|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol otroka...
22.1.2008 11:35:48   
čbela
pri nuhalni dr.Pušenjak napovedal spol......včeraj pa na morfo moja ginekologinja neprepričljivo drugi spol
se je kateri že to dogajalo?
vam je zadel pušenjak??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol otroka...
22.1.2008 11:39:25   
srursa
Kolikor jaz vem je morfologija bolj natančna.

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2008 11:48:04   
Jančika_
Pri meni je Pušenjak na nuhalni kiksnil, moji prijateljici je pa 2x napovedal prav. No, ok, kiksnil mogoče ni pravi izraz, ker je poudaril, da je to 90% zanesljivo - in sem pač padla v tistih 10%user posted image .

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2008 11:50:54   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Pri meni je Pušenjak na nuhalni kiksnil, moji prijateljici je pa 2x napovedal prav. No, ok, kiksnil mogoče ni pravi izraz, ker je poudaril, da je to 90% zanesljivo - in sem pač padla v tistih 10%user posted image .

Tega se pa ful spomnim Jančika.user posted image Oz spomnim se tistega Joevega naslova Puuupiiiikkkaaaaaa (al neki tazga) user posted image
No, jaz mam danes NS in sem tok firbčna, kaj bo Pušenjak rekel user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2008 11:52:02   
taška30
Meni je na NS prav napovedal user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2008 12:02:43   
pepa6
Meni pa ginekologinja na Ns v 13. tednu nosečnosti ni napovedala spola. Jutri imam gin. pregled in sem noseča točno 16 tednov. Kaj se bi že zdaj dalo videt?

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2008 12:04:46   
lindy
Jest mam tud danes pregled in sem v 15 tednu, verjetno bi se že videlo, ampak žal pri tem pregledu ni uz, ampak samo posluša srček!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2008 12:13:26   
Majuska
a ni nuhalna malce prezgodaj za določanje spola???

Včeraj sem bila namreč na NS in se še ni videlo user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2008 12:20:53   
bastian111
Tudi meni na ns ni videla spola ,čeprav z možem trdiva ,da sva videla ,pač pa ne veva ločiti. Počakala bom do 20 t.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2008 12:24:25   
Anonimen
Meni pa moja G na NS ni želela napovedati spola, ker ga pove, samo ko je 100%. In je bilo tudi prav potem.

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2008 12:25:01   
pepa6
Moj otročiček ni hotel pokazat kaj ima. Ko je rekla ginekologinja, da bo pogledla za spol, je začel ful bincat in stiskat nogice skupaj. Je pač mal trmasti kot mamica user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2008 12:26:24   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Tega se pa ful spomnim Jančika.user posted image Oz spomnim se tistega Joevega naslova Puuupiiiikkkaaaaaa (al neki tazga) user posted image
No, jaz mam danes NS in sem tok firbčna, kaj bo Pušenjak rekel user posted image

Jezusmarija, ja, skor me je kap, ko sem vidla, kak se je vžgaluser posted image . Sem mu takrat rekla, da zdaj pa 100% ne bo pupa, in evo, ni bilauser posted image .

Majuska, na NS se da z 90% gotovostjo napovedati spol, če se dobro vidi. Sicer sta lulček in klitoris takrat enako velika, je pa razlika v naklonu (pojma nimam, kam je kaj nagnjeno, ampak menda je tako).

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.1.2008 12:28:07   
eva1
Pri prvem so mi že na NS napovedali user posted image in so prav napovedali
pri drugi pa so mi na Ns rekli, da se ne vidi, na morfologiji je rekel, da misli da je punčka, ampak naj šenič ne kupujem v roza, potem v 32 tednu pa ni bilo več dvoma, se je res lepo videla šišikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.1.2008 13:23:42   
Anonimen
NA NUHALNI NE MOREJO NAPOVEDATI SPOLA

(odgovor članu čbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
22.1.2008 13:29:38   
Jančika_
Anonimna: http://med.over.net/forum5/read.php?19,4420469,4420469#msg-4420469

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.1.2008 13:30:40   
Nasy
pri nas na NS absolutno še ni bilo videt, na morfologiji je pa tolk nogice skupaj tiščal, da spet nič nismo izvedeli..zdej pa čakamouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.1.2008 13:37:07   
pety78
Meni je rekla na nuhalni, da malo bolj mogoče kaže na punčko. Sem pa tudi 16 tednov noseča in imam jutri pregled pri svoji G, ki mi tako skoraj vedno naredi UZ. Komaj čakam, da pove, ali je res pupa ali ima lulčka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.1.2008 13:40:35   
špelin@
Poznam primer, ko so paru vseskozi (na NS, na morfologiji in še na enem samoplačniškem UZ) napovedovali punčko, potem pa je imela bodoča mamica dva dni pred porodom v porodnišnici še en UZ in so videli - lulčka user posted image  user posted image  Onadva pa kup reči v roza user posted image  Je bil kar šok user posted image

100% je pa itak šele takrat, ko otroka dobiš v naročje user posted image  Čeprav je luštno, če ti prej malo namignejo user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.1.2008 15:04:52   
Taula
100% je pa itak šele takrat, ko otroka dobiš v naročje Čeprav je luštno, če ti prej malo namignejo

Meni so AC napovedali 99,9% in upam da se niso zmotili.user posted image

Na morfi je pa user posted image noge skupaj tiščal.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.1.2008 15:27:44   
Estrella*
Pušenjak je rekel na NS, daje verjetno user posted image , na M je rekel enako, verjetnouser posted image , sedaj čakam še 3D.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.1.2008 11:13:09   
zaspanka
meni je pušenjak na nuhalni rekel da je user posted image , potem pa moja ginekologinja čez 2 dni da je user posted image . in potem je bil vse do konca na UZ user posted image in res na koncu fantek. tako, da je pušenjak falil.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.1.2008 11:53:56   
čbela
ja sej so zmotljivi.....
sam jaz sm bla včeri prov user posted image ker ne vem .......
spašvala sm pa če se je kateri že to zgodilo.....ker je Pušenjak baje...."car"

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.1.2008 14:31:55   
aleži
Meni so za prvega rekli na NS v Dravljah da bo user posted image  in na morfologiji tudi, da bo fantek. V drugo so mi rekli na NS da bo user posted image    in tudi na morfologiji tako. Srčno upam, da bo prišla na svet user posted image  in da se ni zmotila moja g. Bomo videli!!! Imam že sposojene stvari za punčko!! user posted image

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
23.1.2008 17:42:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aleži)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
23.1.2008 20:25:38   
bastian111
Hruška Debeluška,se popolnoma strinjam s tabo. Sama sem upoštevala nasvete dr.Pušenjaka in kaj se je zgodlo; na ns sva z možem ob vstopu v ordinacijo povedala Kaj naju vse zanima(naročil mi je dr.pušenjak)glede otroka.In prečudovita dr.Čopova nama ni dala nobene informacije oz. vsaj kakšno dobro reč o otroku ali kar koli.In res na zadnje je odgovorila na vprašanje "mislim da bo vse ok"! In spet sem pisala dr.Pušenjaku pa mi je odgovoril navajam";mislite ,da ste v središču pozornosti!"Halo plačam 60 eur pa ne dobim nobene informacije tudi mogoče  ,ker sem upoštevala njegov nasvet da vse kar naju zanima morava pred preizkavo povedati zdravniku.?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!