kreta: Sicer mi je bila pa ful lepa tale rečna plaža, Alcantarara na Siciliji: In ko greš naprej po kanjonu vidiš tole:
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 25.1.2008 13:36:33
|
|
|
|
*tajda*
|
Meni je pa všeč taka skalnata plaža pa kristalno morje,sem bila na Mauritiusu kjer je bel pesek ampak meni je še vedno Jadran tko lep,en tak približek plaže po mojem okusu so Zlatne stjene v Puli.Mi ni treba it daleč
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 7.2.2008 8:54:46
|
|
|
|
binica
|
Če želiš lepe plaže v Italiji, ti vsekakor priporočam Sardinijo, Costa Smeraldo. Enkratno, kot da bi bila na Karibih!!
|
|
|
|
RE: Najlepša plaža na morju! 7.2.2008 10:55:00
|
|
|
|
hariba
|
Mnei je pa na Jadranu najlepša rajska plaža v kraju Lopar na otoku Rabu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Lahko nosečnica smuča?Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?